Hotellit ja majoitus

Hotel Tegel

Hotel Tegel sijaitsee joen varrella keskellä kaunista ja maineikasta Fiskarsin ruukkia. Korkealuokkaiset majoitus- ja kokouspalvelumme tarjoavat virkistystä vapaa-ajan matkustajille sekä kokousvieraille. Upea luonto kehystää modernisti sisustettua hotellia ja kylän raitti kulkee hotellin edestä. Pajat ja myymälätkin ovat vain kivenheiton päässä.

Hotel Tegelissä on 24 korkealuokkaista huonetta, joissa kelpaa rentoutua kokouspäivän päätteeksi ja valmistautua seuraavaan päivään virkistävillä yöunilla. Sisustuksen värimaailma sointuu Fiskarsin pitkään historiaan sekä ympäröivään kauniiseen luontoon.

Hienotaepaja rakennettiin alun perin Carl Ludvig Engelin piirtämänä vuonna 1832. Rakennusta korotettiin puisella yläkerroksella J.E.Wiikin suunnitelmien mukaan 1851. Rakennus paloi vuonna 1888 ja samana vuonna se rakennettiin uudelleen punatiilestä nykyiseen asuunsa. Matala laajennusosa on 1900-luvun alkuvuosilta.

Rakennus kunnostettiin 1980-luvulla kokouskäyttöön ja toimistotiloiksi ja entisestä hienotapajasta tuli kunnostuksen myötä kokouskeskus FiskarsForum.

Syksyllä 2013 toimisto-osa saneerattiin 13 huoneen hotelliksi – Hotel Tegeliksi. 1.5.2015 lähtien myös FiskarsForumin kokoustoiminnot siirtyivät Hotel Tegelin alaisuuteen.


← Takaisin