Fiilistele fillarilla Fiskars Villagessa!

Linkkejä
Osoite
Toriliiteri, 10470 Fiskars

Kaakaun kaupunkipyörät löytyvät nyt myös Fiskars Villagesta.

Fiskarsinoranssin pyörän selässä voit nauttia ruukista ja lähialueen kohteista. Kaupunkipyörien parkki löytyy matkailuneuvonnan edustalta, torialueelta kartalla nro 20 ruukkiesite2021_140x297_l9_wwwres-1.pdf (fiskarsvillage.fi)

 

 

Kaupunkipyörien käyttö on helppoa:

  1. Lataa Donkey Republic -sovellus
  2. Etsi kartalta lähin pyöräparkki, ja sieltä vapaa pyörä.
  3. Valitse haluamasi pyörä sen nimellä (Hinnasto)
  4. Eikun rullaamaan!

 

Pyörän koriin mahtuu sopivasti mukaan ostoksia putiikeista ja he pysyvät matkassa mukana ’mustekalan’ avulla.

Jos pyöräillessäsi haluat piipahtaa putiikeissa tai palveluissa, pyörän voi lukita sen ajaksi ja sitten jatkaa matkaa. Vuokraus jatkuu siihen aina asti kun pyörä palaa pysäkkiin.

Pyörillä on mahdollisuus tutustua myös muihin Raaseporin kohteisiin ja ajaa vaikka Billnäsin ruukkiin, Karjaalle tai vaikka Tammisaareen asti.

 

Lisätietoa pyöristä: www.kaakau.fi

 

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi