Melontaa

Melontaa voi harrastaa ohjatusti Fiskarsin kauniilla järvillä. Välinevuokraus ja ohjatut retket ryhmille ja yksityisille.
Aukioloajat
tilauksesta
Puhelinnumero
+358 9 256 4040
Sähköposti

Melontaa ohjatusti Fiskarsin kauniilla järvillä järjestää SE Action ja KD Adventure. Välinevuokraus ja ohjatut retket ryhmille ja yksityisille:

SE Action tai KD Adventure

SE-Action järjestää mukavaa ohjelmaa Fiskarsin Ruukkia ympäröivässä upeassa luonnossa. Valikoimista löytyy monipuolista tarjontaa ympäri vuoden, ja tilanteen tai sään niin vaatiessa aktiviteetin voi siirtää sisätiloihin. Ohjelmaan voi myös yhdistää ruokailut luonnossa tai saunomisen erähenkisessä saunassa. Virkistävää ja innostavaa ohjelmaa ryhmien kokous- ja ulkoilupäiviin.

Olethan yhteydessä, niin suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva kokonaisuus!

seaction.com
info@seaction.com
+358 9 256 4040

 

KD Advnetures tarjoaa luonnonläheisiä kokemuksia ja vauhdikkaita elämyksiä ryhmille.
Tavoitteena on tehdä jokaisesta tapahtumasta ainutlaatuinen ja ikimuistoinen.
Ottakaa yhteyttä niin suunnittelemme juuri teille sopivan elämyskokonaisuuden!

www.kdadventure.com

email: kalle@kdadventure.com

mobile: +358 40 511 6837

Gamla Antskogvägen 12
10480 Antskog

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi