Ajankohtaista

Uutisia Fiskarsin Ruukista

ABOUT CLAY – eurooppalaisen keramiikkataiteen helmiä Fiskarsissa 13.5.-2.9.2018

Kesällä 2018 Fiskarsin käsityöläisten, muotoilijoiden ja taiteilijoiden osuuskunta ONOMA järjestää ABOUT CLAY -näyttelyn Fiskarsin ruukin Kuparipajassa.

ABOUT CLAY kokoaa yhteen ainutlaatuisen kattauksen eurooppalaista huipputason keramiikkataidetta. Vastaavaa kokonaisuutta ei ole aiemmin ollut Suomessa esillä. 

Näyttelyyn osallistuu yli 40 taiteilijaa ympäri Eurooppaa. Lue lisää...

Lue lisää


Fiskars Village Bike Expo 5.5.2018

Fiskars Village Bike Expo järjestetään upeassa Puimalassa aivan Ruukin ytimessä  ja demoalue on ulkona. Pyörien demolenkkinä on trail centerin polkua, eli tarvittaessa pyöriä pääsee testaamaan kunnolla. Tarjolla on myös hiekka- ja maantietä testaamiseen.

Tarjolla musiikkia, hyvää ruokaa & juomaa. Tietysti myös kaikki Fiskarsin Ruukin palvelut on käytössä.

Lue lisää


Fiskars Village Run -Wappu

Wappu Run juostaan 29.4!

Tervetuloa kokemaan yksi Suomen kauneimmista juoksureiteistä ja avaamaan vappu ruukkimaisemissa!

Vapun aikoihin alueen lehtomainen luonto on kauneimmillaan. Juoksureitin varrella on useita kohtia, joissa valko- ja sinivuokot kukkivat runsaasti.

Lue lisää tapahtumasta: https://www.fiskarsvillagerun.fi/wappu-run/

Lue lisää


April Soul IV 14.4.

Billnäs Music Factory järjestää lauantaina 14.4.2018 neljättä kertaa April Soul -tapahtuman Fiskarsissa Kuparipajassa ja Valkoisessa salissa. Mukana ovat Kari Antilan jazz-trio, pop-soul-artisti Janna sekä Billnäs Music Factory mukanaan tanssiryhmä The Go-Go Girls from the Groovin´ Funky Wonderland. Lisäksi Kuparipajan loungessa levyjä soittaa DJ RasMoose.

Liput: 15 € ovelta

Tai ennakkoon Ravintola Kuparipajalta, kuparipaja@kuparipaja.fi

Lue lisää


Pääsiäinen ruukissa

Suurin osa myymälöistä on auki Pääsiäisenä päivittäin. Fiskars Shopissa pääsiäismunien etsintää perjantaista maanantaihin. Pääsiäisnoita on piilottanut tarjousmunia Fiskars shop myymälään. Löydä muna ja saat tarjouksen! (Yksi muna/asiakas). Ravintolat ovat avoinna ja tarjoavat ihania Pääsiäisherkkuja. Bertel Gardberg 101 -juhlanä...

Lue lisää