Maastopyöräilyä – Fiskars Village Trail Center

Nauti vauhdin hurmasta ja upeista maisemista maastopyöräillen! Fiskarsin Ruukin maastosta löytyy yli 60 km merkattuja ja huollettuja maastopyöräreittejä sekä Pump Track ja uusi vuokraamo pullollaan laadukkaita maastopyöriä.
Aukioloajat
Reitit ja vuokraamo avataan 24.4.2021
Pääsymaksu
0€
Osoite
Fiskars Village Trail Center , Lähtöpiste ja vuokraamo: Kuparivasarantie 7C, Paja-aukio, 10470 Fiskars
Puhelinnumero
+358 44 4915894

Nauti vauhdin hurmasta ja upeissa maisemista maastopyöräillen! Fiskarsin Ruukin maastosta löytyy lähes 60 km merkattuja ja huollettuja maastopyöräreittejä. Reittejä on neljää eri tasoa vihreästä mustaan, eli jokaiselle löytyy jotakin. Uudesta vuiokraamosta, paja-aukiolla, löytyy Canyonin erittäin laadukkaat fatbiket sekä täysjoustosia maastopyöriä ja sähkömaastopyöriä.

Reitit pyritään pitämään auki ympäri vuoden, talviaikaan voivat olla paikoittain tai kokonaan suljettuja. Reittien kuntoa ja niitä koskevia tiedotteita voi seurata Fiskars Village Trail Centerin facebook sivuilta. 

Fiskars Village Trail Centeriä hoitaa Roll Outdoors yhteistyössä Flowriders ry:n kanssa.

Lataa reittikartta tästä: FiskarsVillageTrailCenter_reittikartta 2021

Siirry tästä vuokraamon sivulle.

 

 

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi