Ajankohtaista

Uutisia Fiskarsin Ruukista

Fiskars Village voittaja Culture Eden in Finland kilpailussa

Fiskars Villagelle voitto Culture EDEN-kilpailussa!

 

Fiskars Village on voittanut Culture EDEN in Finland 2017 -kilpailun, jossa etsittiin kulttuuria ja matkailua raikkaalla tavalla yhdistävää matkailukohdetta.

Euroopan komission aloitteesta järjestettyyn Suomen kansalliseen kilpailuun haki 24 vähintään neljän toimijan muodostamaa verkostoa. Kestävän kehityksen periaatteiden mukainen toiminta oli myös tärkeä kriteeri kärkikolmikkoa valittaessa. Kilpailun pohjoisin osallistujakohde löytyi Utsjoelta ja eteläisimmät Raaseporista. Kohteet rakentuvat mm. kuvataiteen, käsityön, rakennusperinteen, musiikin ja muotoilun ympärille.

Voittajana Fiskars Village liittyy EDEN-verkostoon, joka toimii markkinointi- ja verkostoitumiskanavana Eurooppaan sekä osallistuu alan suurimmille kansainvälisille messuille (ITB) Berliinissä.

Otamme voitosta kunnian jaetusti Fiskarsin Kyläseuran, Onoman, Fiskarsin Museon, Kauppiasyhdistyksen ja Tako ry:n kanssa, kiitos myös muille Fiskarsin Ruukin yrittäjille, yhdistyksille ja yksittäisille henkilöille joiden kanssa me saamme kehittää kohdetta!

 


← Takaisin