Fiskars Village joululahjalista 2019

Paras lahja on rakkaudella valmistettu ja tarkoin valittu lahjansaajaa ajatellen. Fiskarsin ruukki on tunnettu pitkästä käsityöperinteestään, ja tänäkin päivänä ruukissa toimii yli 30 putiikkia ja pajaa, joissa valmistetaan tuotteita ja palveluja perinteitä kunnioittaen ja ekologisten ja vastuullisten arvojen mukaisesti. Suurin osa tuotteista valmistuu paikallisesti, luonnomateriaaleista. Alla meidän vinkit joulupukin konttiin, laatua ja arvostavalle lahjansaajalle.

Merinovillaa rakkaille

VANJA SEA & friends

Laadukkaat, kotimaisesti valmistetut ekomerinovillatuotteet aikuisille ja lapsille VANJA SEA & friends -myymälästä. Vanja Sea -pipo 39 € (100 % luomumerinovillaa, valmistettu Fiskarsissa), Johanna K. Design -tuubihuivi 49 € (50 % luomumerinovillaa/50 % luomupuuvillaa) ja Kauneve-lapaset 29,50 € (100 % merinovillaa).
VANJA SEA & friends

Käsintehtyjä nahkakoruja ja -laukkuja

Leanika

Upeat höyhenen ja lehdenmalliset, roikkuvat korvakorut herkullisissa väreissä löydät Leanikan putiikista. Korvakorujen hinta 32€. Leanika valmistaa koruja, laukkuja ja pientuotteita nahasta.
Leanika

Uniikit glögimukit

Paateron keramiikkaverstas

Uniikit käsindreijatut glögimukit ja chiliglögin saa Paateron verstaalta! Glögimuki alkaen 20€ ja Ruukkikylän Herkut chiliglögi 8,50€.
Paateron keramiikkaverstas

Suomalaista muotoilua

ONOMA Shop

Fiskarsin käsityöläisten, muotoilijoiden ja taiteilijoiden osuuskunta ONOMAn oma putiikki, ONOMA Shop tarjoaa kaikki grafiikan vedokset ja tekstiilituotteet -10% koko joulukuun ajan.
Onoma Shop

Oluen ystävälle

Fiskarsin Panimo

Joulun kunniaksi Fiskarsin Panimolta saatavilla Joulun Tähti - ruisolutta x 6 jouluisessa pakkauksessa. Rukiisen maltainen ja pehmeä ruis-lager sopii mainiosti joulupöytään!
Fiskarsin Panimon Puoti

Metsän olennot

Butiken på landet

Käsin veistetyt ja -maalatut eläinpääkoukut puusta (koukku metallia), sekä luonnon eläimiä että kotieläimiä, 24,50 eur.
Butiken på Landet

Laukut seikkailuun!

Riiminka

Sano kyllä uusille seikkailuille! Riimingan Tarina-laukut tuovat väriä, iloa ja laatua kaikkiin reissuihin. Tarina-kännykkälaukku 32€, Tarina-olkalaukut 69€ ja 89€, Tarina-reppu 129€. Ps. saatavilla myös mustana!
RIIMINKA & Aleksiina Design

Erityislaatuinen lahja

Ägräs Distillery

Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus antaa tislaamotuotteista kiinnustuneelle uniikki lahja. Ägräs Distillery myy 10% osuuksia kypsytyksessä olevista whiskytynnyreistä. 10% tynnyristä 1590€. Tilaukset: taproom@agrasdistillery.com. Kysy myös suurempia osuuksia tai koko tynnyriä!
Ägräs Distillery Tap Room

Kimalteleva kattaus

Waterford

Fiskarsin omistama arvostettu Irlantilainen kristallibrändi Waterford on avannut putiikin Fiskarsiin! Pukinkonttiin he tarjoavat 2kpl Giftology kynttilänjalkaa hintaan 99 € (Norm. 137 €)
Wedgwood, Waterford & Royal Doulton

Käsinpuhallettu lahja

Bianco Blu

Bianco Blu -lasistudion Bollino tuikut, kaikki värit hintaan 17 eur kpl (norm 19-21 eur). Lisäksi joulun mielenkiintoisin lahja on lahjakortti lasinpuhallukseen! Saatavilla studiolta tai tilaamalla lasimestarilta.
Bianco Blu

Iloa koko vuodeksi museokortilla!

Fiskarsin museo

Lähde vuoden kulttuurimatkalle! Museokortti on pääsylippusi 280 museoon ympäri Suomen. Tiesithän, että uuden museokortin voi liittää jo aiemmin ostettuun museokorttiin, jolloin kortin viimeistä voimassaolopäivää siirretään 12 kuukautta eteenpäin. 68 € / 12 kk
Fiskarsin Museon Museokauppa

Jälkiruuaksi

Kuura Cider

Ice Prestige 2016 Intensiivinen, pitkään kypsytetty makea jälkiruokaviinin tyylinen siideri. Erinomainen kumppani jouluisten makujen kanssa. Sopii hyvin juustoille, jälkiruuille ja sellaisenaan nautiskeluun. Hinta 20€ per plo.
Kuura Shop

#eatslowdrinklocal

Täytä juuttikassi lähiruualla -juomalla tai jollain muilla kädentaidollisilla tuotteilla Fiskars Villagesta. Kassi toimii erinomaisena apuna myös ruokatapahtumissamme ja joululahjana läheiselle. Hinta: 15 e Myynissä: Fiskars Village Matkailuinfo, Kasarmi1852, Fiskarsintie 360. Avoinna ti-su 11-17.

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi