Ajankohtaista

Uutisia Fiskarsin Ruukista

Slow Food Festivaali 2018

Viikonloppuna 6. – 7.10.2018 jopa 10 000 vierailijaa saapuu jälleen Fiskarsiin maistelemaan, ostamaan ja nautiskelemaan Länsi-Uudellamaalla tuotettua lähiruokaa.

Tänä vuonna yhdeksättä kertaa järjestettävä Slow Food Festivaali noudattaa Slow Foodin ideologiaa hyvästä, puhtaasta ja oikeudenmukaisesti tuotetusta ruoasta. Lisäksi lähiruokamarkkinoilla järjestetään runsaasti ohjelmaa niin lapsille kuin aikuisillekin ja luennoitsijoita saapuu koko Pohjolasta. Syksyn festivaali...

Lue lisää


Bikes, Burgers and Beers 8.9.2018

Syksyn rennoin pyöräilytapahtuma Fiskarsissa. Rentoa pyöräilyä hyvillä traileilla, 2019 uutuuksia, demopyöriä ja tietysti hyvää ruokaa & juomaa. Paljon 2019 uutuuksia esittelyssä ja demottavana. Tapahtuma on sisätiloissa, eli säästä riippumatta tapahtumassa on hyvä meininki. Tapahtuma on maksuton.

Tapahtumassa tarjolla - Kaikki trailit, n. 60 km, käytössä - Uusia traileja ajettavissa - Paljon n...

Lue lisää


Luovat Pajat perhepäivä 1.9.2018

Luovat Pajat Perhepäivä on koko perheen ilmaistapahtuma, jossa paljon yhdessä tekemistä, koettavaa ja elämyksiä. Tapahtumapaikkana upea Puimala.

Lue lisää ohjelmasta täältä!

Lue lisää


Maan Maut ruokatapahtuma 25.-26.8.2018

Maan Maut- Ruokatapahtuma

Elokuun MAAN MAUT kerää sadonkorjuukauden kunniaksi noin 20 ruokatuottajaa läheltä ja vähän kauempaakin Fiskarsin Ruukkiin, Lukaalin piha-alueelle. Myynnissä sesongin parhaat vihannekset, kasvikset, kalat, lihat, juustot ja paljon muuta.

Tervetuloa täyttämään ostoskorit herkuista!

Vapaa pääsy.

Lue lisää


Kesäbussit lauantaisin Helsingistä Fiskarsin Ruukkiin

Frimanin Matkat järjestää lauantaisin 7.7.-11.8. bussikuljetuksia Helsinki-Fiskars-Helsinki. Bussit lähtevät klo 10.30 Kiasman pysäkiltä ja paluukuljetus Fiskarsista takaisin Helsinkiin lähtee klo 16.00. Meno-paluuliput: aikuiset 30 €, opiskelijat ja eläkeläiset 20 €, lapset 4-17 vuotta 10 €. Lisätiedot ja paikkavaraukset: www.frimanmatkat.fi Tervetuloa viettämään kesäpäivää kauniiseen Fiskarsin Ruukkiin!<...

Lue lisää