Fiskarsin Ruukki

Fiskars Bruk | Fiskars Village

Hakulomake

Tietoa meistä

Sivuston tarkoituksena on kertoa Fiskarsin Ruukista ja antaa tietoa sen tarjoamista palveluista ja tapahtumista.

Sivustosta vastaa ja sitä ylläpitää Fiskars Info / Fiskars Oyj Abp.
Graafisen ilmeen on suunnitellut Tommi Jokivaara / Studio6g. Toteutuksesta vastaa Netizen.

Tekijänoikeudet

Oikeudet sivustossa julkaistavaan teksti- ja kuva-aineistoon ovat julkaisijalla, ellei aineiston yhteydessä muuta erikseen mainita. Sivustoon voi vapaasti linkittää. Teksti- ja kuva-aineistoa saa käyttää, kunhan lähde mainitaan. Kuvapankin kuvia saa käyttää erikseen sovituin ehdoin.

Oikeudellinen varauma

Sivustosta vastaa Fiskars Info / Fiskars Oyj Abp, puh. (019) 277 7504, sähköposti fiskars.info@fiskars.fi. Julkaisija pyrkii pitämään sivujen tiedot ajantasaisina ja virheettöminä. Julkaisija ei vastaa sivuston sisällön mahdollisten virheiden käyttäjälle aiheuttamista välittömistä tai välillisistä kustannuksista tai vahingoista. Julkaisija ei myöskään ole vastuussa teknisten häiriöiden aiheuttamista haitoista tai sivustoon linkitetystä, kolmansien osapuolien julkaisemasta materiaalista. Fiskars ruukin www-sivut toimitetaan "sellaisena kuin ne ovat". Fiskars pidättää oikeuden tehdä sivuille muutoksia tai rajoittaa niihin pääsyä milloin tahansa.

Yhteydenotto

Jos haluat viestiisi vastauksen, muistathan antaa omat yhteystietosi. Voit jättää sivustoa tai Fiskarsin Ruukkia koskevan kysymyksen tai kommentin myös UKK ja palaute -sivulla.

Huom! Mikäli palautteesi koskee Fiskarsin tuotteita, ole hyvä ja ota yhteyttä Fiskarsin asiakaspalveluun.