Nikarin puusepänverstaan showroom-vierailu

Nikari Oy on Fiskarsin Ruukissa toimiva puusepänverstas, joka valmistaa korkealaatuisia puuhuonekaluja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Showroom vierailun aikana ryhmä saa kuulla Nikari Oy:n historiasta ja toiminnasta sekä samalla tutustua upeisiin tuotteisiin.
Aukioloajat
Tilauksesta
Linkkejä
Osoite
Konepaja, Peltorivi 13, 10470 Fiskars
Puhelinnumero
+358 20 439 2099

Nikari Oy on Fiskarsin Ruukissa toimiva, ja siellä syntynyt, puusepänverstas joka valmistaa korkealaatuisia puuhuonekaluja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Nikarin tyylikäs Showroom ja puusepänverstas sijaitsevat yläruukissa Suomen vanhimmassa konepajassa, virtaavan joen kupeessa, jonka vesivoimaa he hyödyntävät sähkön tuottamiseen. Nikari Oy on yli 50 vuoden ajan näyttänyt suuntaa Suomalaiselle muotoilulle.

Nikarin huonekalut ovat valmistettuja puutavarasta joka pääasiassa hankitaan viereiseltä sahalta. Suurin osa raaka-aineista ovat peräisin Pohjois-Euroopan alueelta. Ympäristöystävällisyys ja korkea laatu ovat kriteerejä niin raaka-aine valinnoissa kuin koko toiminnassa.

Showroom vierailun aikana ryhmä saa kuulla Nikari Oy:n historiasta ja toiminnasta sekä samalla tutustua upeisiin tuotteisiin.

Varaukset saatavuuden mukaan.
Kesto: 45 min – 1 tunti
Ryhmän koko: 5 – 25 henkilöä
Hinta 120€/ryhmä (sis. alv)
Varaukset: fiskarsvillage@fiskars.com

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi