Uutiskirjeet

Uutiskirjeet

Eloisaa elokuuta

Eloisaa elokuuta!

Kesää on vielä jäljellä ja on mainio aika tutustua näyttelyihin, syödä hyvin ravintoloissa, nauttia kiireettömyydestä kahviloissa ja lähimatkailla. Tässä muutamia poimintoja Fiskarsin Ruukkiin liittyen:

Kesänäyttely Greetings from SUOMI
Jos et ole vielä tutustunut upeaan kesänäyttelyymme niin tee se nyt. Näyttely on avoinna päivittäin Kuparipajan alakerrassa 24.9. saakka klo 11-18.

Fiskarsin käsityöläisten, muotoilijoiden ja taiteilijoiden osuuskunta ONOMAn kesänäyttely on yhdistelmä paikallisuutta ja kansainvälisyyttä. Yli 50 taiteilijan ryhmänäyttely avaa tuoreita näkökulmia monikulttuuriseen Suomeen ja yhteiskunnassa vallitsevaan tilaan. Lisätiedot http://onoma.fi/greetings-from-suomi/ 

KOTO-työpajat

KOTO-työpajoissa toteutetaan 100 erilaista tulkintaa kotoutumisesta ja 100 erilaista näkökulmaa kodin merkityksestä kotimaassamme. Yhdessä fiskarsilaisten taiteilijoiden ja muotoilijoiden, turvapaikanhakijoidenja paikallisten asukkaiden kanssa etsitään luovia ratkaisuja kotoutumisen haasteisiin. Työpajat tarjoavat inspiroivan ympäristön ihmisten ja kulttuurien vuoropuhelulle.

 
KOTO-työpajat Makasiinissa
19.8.2017 klo 14 ja 26.8.2017 klo 14.
http://www.fiskarsvillage.fi/fi/nae_ja_koe/tapahtumat/omakoto-tyoepaja

 

Smash.Hit.Repeat

Näyttely, joka tarjoaa mahdollisuuden nähdä mielenkiintoinen kattaus taidetta residenssin kansainvälisestä taiteilijaverkostosta.
Kesän yllättävin näyttely tuo maailman kirjaimellisesti kylään esittelemällä Fiskarsissa vierailleita ja täällä asuvia taiteilijoita yhdeksästä eri maasta.Näyttely on avoinna
30.7.-20.8.2017 päivittäin klo 11-18.
Lisätiedot: http://www.fiskarsvillage.fi/fi/nae_ja_koe/tapahtumat/smash.hit.repeat-naeyttely

 

Faces Festival
 
Elokuun ensimmäisenä viikonloppuna Fiskarsissa koetaan myös monikulttuurisuuden juhlaa.

Kahdeskymmenes Faces festivaali vietetään 4.-6.8, upeassa Puimala rakennuksessa, sekä yläruukin alueella.

Todella rikkaan musiikki- ja muun taidetarjonnan lisäksi on tänäkin vuonna aivan oma lapsille ja perheille suunnattu Small Faces-ohjelma, josta löytyy kaikkea kasvomaalauksesta kasvimaaretkeen ja klovneista korutyöpajaan. Tervetuloa kokemaan ainutlaatuinen Faces-tunnelma, jota et löydä mistään muualta!
http://www.fiskarsvillage.fi/fi/nae_ja_koe/tapahtumat/faces-festival

 

Juhlatilat Fiskarsin Ruukissa

Persoonalliset juhlatilat varataan nyt! Mikäli olet etsimässä syksyyn tai ensi vuoden puolelle idyllistä juhlapaikkaa, tutustu juhlatiloihimme nettisivuillamme http://www.fiskarsvillage.fi/fi/majoitus/juhlatilat.

Lisätiedot ja varaukset: fiskarsvillageinfo@fiskars.com

 

Virkistäydy luonnossa!

Kierrä ruukin puulajipolku tai tee pidempi kävely Risslan metsäpolulla eväiden kera.

Tutustu ruukkiin maastopyöräillen ja vuokraa pyörä Fiskars Village Trail Centerin vuokraamosta http://fiskarsvillagetrailcenter.fi/

Myös monipuolisia kesäaktiviteetteja on tarjolla elokuun loppuun saakka http://www.fiskarsvillage.fi/fi/nae_ja_koe/aktiviteetit/fiskars-village-kesaeaktiviteetit
Lämpimästi tervetuloa vieraaksemme Fiskarsin Ruukkiin!


← Takaisin