Ruukin tarinoita ja käsityöläisiä-opastettu kierros

Opastetun kierroksen aikana paikallisopas tutustuttaa kävijän ruukin elävään historiaan, myymälöihin ja paikallisiin käsityöläisiin. Kierroksen aikana käydään tutustumassa valikoiduissa myymälöissä tai työpajoissa ja tavataan paikallisia yrittäjiä, käsityöläisiä, muotoilijoita ja taiteilijoita. Tällä kierroksella pääsee lähemmäksi fiskarsilaisten käsityöläisten arkea ja työtä sekä tutustumaan historiallisiin rakennuksiin ja niiden nykyiseen käyttöön.
Aukioloajat
tilauksesta
Pääsymaksu
alk. 145€/ryhmä
Puhelinnumero
+358 (0)20 439 2099

Opastetun kierroksen aikana paikallisopas tutustuttaa kävijän ruukin elävään historiaan, myymälöihin ja paikallisiin käsityöläisiin. Kierroksen aikana käydään tutustumassa valikoiduissa myymälöissä tai työpajoissa ja tavataan paikallisia yrittäjiä, käsityöläisiä, muotoilijoita ja taiteilijoita. Opastusmaksu maksetaan suoraan oppaalle, joko käteisellä tai laskulle.

  • Opastuskielet: suomi, ruotsi, englanti
  • Ellei opasta ole peruttu kahta arkipäivää ennen opastusta, peritään työtehtävää vastaava palkkio.

Hinta/ryhmä 2021: ma-la 145,00 €, su ja pyhä 218 €. Laskutuslisä 5 €.

Kesto: 1,5-2 tuntia

Opasvaraukset: Fiskars Village puh. +358 (0)20 439 2099.

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi