Shiatsuhoidot Fiskars Villagessa

Shiatsuhoitoja tarjolla Fiskars Villagessa. Shiatsu on japanilainen kokonaisvaltainen hoito, jossa hoidetaan kehon eri meridiaaneja ja vyöhykkeitä.
Aukioloajat
arkisin 17.00-20.00 sekä viikonloppuisin klo 9.00-18.00. Varaathan ajan kuitenkin mieluiten vähintään kahta päivää etukäteen.
Pääsymaksu
Hoidot: 30-60€
Osoite
Gästerbyntie 17, 10470 Fiskars
Puhelinnumero
+358 40 722 9344
Sähköposti

Shiatsu on japanilainen kokonaisvaltainen hoito. Shiatsussa hoidetaan kehon eri meridiaaneja ja vyöhykkeitä. Niska-hartiaseudun shiatsu vapauttaa lihasjännityksiä ja rentouttaa hartioita. Shiatsussa hermoratoja käsitellään ja avataan sormipaineluilla, koko kämmenen paineluilla ja hieronnalla. Koko meridiaani käsitellään hoidettavalla alueella (esim. selässä tai jaloissa), mikä tuo syvällisen lihaksia rentouttavan ja avaavan vaikutuksen.

Shiatsu vapauttaa lihasjännityksiä, poistaa lihaskipuja ja lisää energian kiertoa koko kehossa. Shiatsua tehdään yleensä koko vartalolle. Lyhyemmät shiatsuhoidot ovat niska-hartiaseudulle, selälle ja pään alueelle. Niska-hartiaseudun ja pään alueen shiatsu rentouttaa ja virkistää mieltä. Shiatsu tapahtuu pehmeällä alustalla lattialla.

Shiatsuun tullessa on hyvä ottaa mukaan mukavantuntuiset ja kiristämättömät vaatteet. Tekstiilien tulisi olla luonnonkuitua ja hihojen sekä lahkeiden pitkiä. On hyvä myös välttää isomman aterian syömistä juuri ennen hoitoa.

Hoitovaihtoehdot:

Shiatsu 30 min – niskahartiaseutu, kädet ja pään alue – 30€

Shiatsu 45 min – niskahartiaseutu, pää ja selän alue – 45€

Shiatsu 90 min – kokovartalohieronta pidempi – 65€

Kaikissa hoitosuhteissa aloitamme lyhyellä keskustelulla tai haastattelulla. Siihen on syytä varata 5-15 min ennen hoitoa.

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi