Ruukin Syksy Soi- Hohti, Holmström & Söderblom

Syksy Ruukissa tuo mukanaan jälleen laadukkaita klassisen musiikin elämyksiä. Ruukin Syksy Soi konsertti järjestetään Seuraintalo Lukaalilla 16.9, klo 17 alkaen.

Nyt ollaan kamarimusiikin ytimessä. Brahmsin kaksi sellosonaattia ja pianotrio c-molli ovat suurten kontrastien musiikkia, joka tunkeutuu syvälle sielun sopukoihin. Sonaatti e-molli leijailee satu- ja reaalimaailman rajamailla, sonaatissa F-duuri levoton sielu etsii ulospääsyä ja pianotriossa c-molli muoto ja musiikki tiivistyvät puhtaaksi ilmaisuksi. 

Illan muusikot Markus Hohti, Emil Holmström ja Jan Söderblom ovat tämän hetken aktiivisimpia toimijoita klassisen musiikin saralla. Heitä yhdistää musiikillinen uteliaisuus sekä kiinnostus mahdollisimman vaikuttavaan ja rikkaaseen ilmaisuun musiikin lajista riippumatta. 

Sellisti Markus Hohti on yksi tämän hetken kiinnostavimmista muusikoista, jonka mielenkiinnon kohteena ovat erityisesti elektroakustinen musiikki sekä vanhemman repertuaarin soittaminen suolikielillä varustetulla sellolla. Pianisti Emil Holmström vakuuttaa vahvoilla tulkinnoillaan niin uuden kuin vanhan musiikin parissa ja hän on yksi maamme kysytyimpiä esiintyjiä. Viulisti-kapellimestari Jan Söderblom on tunnettu vangitsevista tulkinnoistaan ja vahvasta lavapresenssistään yhtä lailla orkesterin edessä kuin viulun ääressä. 

Ohjelmisto:

Johannes Brahms:

  • Sonaatti pianolle ja sellolle e-molli, op. 38
  • Sonaatti pianolle ja sellolle F-duuri, op. 99
    • Väliaika
  • Pianotrio nro 3 c-molli, op. 101

Kokoonpano:

  • Jan Söderblom, viulu 
  • Markus Hohti, sello 
  • Emil Holmström, piano 

 

Tervetuloa nauttimaan musiikin luomista elämyksistä.

Ruukin Syksy Soi- konsertti 16.9, klo17 alkaen

Seuraintalo Lukaali

Fiskarsintie 318

10470 Fiskari

Liput 20 / 15€ ovelta

 

 


← Takaisin