KWUM-keramiikkamuseo

KWUM tarkoittaa Koreaksi unelmaa – Fiskarsissa se tarkoittaa Karin Widnäsin museota.
Aukioloajat
4.11.-31.3. to-su klo 12-17
Linkkejä
Osoite
KWUM museo, Baklurantie 12, 10470 Fiskars
Puhelinnumero
+358(0)50 511 2232
Sähköposti

KWUM – Karin Widnäs

KWUM tarkoittaa Koreaksi unelmaa – Fiskarsissa se tarkoittaa Karin Widnäsin museota.

Museon arkkitehtuuri yhdistää upealla tavalla puuta ja keramiikkaa. Se on malliesimerkki keramiikan käytöstä arkkitehtuurissa. Museon arkkitehti on professori Tuomo Siitonen, joka on piirtänyt myös Studio Widnäsin, taiteilijan yhdistetun kodin, työtilan ja gallerian.

Esiteltävien pysyvien näyttelyteosten lisäksi, museo käsittää suurelta osin Karin Widnäsin omia kokoelmia sekä vaihtuvissa näyttelyissä kotimaisten että ulkomaisten keramiikkataiteilijoiden teoksia.

TALVINÄYTTELY AVOINNA TO-SU klo 12-17

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi