Ajankohtaista

Uutisia Fiskarsin Ruukista

TuliValoa Fiskarsin Ruukissa

TuliValo:n viiden viikon mittainen teemakausi tuo valotaidetta ja ääni-installaation keskelle pimeintä syksyä. Teemakauden aikana esitellään korkeatasoisia, vahvoja teoksia sekä Ruukin ulkoalueilla, että Kuparipajan Mustan Salin näyttelytilassa. Näyttelytilassa on teoksia neljältä taiteilijalta ja taiteilijaryhmältä, ulkoalueilla on esillä kaksi teoskokonaisuutta.

Lue lisää t...

Lue lisää


Fiskars Village Run - Halloween 3.11.2018

Halloween-juoksu iltahämärissä tunnelmallisesti valaistussa Fiskarsin ruukissa!

Halloween-juoksu on yksi kolmesta vuosittain järjestettävästä juoksutapahtumasta Fiskarsin ruukissa.  Yhdessä juhannusaattona juostavan juhannusjuoksun sekä vappuaattona juostavan Wappujuoksun kanssa ne muodostavat FISKARS VILLAGE RUN-juoksutapahtumasarjan. Ensimmäinen Halloween-juoksu kuntoiltiin vuonna 2015 ja saavutti jo heti ensimmäisenä vuonna suuren suosion.

Halloweenin kunniaksi myös ILOTULITUS, hauskoja...

Lue lisää


Slow Food Festivaali 2018

Viikonloppuna 6. – 7.10.2018 jopa 10 000 vierailijaa saapuu jälleen Fiskarsiin maistelemaan, ostamaan ja nautiskelemaan Länsi-Uudellamaalla tuotettua lähiruokaa.

Tänä vuonna yhdeksättä kertaa järjestettävä Slow Food Festivaali noudattaa Slow Foodin ideologiaa hyvästä, puhtaasta ja oikeudenmukaisesti tuotetusta ruoasta. Lisäksi lähiruokamarkkinoilla järjestetään runsaasti ohjelmaa niin lapsille kuin aikuisillekin ja luennoitsijoita saapuu koko Pohjolasta. Syksyn festivaali...

Lue lisää


Bikes, Burgers and Beers 8.9.2018

Syksyn rennoin pyöräilytapahtuma Fiskarsissa. Rentoa pyöräilyä hyvillä traileilla, 2019 uutuuksia, demopyöriä ja tietysti hyvää ruokaa & juomaa. Paljon 2019 uutuuksia esittelyssä ja demottavana. Tapahtuma on sisätiloissa, eli säästä riippumatta tapahtumassa on hyvä meininki. Tapahtuma on maksuton.

Tapahtumassa tarjolla - Kaikki trailit, n. 60 km, käytössä - Uusia traileja ajettavissa - Paljon n...

Lue lisää


Luovat Pajat perhepäivä 1.9.2018

Luovat Pajat Perhepäivä on koko perheen ilmaistapahtuma, jossa paljon yhdessä tekemistä, koettavaa ja elämyksiä. Tapahtumapaikkana upea Puimala.

Lue lisää ohjelmasta täältä!

Lue lisää