Fiskarsin museo

Fiskarsin museo tallettaa ja tutkii ruukkikulttuuria 1600-luvulta tähän päivään saakka. Museolla pääset tutustumaan historiaan tarinoiden, näyttelyjen ja työnäytösten muodossa. Fiskarsin museo sijaitsee Fiskarsin yläruukissa.
Aukioloajat
ke-su klo 11-16
Pääsymaksu
4-6€. Museokortilla ilmainen sisäänpääsy.
Osoite
Fiskarsin museo, Peltorivi 13, 10470 Fiskars
Puhelinnumero
+358 (0)45 1808111
Sähköposti

Museon päärakennuksessa sijaitsee näyttelytiloja ja museokauppa. Museoalueeseen kuuluvat kesänäyttelytilat ja Café Hammarbacken Slaggbyggnaden-rakennuksessa sekä leivintupa museon puutarhan kupeessa. Kesäisin museoalueella pääsee tutustumaan ruukinväen askareisiin.

Perusnäyttelyn lisäksi museolla on vaihtuvia teemanäyttelyitä ja perinteinen joulunäyttely. Museo pyrkii huomioimaan kaikki tarpeet palveluissaan ryhmille ja koululaisille.

Lippuja museon näyttelyihin voit ostaa museokaupasta.

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi