Nordcenter golf

Nordcenterin maineikas golfklubi sijaitsee Åminneforsissa, 9km päässä Fiskarsista. Nordcenterissä on kaksi 18-reikäistä Championship-luokan golfkenttää, Benz ja Fream. Kentät tarjoavat hulppeat puitteet mieleenpainuvilla ominaisuuksillaan. Ravintola Åminnegård tarjoaa maistuvan lounaan ja upeat näkymät alueelle.
Osoite
Åminnen Kartanon tie 4, 10410 ÅMINNEFORS
Puhelinnumero
+358 (0)19 276 6850

Nordcenter kuuluu Suomen hienoimpiin golfkohteisiin. Nordcenterin kaksi 18-reikäistä Championship-luokan golfkenttää, Benz ja Fream takaavat upeita golfkokemuksia niin ammattilaisille kuin lajin parissa aloittelevalle golffarille. Pro Shopissa myynnissä kaikki tarvittava ja opastamassa osaava ja kokenut henkilökunta.     Yhdistä unohtumaton golfelämys vaikkapa hyvään ruokaan tai muotoiluelämykseen Fiskarsin Ruukissa.    

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi