Uutiskirjeet

Uutiskirjeet

Eloisaa elokuuta

Eloisaa elokuuta!

Kesää on vielä jäljellä ja on mainio aika tutustua näyttelyihin, syödä hyvin ravintoloissa, nauttia kiireettömyydestä kahviloissa ja lähimatkailla. Tässä muutamia poimintoja Fiskarsin Ruukkiin liittyen:

Kesänäyttely Greetings from SUOMI Jos et...

Lue lisää


Heinäkuun elämyksiä

Fiskars Village kukoistaa kesällä monine tapahtumineen ja näyttelyineen. Design näyttelyt valtaavat kauniita tiloja ja ulkosalla viihdytään kesäaktiviteettien parissa! Alla otteita kesän tarjonnasta,

 

Antiikkipäivät 6.-9.7.2017 Tervetuloa tekemään antiikkisia löytöj...

Lue lisää


Kesä on täällä!

Fiskars Villagessa on tarjolla hieno kattaus tapahtumia, aktiviteettejä ja näyttelyitä kesäksi! Luontoihmisten kannattaa suunnata maastopyöräpoluille, Risslan laavulle tai puulajipolulle. Kulttuurinälkäiselle on tarjolla upeita näyttelyitä ja tapahtumia. Ruuasta ja juomasta kiinnostuneen kannattaa seurata tiiviisti juomatuottajien kolmikkoa; Kuura Cider, Ägräs Distillery...

Lue lisää


Toukokuussa tuoksuu kevät!

Fiskars Villagen kesäsesonki alkaa perinteisesti toukokuussa Onoman kesänäyttelyn avajaisilla 13.5.2017.  Tänä vuonna otamme varaslähdön kesään jo tulevana viikonloppuna! Katso alla toukokuun kohokohdat:

Fiskars Village Bike Expo 6.5.2017 Fiskars Village Trail Centerin järjestämä Bike Expo jä...

Lue lisää


Huhtikuu alkaa musiikkijuhlalla!

Huhtikuu alkaa Fiskars Villagessa musiikkijuhlalla lauantaina 8.4.2017. Kevät tuo tullessaan myös muita mahtavia tapahtumia, kuten Ruukin yrittäjien Kevään Juhlaa 22.4. Alla huhtikuun parhaat palat:

 

Kevät soi ja April Soul 8.4.2017 Ruukissa...

Lue lisää