Fiskars Village Run -Halloween

Halloween-juoksu iltahämärissä tunnelmallisesti valaistussa Fiskarsin ruukissa

Halloween-juoksu on yksi kolmesta vuosittain järjestettävästä juoksutapahtumasta Fiskarsin ruukissa.  Yhdessä juhannusaattona juostavan juhannusjuoksun sekä vappuaattona juostavan Wappujuoksun kanssa ne muodostavat FISKARS VILLAGE RUN-juoksutapahtumasarjan. Ensimmäinen Halloween-juoksu kuntoiltiin vuonna 2015 ja saavutti jo heti ensimmäisenä vuonna suuren suosion.

Matkat

  • 1,5 km Lapset alle 15-vuotta
  • 3,7 km Naiset / Miehet 
  • 7,0 km Naiset / Miehet 

Lähtö ja aikataulu

Yhteislähdöt. Paikka Pajanaukio, Hotelli Tegelin ja Makasiinin vieressä

  • Kello 18:00 1,5 km Lapset 15 ja nuoremmat
  • Kello 18:20 3,7 km ja 7 km Naiset / Miehet 

 

Juoksureitti on suunniteltu siten, että pääosa Fiskarsin kauniin ruukin nähtävyyksistä on sen varrella. Reitin varrella on useita valaistuja rakennuksien julkisivuja, valaistuja puita sekä tunnelmavaloja. Yhdessä kylän tunnelmavalaistuksen ja valoshown kanssa kuntoilijoiden otsavalaisimet Fiskarsin teillä ja raiteilla aikaansaavat ikimuistoisen elämyksen vähän samaan tapaan kuin mitä Jukolan viesti suunnistustapahtumassa aikaansaadaan.Juoksuasu vapaa eli kaikki Halloween-asut yms. sallittu ja parhaat asut palkitaan kello 17.45. 

Tervetuloa kokemaan yksi ehkä Suomen kauneimmista iltajuoksureiteistä hienossa iltavalaistuksessa! Halloween-juoksu on niin juoksijoille kuin katsojille oiva tapa päästä Halloweentunnelmaan. Toivotamme tervetulleiksi niin yksityishenkilöt, työyhteisöt kuin opiskelijaryhmät!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

www.fiskarsvillagerun.fi


← Takaisin

Aika

2017-11-04 2017-11-04 04.11.2017

Kilpailukeskus

Vanha Viljamaksiini ja Paja-auki

Fiskarsintie 333

10470 Fiskari

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

www.fiskarsvillagerun.fi

Facebook