Fiskarsin Ruukin Skeittipuisto

Fiskarsin Ruukin skeittipuisto on rakennettu kaikkia varten, jotta lapset, nuoret, aikuiset ja perheet pääsevät yhdessä liikkumaan. Skeittipuistossa on myös mahdollisuus pelata katukorista. Skeittipuisto sijaitsee Vanhan navetan päädyssä, Yläruukissa.
Aukioloajat
aina avoinna
Osoite
Fiskarsin Ruukin Skeittipuisto, Isidorintie 9, 10470 Fiskars
Puhelinnumero
+358 20 439 2099

Fiskarsin Ruukin skeittipuisto on rakennettu kaikkia varten, jotta lapset, nuoret, aikuiset ja perheet pääsevät yhdessä liikkumaan. Skeittipuistossa on myös mahdollisuus pelata katukorista.

Fiskarsin skeittipuisto on monella tapaa mielenkiintoinen. Persoonallisen Fiskarsin Ruukin skeittiparkista tekee muun muassa se, että puisto on rakennettu vanhan lantasiilon perustuksille. Vanhan ja uuden betonin liitto tekee puistosta mielenkiintoisen ja kontrastirikkaan. Skeittipuisto tarjoaa haastetta myös jo kokeneimmille skeittaajille.

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi