Lasinpuhallusta lasistudiolla

Lasinpuhallus työnäytöksiä ja -kokeiluja. Bianco Blu - lasistudiossa järjestetään työnäytöksiä ja ryhmillä on mahdollisuus itse kokeilla kädentaitojaan ja puhaltaa oma esine kotiin viemiseksi.
Aukioloajat
tilauksesta
Linkkejä
Puhelinnumero
+358 (0)45 139 0020
Sähköposti

Lasinpuhallus työnäytöksiä ja -kokeiluja.

Bianco Blu – lasistudiossa järjestetään työnäytöksiä ja ryhmillä on mahdollisuus itse kokeilla kädentaitojaan ja puhaltaa oma esine kotiin viemiseksi.

Kesto: 1-3 tuntia, riippuen ryhmän koosta ja valitusta puhallusvaihtoehdosta (Tunnissa ehtii puhaltamaan n. 6-15 hlöä) Ryhmän koolle ei ole ylärajaa, mutta isommat ryhmät kannataa jakaa useampaan pienempään ryhmään. Suositeltava maksimi koko on n. 30 hlöä)

Tarjolla myös lasinpuhallusnäytöksiä ryhmille ja mahdollisuus ostaa myös lahjakortteja.

Lisätiedot ja varaukset: www.biancoblu.fi

Kuparivasarantie 14, 10470 Fiskars
info@biancoblu.fi, +358 (0)45 139 0020

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi