Uutiskirjeet

Uutiskirjeet

Huhtikuu alkaa musiikkijuhlalla!

Huhtikuu alkaa Fiskars Villagessa musiikkijuhlalla lauantaina 8.4.2017. Kevät tuo tullessaan myös muita mahtavia tapahtumia, kuten Ruukin yrittäjien Kevään Juhlaa 22.4. Alla huhtikuun parhaat palat:

 

Kevät soi ja April Soul 8.4.2017
Ruukissa vietetään varsinaista musiikin juhlaa 8.4!
Klo 17:00 Seuraintalo Lukaalilla kuullaan Ludvig van Beethovenin sonaatti pianolle ja viululle nro5. Op 24 ”kevät” sekä  Igor Stravinskyn säveltämä Kevätuhri ensimmäinen versio kahdelle pianistille nelinkätisesti. Teoksen esittävät pianisti ja pianonsoiton professori Tuija Hakkila sekä pianisti Anna Laakso.  Beethovenin sonaatissa viulua soittaa kapellimestari ja viulisti Jan Söderblom. Liput 15/10€ ovelta.

Klo 20.30-02.00 April Soul – Kevään groovaavimmassa tapahtumassa, Kuparipajan Valkoisessa Salissa esiintyy Billnäs Music Factory, Laura Airaksinen group ja Ida Elina. Liput 13€, ennakkovaraukset osoitteesta kuparipaja@kuparipaja.fi. Lisätiedot täältä.

 

Aika kaivaa lenkkitossut esille!

Fiskars Village Run - Wappu järjestetään taas Vapunaattona 30.4.2017.
Ilmoittautuminen kilpailuun on jo käynnissä osoitteessa https://www.fiskarsvillagerun.fi/wappu-run/.  Yksi suomen kauneimmista juoksureiteistä odottaa jo juoksijoitaan!

 

Cafe Antiquessa puhaltaa kevättuulet!

Fiskarsin parhaat korvapuustit ja pääsiäisherkut saa Café Antiquesta joka on avannut ovensa pienen remontin jälkeen. Kahvila on avoinna ke-su klo 12-16 ja pääsiäismaanantaina myös auki klo 12-16. Café Antique järjestää 25+1v synttärit huhtikuussa, seuraa heidän Facebook sivujaan täältä.
Viikonloppuisin Cafe Antiquessa tarjolla aamiais-menu klo 10-12 sisältäen mm. Mörbyn luomunakkeja ja hedelmäsalaattia jogurtin kera. Tervetuloa!

 

Fiskars Village tutuksi oppaan avulla

Käynnistä saa enemmän irti osaavan oppaan avulla. Fiskarsin ruukissa on tarjolla opastuksia laidasta laitaan, olet sitten kiinnostunut luonnosta, historiasta tai käsityöläisistä. Katso kaikki opastetut kierrokset täältä. Varaukset ja tiedustelut: fiskarsvillageinfo@fiskars.com.

Jos Fiskarsin juomatuottajien kolmikko kiinnostaa kannattaa varata paikkansa Kolmen Tuottajan Kierrokselle jossa vieraillaan Fiskarsin Panimon, Ägräs Distilleryn ja Kuura Ciderin tuotantotiloissa ja tutustutaan tuotteisiin. Kesto 2-3h, hinta 55€/hlö (minimiveloitus 120€/ryhmä). Lisätiedot: taproom@agrasdistillery.com. 

 

Varmista herkullinen vappu ja varaa pöytä Kuparipajaan tai Fiskars Wärdshusetiin Wappubrunssille 1.5.2017 klo 12 - 16.

Kuparipaja, hinta 36€ /hlö. Varaukset: kuparipaja@kuparipaja.fi tai +358 19 237 045
Fiskars Wärdshus, hinta 40€/hlö (alle 12v puoleen hintaan). Varaukset: warssy@wardshus.fi tai +358 40 182 2002. Wärssyssä myös pääsiäsbrunssi 16.4 klo 12 - 16.

 

Second Chancen kauppa täyttyy koko ajan raikkaista kevään ja kesän uutuustuotteista! Kuvan hauskat ja mikä parasta kotimaiset kuosileggarit 49€ ja paljon muuta kaunista löydät ruukin raitilta Second Chancen suloisesta putiikista!
  


← Takaisin