Uutiskirjeet

Uutiskirjeet

Kesä on täällä!

Fiskars Villagessa on tarjolla hieno kattaus tapahtumia, aktiviteettejä ja näyttelyitä kesäksi! Luontoihmisten kannattaa suunnata maastopyöräpoluille, Risslan laavulle tai puulajipolulle. Kulttuurinälkäiselle on tarjolla upeita näyttelyitä ja tapahtumia. Ruuasta ja juomasta kiinnostuneen kannattaa seurata tiiviisti juomatuottajien kolmikkoa; Kuura Cider, Ägräs Distillery...

Lue lisää


Toukokuussa tuoksuu kevät!

Fiskars Villagen kesäsesonki alkaa perinteisesti toukokuussa Onoman kesänäyttelyn avajaisilla 13.5.2017.  Tänä vuonna otamme varaslähdön kesään jo tulevana viikonloppuna! Katso alla toukokuun kohokohdat:

Fiskars Village Bike Expo 6.5.2017 Fiskars Village Trail Centerin järjestämä Bike Expo jä...

Lue lisää


Huhtikuu alkaa musiikkijuhlalla!

Huhtikuu alkaa Fiskars Villagessa musiikkijuhlalla lauantaina 8.4.2017. Kevät tuo tullessaan myös muita mahtavia tapahtumia, kuten Ruukin yrittäjien Kevään Juhlaa 22.4. Alla huhtikuun parhaat palat:

 

Kevät soi ja April Soul 8.4.2017 Ruukissa...

Lue lisää


Maaliskuiset terveiset Fiskarsista

Maaliskuiset terveiset Fiskars Villagesta! Maaliskuu tuo tullessaan kevään ja keväiset tapahtumat. Valon määrä lisääntyy ja lumet sulaa pian pois. Alla katsaus Fiskars Villagen kevään tapahtumiin ja tarjouksiin.

 

MAALISMARKKINAT 25.–26.3.2017 kl. 10.00–16.00 Kevään kohokohdaksi muodostunut Maalismarkkinat...

Lue lisää


Helmikuiset terveiset Fiskarsin Ruukista!

Kevät tulee hiipien, sen huomaa pidemmistä päivistä ja auringon valosta. Helmikuussa voi nauttia ulkoilmasta mm. hiihtolomaaktiviteettien parissa tai maastopyöräillen upeilla metsäpolulla! Alla tietoa Fiskars Villagen helmikuun tapahtumista ja muita kuulumisia.

HIIHTOLOMA 23.-26.2.2017 Hiihtolomaohjelmassa mm. "Talven jäljet" -luontoretkeä Fiskarsin...

Lue lisää