Kolmen Tuottajan Kierros

Tutustu Fiskarsin juomatuottajiin; Ägräs Distillery, Fiskarsin Panimo ja Kuura Cider, palkitulla Kolmen Tuottajan Kierroksella!

Tutustu Fiskarsin juomatuottajiin Kolmen Tuottajan Kierroksella. Kierroksen aikana vieraillaan Fiskarsin Panimon, Ägräs Disrtilleryn ja Kuura Ciderin tiloissa ja tutustutaan tuotantoon ja tuotteisiin. Tämän lisäksi sukelletaan Fiskarsin Ruukin historiaan ja tarinoiden maailmaan. Kesto 2-3 tuntia. Hinta 55€/hlö (miniveloitus 120€). Varaukset ja tiedustelut taproom@agrasdistillery.com.

Fiskarsilaisten artesaanijuomatuottajien Ägräs DistillerynFiskarsin Panimon ja Kuura Ciderin opastettu yhteiskierros on saanut Merkittävän Matkailuteon maininnan Maa- ja metsätalousministeriön, Visit Finlandin ja MTKn toteuttamassa Hungry for Finland – kansallisessa ruokamatkailukilpailussa.

Katso esittelyvideo!

Kysy myös ruokailupaketteja ryhmällesi!

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi