Vierailu Petri Koivusipilän puusepänverstaalla

Ryhmille ennakkovarauksella. Esittelyn aikana pääsette vierailemaan puusepänverstaalla ja kuulemaan puusepän työstä ja työtavoista.
Pääsymaksu
120 €/ryhmä (sis.alv)
Osoite
Vanha Aurapaja, Peltorivi 9 F, 10470 Fiskars
Puhelinnumero
+358 (0)20 439 2099

Hienopuuseppä Petri Koivusipilän puusepänverstas sijaitsee vanhassa, idyllisessä aurapajassa. Suunnittelemme ja valmistamme esteettisesti ja ekologisesti kestäviä kokopuisia huonekaluja. Oman malliston ohella toteutamme mittatilaustyönä kodin huonekalut, kokopuiset keittiöt, kiintokalusteet, neuvottelu- ja edustustilat sekä vaativat sisustuskohteet.

Esittelyn aikana pääsette vierailemaan puusepänverstaalla ja kuulemaan puusepän työstä ja työtavoista. Verstaalla voitte tutustua meneillään olevaan työhön ja pääsette näkemään, miten lankusta tehdään huonekaluja.

Ajankohta: ympäri vuoden arkisin klo 8-18 välillä

Kieli: suomi

Ryhmäkoko: 2-30 pax

Hinta: 120 €/ryhmä (sis. alv)

Lisätietoa kohteesta: www.hienopuuseppa.fi

Tiedustelut ja varaukset: fiskarsvillage@fiskars.com

 

 

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi