Putiikit & palvelut

Second Chance

Second Chance on ihastuttava pieni vaateputiikki keltaisessa omassa puutalossaan idyllisen Fiskarsin ruukin raitilla. Pääosassa putiikissa ovat sen omistajan Maija Nuppulan oman tuotemerkin Second Chancen tuotteet; kotimaiset naisten- ja lastenvaatteet, asusteet, lakanat jne.

Second Chancen kaikki tuotteet toteutetaan pienen sarjan tuotantona Suomessa pienissä perheyrityksissä, mikä takaa tuotteiden erinomaisen laadun. Neulosmateriaalit ovat teollisuuden ylijäämää, mutta silti erittäin korkealaatuista, Suomessa neulottua ja värjättyä neulosta, johon painetaan Second Chancen omat uniikit printit. Kaikki materiaali käytetään hyväksi ja leikkuujätteistä syntyy tuotteisiin kekseliäitä yksityiskohtia.

Putiikkiin on vuosien varrella valikoitunut omien tuotteiden rinnalle myös muita laadukkaita tuotemerkkejä; mm. Caloun supermukavat puukengät, kotimaiset käsintehdyt korut Kokorulta ja Lempiväriltä, hauskat vanhoista lusikoista tehdyt pientuotteet Beloved by Brunou sekä ranskalaista laadukasta luonnonkosmetiikkaa. Tämä putiikki on ehdottomasti tutustumisen arvoinen, jos etsit jotain erilaista, persoonallista ja laadukasta, sillä täältä et mitään massatuotetta löydä! Löydät tuotteemme myös nettikaupastamme www.secondchance.fi.


← Takaisin