Fiskarsin Ruukki

Fiskars Bruk | Fiskars Village

Hakulomake

Etusivu

Vuonna 2014 Fiskars täyttää kunnioitettavat 365 vuotta. Fiskarsin Ruukissa vuonna 1649 alkunsa saanut Fiskars on kasvanut kansainväliseksi yhtiöksi, joka on ylpeä synnyinsijansa vuosisataisista kädentaitojen perinteistä. Tänä päivänä Fiskarsin Ruukissa asuu ja työskentelee yli sata eri alojen käsityöläistä, muotoilijaa ja taiteilijaa.

Ruukki toivottaa kävijät tervetulleeksi nauttimaan palveluista ja tapahtumista ympäri vuoden. Käden taitojen samoin kuin hyvien makujen ystävät löytävät yli sadan tapahtuman joukosta omat suosikkinsa. Luontoon liittyvät ja musiikilliset tapahtumat täydentävät tarjontaa.

Tervetuloa juhlimaan kanssamme 365-vuotista Fiskarsin Ruukkia, joka on täynnä elämää. Joka päivä.

Fiskarsin Ruukki tunnetaan suomalaisen muotoilun ja taiteen keskuksena. Korkeatasoiset kokous-, majoitus- ja ravintolapalvelut sekä erilaiset työpajat ja myymälät tarjoavat kävijälle nähtävää ja koettavaa kaikkina vuodenaikoina. Lataa täältä Fiskarsin Ruukki 2014-esite ja kartta sekä 365-juhlavuotiskatalogi (11MB). FiskarsInfo auttaa mielellään matkasi suunnittelussa arkisin klo 8-16. Puh. 019 277 7504 tai fiskars.info@fiskars.fi

Opastetun kierroksen aikana paikallisopas tutustuttaa kävijän ruukin monivaiheiseen ja mielenkiintoiseen historiaan, esittelee tärkeimmät nähtävyydet ja kertoo myös Fiskarsissa nykyään asuvista käsityöläisistä, muotoilijoista ja taiteilijoista.

  • Opastuskielet: suomi, ruotsi, englanti (saksa ja venäjä varaustilanteesta riippuen)
  • Hinta/ryhmä: ma-la 75 €, su ja pyhä 112,50 €. Laskutettaessa laskutuslisä 5 €.
  • Kesto: n. 1 tunti