Yläruukin Kulttuuripolku

Tutustu yläruukin rakennuksiin ja historiaan omatoimisesti mediaoppaan avulla. Reitin pituus n. 2km.
Aukioloajat
aina avoinna
Pääsymaksu
0€
Osoite
Fiskarsin tori, Peltorivi 1, 10470 Fiskari
Puhelinnumero
+358(0)45 180 8111
Sähköposti

Fiskarsin Ruukin voi jakaa ylä- ja alaruukkiin, jotka ovat muodostuneet kahden risteävän kadun varteen. Torilta jokea ylöspäin sijaitseva yläruukin alue on rakentunut neljän vuosisadan kuluessa ruukin laajetessa. Alueen rakennukset toimivat aikoinaan työväenasuntoina ja konttoreina. Myös Fiskarsin navetta ja konepaja sekä vanha Auratehdas sijaitsevat yläruukissa. Fiskarsin Museon mediaoppaan avulla pääset tutustumaan alueeseen ja sen historiaan omatoimisesti. Reitin pituus on n. 2km ja sen voi kiertää kävellen tai esim. pyörällä.

Linkit: mediaopas: https://tarinasoitin.fi/ylaruukki

Aloituspaikka ja osoite: Fiskarsin tori, Peltorivi 1

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi