Leikkipuisto

Fiskarsin leikkipuistoa hallitsee jännittävä seikkailulaiva, jonne pienet ja isommatkin lapset pääsevät kiipeämään ja tähystämään puiston ympäristön elämää.
Aukioloajat
Aina avoinna (Suljettu viikot 21-22 kunnostustöiden vuoksi)
Pääsymaksu
0€
Osoite
Leikkipuisto, Peltorivi 1, 10470 Fiskari
Puhelinnumero
+358 20 439 2099

Fiskarsin leikkipuisto on erittäin pidetty, myös aikuiset viihtyvät täällä. Lasten päivä on pelastettu kun saavat seikkailla merirosvolaivassa tai musisoida rummuilla vehreässä puistossa. 

Puiston on toteuttanut rovaniemeläinen Lappset Oy, yksi maailman johtavista leikkipuistovälinevalmistajista ja sen suunnitteluun osallistuivat aktiivisesti fiskarsilaiset lapset perheineen. Leikkipuisto sijaitsee Fiskars torin laidalla, ja vierestä löytyy parkkipaikka sekä wc-tilat.

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi