Risslan metsäpolku

Risslan metsäpolku (n. 4km) vie polkuja ja teitä pitkin Ruukin lähimetsiin ja Risslan vanhan voimalaitoksen rakennelmien ja Risslan putouksen luo. Reitti alkaa ja päättyy aivan Ruukin keskustan tuntumasta.
Aukioloajat
aina avoinna
Pääsymaksu
0€
Osoite
Långdalintie, 10470 Fiskari
Puhelinnumero
020 439 2099

Risslan metsäpolku vie polkuja ja teitä pitkin Ruukin lähimetsiin. Reitin varrella on luonnonkauniita alueita, laavu ja nuotiopaikka sekä historiallisesti kiinnostavia kohteita kuten Risslan voimalaitos rakennelmat. Risslan pato ja sähkövoimala rakennettiin vuonna 1899 Fiskarsin ruukin lisääntyneen sähköntarpeen takia. Risslan metsäpolun kokonaispituus on n. 4km. Reitti alkaa ja päättyy aivan Ruukin keskustan tuntumasta. Reittiä voi kulkea molempiin suuntiin. Pysäköinti Fiskarsin torille.

Tai nouda kartta Matkailuneuvonnasta, Kasarmi 1852 rakennuksesta.

Aloituspaikan osoite: Långdalintie, 10470 Fiskars

Pysäköinnin osoite: Fiskarsin tori, Peltorivi 1, 10470 FISKARS

Maastopyöräily on kiellety Risslan metsäpolulla! Maastopyöräily sallittu Fiskars Village Trail Centerin reiteillä.

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi