Ajankohtaista

Uutisia Fiskarsin Ruukista

Faces Festival 4.-6.8. Fiskarsin Ruukissa

Faces Festival juhlistaa suvaitsevaisuuta ja monikulttuurisuutta korkealaatuisen musiikin, taiteen, tanssin, lastenohjelman ja hyvän ruuan voimin jo 20. kerran! Pe - su ajan Fiskarsin Ruukin Puimala toimii festavaaliareenana. Festivaaleilla nähdään ainakin loistavaa venäläistä naisenergiaa a’la Iva Nova, afrofuusiojyrä Saïsba, pohjoisen perinnemusiikin tuulia tarjoileva ILMOI, Ruotsista ponnistava monitaustainen Eric’s Groove sekä Suomi-folkin legenda Sakari Kukko, joka Global Messenger Service -yhteen kanssa...

Lue lisää


Ruukinväen tarinakierrokset 12.7.-6.8. ke-su

Tule mukaan opastetuille kävelykierroksille! Kierroksen aikana kuulet tarinoita Fiskarsin Ruukista, roolihahmossa olevalta oppaalta.

Kävelykierrokset alkavat Fiskarsin tori-infolta kaksi kertaa päivässä ja päättyvät Myllylle. 

keskiviikko - sunnuntai 12.7.-6.8.2017

klo 11:30 suomi, ruotsi ja englanti klo 14.30 suomi, ruotsi ja englanti Hinta: Vapaaehtoinen maksu Kesto: noin 1 h

Lue lisää


Fiskarsin Antiikkipäivät 6.-9.7.

Antiikin, designin, taiteen ja vintagen perinteikäs kesätapahtuma Fiskarsin Antiikkipäivät järjestetään jälleen Fiskarsin Vanhalla veitsitehtaalla heinäkuisena viikonloppuna 6.-9.7. klo 10-17.

Näytteilleasettajina on yli 70 kokenutta ammattikauppiasta. Heidän vuosien varrella kasvanut kokoonpanonsa on kokoontunut Raaseporin alueen antiikkitapahtumissa jo vuodesta 1991 lähtien.

Fiskarsin Vanha veitsitehdas – Peltorivi 7, FISKARS Sisäänpääsy: 10 € (lapset...

Lue lisää


Una Pampulan Laululaiva -musiikkiteatteriseikkailu

Lasten musiikkiteatteriseikkailu Fiskarsin leikkipuistossa.

Pellehahmo Una Pampula on Fiskarsin lapsille tuttu ja rakas. Hän asuu salaisessa paikassa metsässä, mutta tulee usein kylälle leikkimään ja laulamaan lasten kanssa. Nyt Unan laulut ovat kadonneet. Tässä elämänsä ensimmäisessä muutoksessa Una kohtaa kapteeninsa menettäneen Papukaijan, ja niin seikkailu voi alkaa.

Una Pampulan Laululaiva kertoo teatterin ja...

Lue lisää


Suopursu Kukkii- SUOKLUBI

“Suopursu kukkii” -SUOKLUBI la 20.5. klo 20-24, Puimala.

Suolaulu on valtakunnallinen, taidetta ja tiedettä yhdistävä hanke, jonka pääosassa on suomalainen suo. Hankkeen puitteissa järjestetään tieteen ja taiteenaloja yhdistäviä tapahtumia: elämysretkiä soille sekä sisätiloissa järjestettäviä Suoklubi-iltoja.

Lähtökohtana teoksille on suomaisema, ympäristötutkimus,...

Lue lisää