Fiskars Village Run -Halloween

3.11 Halloween-juoksu iltahämärissä tunnelmallisesti valaistussa Fiskarsin ruukissa

Halloween-juoksu on yksi kolmesta vuosittain järjestettävästä juoksutapahtumasta Fiskarsin ruukissa.  Yhdessä juhannusaattona juostavan juhannusjuoksun sekä vappuaattona juostavan Wappujuoksun kanssa ne muodostavat FISKARS VILLAGE RUN-juoksutapahtumasarjan. Ensimmäinen Halloween-juoksu kuntoiltiin vuonna 2015 ja saavutti jo heti ensimmäisenä vuonna suuren suosion.

Halloweenin kunniaksi myös ILOTULITUS, hauskoja asuja, musiikkia, ruokaa sekä esittely- ja myyntipisteitä. Viihdytään yhdessä sekä liikkuen että juhlien!

 

Matkat

 • 1,5 km          Lapset alle 15-vuotta
 • 3,7 km          Naiset / Miehet
 • 7.0 km          Naiset / Miehet

Lähtö ja aikataulu
päivämäärä 3.11.2018

Yhteislähdöt. Paikka Pajanaukio Hotelli Tegelin ja Makasiinin välissä.

 • Kello 16:30           Ilmoittautuminen päättyy
 • Kello 16:45           Alkuveryttely
 • Kello 16:55           Ilotulitus

 

 • Kello 17:00           7.0 km          Naiset / Miehet
 • Kello 17:05           1,5 km          Lapset 15 ja nuoremmat
 • Kello 17:10           3.7 km          Naiset / Miehet 

 

 • kello 18:00           Parhaat Halloween asut palkitaan
 • Kello 18:10           AKTIA 1000 euron arvonta
 • Kello 18:30-          Halloween juhlintaa

 

Maali

Maali kilpailukeskuksessa. Maalilinjan jälkeen luovutetaan rintanumerot, minkä jälkeen kaikki saavat mitalin ja mehua.

Osanottomaksut ja ilmoittautuminen

Ennakkoilmoittautuminen päättyy Torstaina 1.11.2018 kello 18:00. 

Ennakkoilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa www.fiskarsvillagerun.fi 

Muista ilmoittautua ilmoittautumislinkin kautta jotta kilpailukeskusksessa tieto osallistumisesta! Osanottomaksu maksetaan tilille FI25 4055 0012 3650 82 (HIFK Friidrott rf). Viestikenttään osallistujan nimi ja sarja. Muistathan tulostaa kuitin mukaan kilpailupaikalle!

Juoksunumero ja ajanottozippi kilpailukeskuksesta maksukuittia vastaan. 

 

Yksittäisliput

 • Lapset 12 euroa
 • Aikuiset 22 euroa
 • Juoksijakortin omaavat saavat 2 euron alennuksen. Juoksijakortti tulee näyttää kilpailunumeroa haettaessa. Juoksijakortti on henkilökohtainen.

Perhelippu

 • Max 2 aikuista ja 2 lasta - 55 euroa, seuraavat lapset 8 euroa per osallistuja

Ryhmälippu

 • 5 henkilöä - 100 euroa
 • 10 henkilöä - 160 euroa

Ilmoittautua voi myös paikan päällä kilpailupäivänä kilpailukansliassa kello 16.30 asti.  Paikan päällä ilmoittautuvat maksavat käteisellä;

 • Lapset 15 euroa
 • Aikuiset 30 euroa
 • Mikäli lapsi alle 15-vuotta juoksee aikuisten reitin, ilmoittautuminen aikuisten sarjaan aikuisten osanottomaksulla

                   

Sarjat ja matkat

Kaikki juoksijat, kävelijät ja sauvakävelijät ovat samassa sarjassa eli sarjat ovat lapset alle 15-vuotta ja aikuiset yli 15-vuotta. Lasten alle 15-vuotta matka on noin 1.5 km ja yli 15-vuotiailla matka on joko noin 3.7 km tai 7.0 kilometriä valinnan mukaisesti yhtenä lenkkinä. Mikäli lapsi juoksee pitemmän 3.7 tai 7.0 km reitin, ilmoittautuminen tapahtuu aikuisten sarjaan aikuisten osanottomaksulla.

Juoksureitti, juomapisteet sekä WC:t

Juoksureitit on opastettu kylttiopasteilla sekä maahan maalatuilla nuolilla.  Joissakin risteyksissä sekä tienylityksessä on miehitys. Jokaisella osanottajalla on vastuu oman itsensä osalta liikennöidyillä teillä.

Reitti on aikuisten reitillä noin 300 metrin matkalla asfalttia, muutoin hiekkatietä jossa katuvalaistus. 

