Slow meets Wild

Slow meets Wild -ruoka-alan seminaari kokoaa yhteen villi- ja lähiruokaosaajat, ruoka-alan ammattilaiset ja alan opiskelijat. Päivän teemana on paikallisen, reilusti tuotetun lähiruoan
sekä luonnossa kasvavan villiruoan "törmäytys". Tavoitteena on luoda yhdessä tekemisen kulttuuria hyvän ruoan äärellä sekä antaa uusia ideoita ruoka- ja matkailutoimijoille.

Tule mukaan kuuntelemaan, katselemaan ja maistamaan villiruoan, villiyrttien ja puhtaan lähiruoan monia mahdollisuuksia aivan uudessa seminaaripäivässä.
Ohjelmassa on villi- ja lähiruokien valmistusta ja maistelua, tietoiskuja sekä erilaisia esityksiä teeman ympärillä.
Omista näkemyksistään villiruoan maailmassa kertovat huippuosaajat Markus Maulavirta ja Sami Tallberg. Uusiin, ammattilaisille suunnattuihin villiruokakoulutuksiin meidät tutustuttavat Haaga-Perhon Olli Takanen ja Juha Turtiainen, sekä Ravintolakoulu Perhon Jarmo Åke
Visiointikeskustelussa pohditaan missä Suomi ja villiruoka ovat vuonna 2020.

Tervetuloa mukaan herkulliseen tapahtumaan ruukkikylän kauniiseen maisemaan!

Tapahtuma on osa Fiskarsin suosittua Slow Food -festivaalia (1.-2.10.) ja sen järjestävät Fiskars Village, Slow Food Västnyland, ELO-säätiö ja Haaga-Perho
Tapahtumapaikka: Fiskars Ruukki, Kuparipajan Valkoinen Sali
Aika: 30.9.2016 klo 10-18
Hinta: 40 e / osallistuja, sisältää Perhon opiskelijoiden valmistaman villiruokalounaan Ravintolakoulu Perhon ruokarekasta.


Makupaloja päivän villistä tarjonnasta:

”Luonnon vihreä supermarketti, avoinna meille kaikille 24/7”,
Villiruokalähettiläs Sami Tallberg

”Villiruoan ja luontomatkailun mahdollisuudet sekä vanhat selviytymisraaka-aineet pettu ja isohirvenjäkälä”, Kokki, konkari ja eräisäntä Markus Maulavirta

”Kestävä gastronomia- ja villiruokakoulutukset ammattilaisille”
Haaga-Perhon villimiehet  Olli Takanen ja Juha Turtiainen, sekä Ravintolakoulu Perhon Jarmo Åke.

”Villiyrttien hyödyntäminen ja keräys, villiyrttisäännökset. Miten lainsäädäntö on kehittynyt, missä ollaan ja mitä toivotaan?”, Villiyrttikouluttaja Toini Kumpulainen

”Visiointia yhdessä; Suomi ja villiruoka 2020. Mihin halutaan mennä? ”,
Muun muassa:ELO-säätiön Seija Kurunmäki, MMM:n Kirsi Viljanen, Eviran Ylitarkastaja Anna Mizrahi


← Takaisin

Aika

2016-09-30 2016-09-30 30.9.2016

klo 10-18

Ilmoittautuminen

Sitovat ilmoittautumiset

26.9 klo 16 mennessä

osoitteeseen

jouni.virtanen@fiskars.com

+358 44 02 77 606

Seminaarimaksu 40€,

maksetaan paikan päällä

Paikka

Kuparipajan Valkoinen sali

Kuparivasarantie 5

10470 Fiskars.

Parkkipaikkoja Fiskarsintien

varressa sekä torialueella

osoitteessa Peltorivi 6,

10470 Fiskars

Päivän ohjelma -pdf

Slow meets Wild-ohjelma