Ajankohtaista

Uutisia Fiskarsin Ruukista

Fiskarsin Antiikkipäivät 9.-12.7.2015

Antiikin, taiteen, designin ja vintagen monipuolinen kesätapahtuma Fiskarsin Antiikkipäivät järjestetään to-su 9.-12.7.2015 Fiskarsin Vanhalla veitsitehtaalla. Näytteilleasettajina on yli 70 kokenutta ammattikauppiasta ja tänä vuonna juhlistetaan heidän vuosien varrella kasvaneen kokoonpanonsa 25–vuotista taivaltaan Raaseporin alueen kesän antiikkitapahtumissa.

Avoinna: 10.00 – 17.00

Sisäänpääsy: 10 € (lapset ilmaiseksi)

Lisätietoa:

Lue lisää


Fiskarsin kyläteatteri esittää

Fiskarsin Kyläteatteri esittää Raila Leppäkosken näytelmän Sakset, kivi,

paperi. Näytelmä kertoo viisihenkisestä perheestä kesämökkireissulla. He

kohtaavat toisensa yhden vuorokauden aikana, menneet traumat nousevat

pintaan, kukaan ei pääse karkuun. Kommunikoinnin vaikeus kärjistää

ristiriidat.

Ensi-ilta valimolla lauantaina 27.6. klo 17. Lisätietoa ja liput:

Lue lisää


Fiskarsin Ruukin juhannus 2015

Koe ainutlaatuinen juhannus Fiskarsin Ruukissa !

Juhannusaattona Fiskarsin Ruukissa järjestetään Fiskars Village Run. Tarjolla on yksi Suomen kauneimmista juoksureiteistä kulttuurimaisemissa. Lisätiedot ja osallistumiset tästä.

Läpi juhannuspyhien on Fiskarsin Ruukissa mahdollisuus kokea upeita näyttelyitä, tehdä korkealaatuisia ostoksia ja nauttia herkullisesta ruoasta. Suurin osa Ruukin palveluista on auki l...

Lue lisää


Fiskars Village Run 19.6.2015

FISKARS VILLAGE RUN

Aikaisemmin Degersjö-juoksuna tunnettu tapahtuma on saanut uudeksi nimekseen Fiskars Village Run. Samalla järjestelyistä aiemmin vastannut FU-47 on saanyt tuekseen yhden Suomen vanhimmista urheiluseuroista, HIFK:n.

Tapahtuman juoksureitit ovat myös muuttuneet ja kisakeskus on tuotu nyt keskelle Ruukkia. Juoksureitti kulkee ympäri ruukin pikkuteitä, joista avautuu paljon kauniita maisemia ja näköaloja Fiskarsin ruukkiin. Reitin varrella osallistujat kokevat ja nä...

Lue lisää