Johtuen siitä, että reitit kulkevat kylätaajamassa, on risteyksiä ja mutkia paljolti, joten tarkkaavaisuuteen on aihetta. Alueella on myös turisteja osin samoillakin kulkuväylillä, joten joustavuuteen voi olla aihetta.

Juoksureitit selviävät oheisista kartastoista. Reitillä ei ole erillistä juomapistettä.

Otsavalaisin on hyvin suositeltava, koska reitillä pari parin sadan metrin pimeämpää osuutta ilman katuvalaistusta.

Palkinnot

 

Kaikille lapsille annetaan Fiskars Oyj:n lahjoittama tavarapalkinto, joka annetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Lisäksi palkitaan kolme parasta Halloween pukeutujaa sekä naisissa että miehissä Fiskars Oyj:n lahjoittamilla tavarapalkinnoilla.

Kaikille maaliintulijoille jaetaan maalissa FISKARS VILLAGE-mitali ja mehua.                                            

Lisäksi on mahdollista ostaa arpoja, joilla voi voittaa mm. laadukkaita FISKARS- tuotteita. Arvat maksavat 2 e/kpl.  Arvontojen voitot voi käydä tarkistamassa tapahtuman aikana kanttiinista josta arpoja voi myös ostaa.

Koska kyseessä on Halloweenjuoksu, on illan teeman mukaan kaikenlaiset  Halloweenpuvut ja -vaatteet asuina erittäin sallittuja niin yleisön joukossa kuin kuntoilijoiden keskuudessa. Kuntoilla voi karnevaalitunnelmassa Halloweenpuvuissa / koristeissa tai normaalisti juoksuasuissa.

Parhaimmat Halloween asusteet palkitaan Makasiinin luona noin kello 18.00.

Kaikkien vuoden 2018 aikana Fiskars Villagerun -juoksutapahtumiin   (Wappurun, Juhannusrun ja Halloweenrun) osallistuneiden kesken arvotaan Aktian sponsoroima 1000 euron sijoitusrahastolahjoitus noin kello 18.10 kilpailukeskuksessa Makasiinin sisällä.

WC:t

WC:t sijaitsevat kilpailukeskuksessa ja reitin varrella kuten reittikartoista ilmenee sekä peseytymistiloissa.  Lisäksi ikuisten reitin varrella on 2 WC:tä ja lasten reitin varrella yksi WC.

 
Pukeutuminen ja pesu

Miehille ja naisille omat pukeutumistilat / tavaroiden säilytysmahdollisuus kilpailuiden aikana on sisällä makasiinissa. Pesutilat sijaitsevat Fiskarin koululla noin reilu kilometrin päässä kilpailukeskuksesta.  

Tulokset

Tulokset selviävät tulostaululta. Tulokset julkaistaan myös tapahtuman sivuilla www.fiskarsvillagerun.fi

Illanvietto

Kylässä sijaitsee hotelli (Hotelli Tegel) ravintoloineen sekä muutama kahvila.Kilpailupaikalla on tarjoilua niin ruuan kuin juoman muodossa sekä musiikkia takamaan viihtymisen vielä kilpailuiden jälkeenkin.

Mitalit ja palkinnot

Mitalit jaetaan maalissa rintanumeron luovutuksen yhteydessä.                     

Kanttiini ja kilpailukanslia
Kanttiini sijaitsee sisällä makasiinissa kilpailukeskuksessa. Kanttiinissa myydään pikkusyötävää ja juotavaa sekä arvontalippuja. Kilpailukanslia sijaitsee sekin Makasiinissa . 

 

Ensiapu

Ensiapu sijaitsee kilpailukeskuksessa.

Pysäköinti

Pysäköinti sijaitsee Fiskarsin torin yhteydestä, josta noin 200 metrin kävelymatka kilpailukeskukseen kilpailureittiopastusta seuraten.

 

Muuta

Juoksureitti on suunniteltu siten, että pääosa Fiskarsin kauniin ruukin nähtävyyksistä on sen varrella. Reitin varrella on useita valaistuja rakennuksien julkisivuja, valaistuja puita sekä tunnelmavaloja.  Juoksuasu vapaa eli kaikki Halloveen-asut yms. sallittu ja parhaat asut palkitaan noin kello 18.00.

Tervetuloa kokemaan yksi ehkä Suomen kauneimmista iltajuoksureiteistä hienossa iltavalaistuksessa! Halloween-juoksu on niin juoksijoille kuin katsojille oiva tapa päästä Halloweentunnelmaan. Toivotamme tervetulleiksi niin yksityishenkilöt, työyhteisöt kuin opiskelijaryhmät!


← Takaisin

Aika

2018-11-03 2018-11-03 03.11.2018

Kilpailukeskus

Vanha Viljamakasiini

Fiskarsintie 333 ( Navigaattoriin osoite Fiskarsintie 9)

10470 Fiskari

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

www.fiskarsvillagerun.fi

Facebook