Uutiskirjeet

Uutiskirjeet

Heinäkuun elämyksiä

Fiskars Village kukoistaa kesällä monine tapahtumineen ja näyttelyineen. Design näyttelyt valtaavat kauniita tiloja ja ulkosalla viihdytään kesäaktiviteettien parissa! Alla otteita kesän tarjonnasta,

 

Antiikkipäivät 6.-9.7.2017 Tervetuloa tekemään antiikkisia löytöjä Fiskarsin perinteisille Antiikkipäiville. Liput 10€, lapset ilmaiseksi. Tapahtuma avoinna 10-17 torstai - sunnuntai.
Lue lisää täältä.

Greetings from SUOMI -näyttely on päivittäin avoinna klo 11 - 17 Valkoisessa ja Mustassa salissa.

Tänä vuonna kesänäyttely on paljon muutakin! Miltä kuulostaa Dinner in art -illallinen näyttelyn keskellä, Sulan veden pilkki, tai Olohuonesurffaus? Näyttelyn oheisohjelmia päivitetään tänne: http://www.fiskarsvillage.fi/fi/nae_ja_koe/tapahtumat

 

Hop on! - aktiviteetteja ilman ennakkovarauksia!

Tänä vuonna meillä on tarjottavana Hop on -aktiviteettejä eri teemoilla!

Jos aktiviteetit ja liikunta kiinnostaa, tai perheen nuorimmat kaipaavat virikkeitä kannattaa tsekata Fiskars Village kesäaktiviteetit. 

Tarinanjanoisille tarjolla Ruukinväen tarinakierrokset ke-su kaksi kertaa päivässä! Kesto 1h. Vapaaehtonen maksu.

Lukaalin LEFFAT - Historiallisia filmejä Fiskarsin Ruukista. Heinäkuun aikana näytämme elokuvaa Lukaalilla, joka on koostettu historiallisista filmeistä Fiskars yhtiön eri vaiheista. Esitykset 11.7 - 29.7.2017 tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin, klo 10.00 - 10.45. Vapaa pääsy.

Taikateatterin esitykset heinäkuussa Vanhalla Paloasemalla. Esitykset tasatunnein klo 13-16, kesto 15min. Hinta 6€. 

 

Huipputason muotoilua!

Fiskars on tunnettu huipputason muotoilusta. Muutama oiva esimerkki siitä on Karin Widnäsin KOTONA XII JUHLAT  (avoinna päivittäin 12-17 Studio Karin Widnäs) ja Sons of Martin -kollektiivin näyttely ROOTS/JUURET (avoinna päivittäin 11 - 17 Makasiini).

Ruukin putiikit ja pajat myyvät paikallisten käsityöläisten, muotoilijoiden ja taiteilijoiden tuotteita. Katso putiikkien ja palveluiden aukioloajat täältä.

 

Fiskars Village Trail Center BIKE RENTAL/SHOP maastopyörävuokraamo avoinna to-la klo 10 - 16, ke ja su myös ennakkovarauksella. Pyörät saa varata etukäteen Fiskars Village Trail Centerin verkkokaupasta ja noutaa paikan päältä.
Samasta shopista saa jatkossa vuokrata myös SUP lautoja. SUP kokeilut ja retket hoitaa Pyry ja Pärske. 

Sijainti paja-aukiolla. 

 

Fiskars Village Infon Lasse ja Elina löytyvät Fiskarsin torin infopisteestä joka päivä klo 11 - 17. Lasse ja Elinan tunnistaa myös Fiskars Village logoilla varustetuista vaatteista, joten vedä hihasta jos tarvitset apua!

Muista kesäbussit Helsingistä Fiskarsiin 12.8. asti lauantaisin klo 10.30. Raaseporin kesäbussi liikkuu kolme kertaa päivässä tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin reitillä Tammisaaren Raatihuoneen tori, Raaseporin linna, Karjaan linja-autoasema, Billnäsin ruukki ja Fiskarsin Ruukki meno-paluu.


← Takaisin