Fiskars Village kesäaktiviteetit

Fiskars Villagen kesän aktiviteetit ovat viikottain järjestettäviä ja ne on tarkoitettu kaikille matkailijoille ja paikallisille, jotka haluavat kokea liikkumisen ja oivalluksen ilon vierailunsa aikana. 

Aktiviteettejä on laidasta laitaan, eri ikäryhmille, valitse ohjelmasta sinulle sopivin! Aktiviteetteihin ei tarvitse ilmoittatutua, riittää että olet paikalla hieman ennen aktiviteetin alkamista. Omia välineitä ei myöskään tarvita, ainoastaan säähän ja aktiviteettiin sopivan vaatetuksen. Katso viikko-ohjelma sivun alalaidasta!

Aktiviteetit:

 

 

Aamuvenyttely, 30 min

Missä: Hotelli Tegelin pihalla, sateen sattuessa Lukaalilla

Kenelle: Aikuisille

Aamuvenyttelyssä herättelemme kehoa pehmeästi uuteen päivään. Aloitamme pienellä alkulämmittelyllä, jonka jälkeen siirrymme dynaamisiin lihaksia ja niveliä huoltaviin venytyksiin. Aamuvenyttely sopii kaikille, kerrothan ohjaajalle mikäli sairastat tuki- ja liikuntaelin sairauksia. Aamuvenyttelyyn et tarvitse erityisiä varusteita tai vaatetusta.

Hinta: Ilmainen

 

Aamukävely, n. 60 min

Missä: Lähtö Tori-infolta

Kenelle: Kaikille

Tervetuloa tutustumaan Fiskarsin ruukkia ympäröivään upeaan luontoon! Kävelemme n. 3-4km lenkin vaihtelevassa maastossa. Reitti kulkee metsäpoluilla, joten se ei ole esteettömästi kuljettavissa.

Hinta: Ilmainen

 

Vihjesuunnistus perheille

Missä: Lähtö Tori-infolta

Kenelle: Perheille

Tervetuloa tutustumaan Fiskarsin ruukkiin omatoimisen vihjesuunnistuksen avulla! Vihjesuunnistuksessa seuraat vihjeitä ja samalla pääset kurkistamaan hieman ruukin menneisyyteen ja nykypäivään. 

Hinta: Ilmainen

 

Koe luonto!, n. 1,5 h

Missä: Lähtö tori-infolta

Kenelle: Kaikille, reitti ei ole esteetön

Tule kokemaan ruukin upea luonto kaikin aistein! Syyskesän tuoksut, pehmeät sammalmättäät, marjoistaan notkuvat mustikkavarvut, kirkkaankeltaisena loistavat kanttarellit. Kaikkea tätä on ruukin sykähdyttävä luonto pullollaan. Retkellä kävelemme vaihtelevassa maastossa ja lataamme kehon täyteen metsän energiaa. Tilaisuuden tullen maistellaan mustikoita ja muita luonnon antimia. 

Hinta: Ilmainen

 

Omatoimiset aktiviteetit:

- Kick Bike vuokraus. Vuokraus ja kartat torin matkailuinfosta (Peltorivi 1, 10470 Fiskars).

- Ruukin Kallen kierros. Soveltuu perheille. Kävelykierros n. 2km. Kierroksen voi myös tehdä Kick Bikellä. Kartat ja ohjeet matkailuinfosta (Peltorivi 1, 10470 Fiskars).

- Puulajipolku. Kävelykierros n. 2km. Kartat ja ohjeet matkailuinfosta (Peltorivi 1, 10470 Fiskars).

- Jättishakki, pentaque, mölkky. Torin laidalla laatikossa välineet. Laatikon avaimet saa Torin kahvilasta aukioloaikoina. 

- MOBO-suunnistus. Lisätietoa Suunnistusliiton sivuilta mobo.suunnistus.fi. (Kartan nimi "Raasepori Fiskars")

- Rövarbergetin kiintorastit. Neljä rataa: kaikki rastit, A-rata 6,2km, B-rata 4.0km ja C-rata 2.3km. Rastit ovat maastossa punaisia muoviputkia, jotka on kiinnitetty puutolppaan. Rasteihin on kirjoitettu rastitunnus. Kiintorasteilla on myös heijastimet, joten verkosto soveltuu myös yösuunnistukseen. Rasteilla ei ole leimasimia. Kartat tori-infosta. 

 

Aktiviteettien viikko-ohjelma

 

Viikko 32

Viikko 33

 

Fiskars Village pidättää oikeudet muutoksiin. Kaikki aktiviteetit säävarauksella.

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna


← Takaisin