Ajankohtaista

Uutisia Fiskarsin Ruukista

Fiskarsin Ruukin Vappu 2015

Fiskarsin Ruukin Vappupäivä on täynnä iloa ja loistavia mahdollisuuksia. Vappupäivänä Ruukissa tapahtuu muun muassa seuraavaa:

Ravintola Kuparipajassa tarjolla herkullinen ja taikaa täynnä oleva wappu-brunssi klo 12-16. Herkullisen ruoan lisäksi brunssilaisten joukossa kiertävät taikurit Heikki Harha ja Tatu Tyni, tehden lähitaikuutta, joka rikkoo fysiikan lakeja. Brunssin hinta 36 €. Lapsille oma lista.

Herkullisen brunssin lis...

Lue lisää


Fiskarsin Ruukin kevätkauden avaus 24.-26.4.2015

Fiskarsin ruukissa juhlitaan kevätkauden avausta 24.-26.4! Kaupat ja kahvilat ovat auki perjantaina sekä lauantaina tavallista pidempään klo 12:00-19:00 ja monissa liikkeissä esitellään uutta valikoimaa. Lisäksi julistamme terassikauden avatuksi, jos ilmat sen sallivat. Kesän grillausfiilikseen voi virittäytyä Garden&Grill-tapahtumassa lauantaina ja sunnuntaina. Lämpimästi tervetuloa juhlimaan kanssamme!

 

Lue lisää


Artesaani juustola Fiskarsin Ruukkiin

Fiskarsin Ruukki saa uuden loistavan lisän kesän aikana. Ote Fiskarsin Juustola Oy:n tiedotteesta. :

Perustamme artesaanijuustolan Fiskarsin Ruukkiin Juustolan perustavat Rekolan Panimon oluenpanija Jari Leinonen, Mathildedalin Kyläpanimon oluenpanija Tuomo Holm ja osakas Pauli Sarelius, Mathildedalin Kyläleipuri Elina Rantamäki ja Pohjasta yrittäjä Jan Westman. -Meitä kaikkia yhdistää intohimo hyvään juomaan ja ruokaan, haluamme kaikki myös omalta osaltamme...

Lue lisää


Ruukkilaisten kirpputori 11.4.2015 Klo 11-15

Fiskarsin Marttojen järjestämä jokakeväinen kirpputori pidetään tulevana lauantaina Fiskarsin Lukaalilla klo 11-15. Tavan mukaan myyjinä on ruukkilaisia, jotka myyvät omia käytettyjä tavaroitaan. Kirpputorin yhteydessä on myös Fiskarin Marttojen kahvila, joka on tällä kertaa sijoitettu näyttämölle.

Kahvilasta saa leivonnaisia kahvin, teen ja mehun kanssa. Fiskarin Martat toivottaa kaikki tervetulleiksi!  <...

Lue lisää


Pääsiäinen Fiskarsin Ruukissa

Suurin osa myymälöistä, ravintoloista ja kahviloista on avoinna myös pääsiäisenä. Katso tarkemmat aukioloaikatiedot täältä.

Lue lisää