Putiikit & palvelut

Liiteri


Kitin tilkkupeitteet hehkuvat lämpöä, ne ovat yhtaikaa ylellisiä ja kodikkaita. Peitteet on ommeltu tilkkutöinä kierrätetyistä kankaista, mm. sametista ja silkeistä. Vie kotiisi suomalaisen ja itämaisen tradition yhdistävä tunnelmanluoja.
Sofia on tehnyt vaatteita lähes 30 vuoden ajan. Aiemmin hän suunnitteli mallistoja Helsingin liikkeeseensä, ja teki mittatilaustöitä - iltapukuja, hääpukuja ja puvustoja. Nyt hän asuu Ruukissa, nauttii hyvien ihmisten seurasta ja inspiroituu alueen ihanasta luonnosta. Täällä tehdyt mekot, tunikat ja takit ovat laadukasta pellavaa, osa käsinvärjättyjä uniikkikappaleita. Nämä vaatteet kestävät vuosien ja trendien läpi.
Virppi suunnittelee SYSI designille uniikkivaatteita, sekä miehille että naisille. Materiaalit ovat pääosin kierrätettyjä, vintage- ja retrokankaita, puuvillaa, pellavaa, silkkiä, käsin kirjailtuja ja persoonallisia. Mukana myös isoäitien kädenjälki. SYSI designin kantaja huomataan! Myynnissä myös tuunattuja takkeja ja jakkuja.
Vaatteiden ja peittojen lisäksi tarjolla on muutakin kaunista; tekstiiliartesaani Katri van der Enden kangaspuilla kutomia, käsinvärjäämiä villa- ja silkkivillahuiveja, sekä antiikkiesineitä ja taideteoksia, mm. taiteilija Jouko Ollikaisen kierrätysmateriaaleista valmistamia kirjareliefejä.

 


← Takaisin