Fiskars Village Trail Centerin toiminta laajenee

Fiskars Village Trail Centerin toiminta kehittyy ja laajenee uuden yhteistyökumppanin myötä. Trail Centerin perustaja ja toiminnasta vastaava Flow Riders ry aloittaa yhteistyön Rovaniemeläisen Roll Outdoors yrityksen kanssa keväällä 2021. Jatkossa vastuu reittien ylläpidosta, kehittämisestä, vuokraus- ja opaspalveluista, jakaantuu näiden kahden toimijan kesken.

Fiskars Village Trail Centerin toiminta laajenee uuden yhteistyökumppanin myötä

 

Fiskars Village Trail Centerin toiminta kehittyy ja laajenee uuden yhteistyökumppanin myötä. Trail Centerin perustaja ja toiminnasta vastaava Flow Riders ry aloittaa yhteistyön Rovaniemeläisen Roll Outdoors yrityksen kanssa keväällä 2021. Jatkossa vastuu reittien ylläpidosta, kehittämisestä, vuokraus- ja opaspalveluista, jakaantuu näiden kahden toimijan kesken.

”Fiskars Village Trail Centerin vuokraamon kysyntä on kasvanut kovasti viime vuosina ja haluamme  varmistaa, että Trail Centerin palvelut vastaavat kysyntään parhaalla mahdollisella tavalla nyt ja tulevaisuudessa. Uskomme, että yhteistyö Roll Outdoorsin kanssa on paras ratkaisu kehittää Trail Centerin palveluita uudelle tasolle ja samalla Fiskarsin Ruukin outdoor-palvelut kehittyvät. Flow Riders ry keskittyy jatkossa enemmän kehittämään reittejä, tapahtumia ja kurssitoimintaa” kommentoi Flow Riders ry:n perustajajäsen Marko Halttunen.

Fiskars Village Trail Centerin suosio on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosien aikana ja erilaisten palvelukokonaisuuksien kysyntä on suosion myötä lisääntynyt. Vastuun jakaminen tuo Fiskarsiin lisää resursseja toiminnan ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Nykyisen yli 60km:n pitkän reitistön huolto ja kehitystoimet voidaan jatkossa hoitaa vikkelämmin. Yhteistyön myötä on myös  kurssitoimintaan ja tapahtumiin mahdollista panostaa entistä enemmän. Vuokraamopalvelut siirtyvät uuteen isompaan toimitilaan ja kalustotarjonnasta saadaan kattavampi, jolloin vuokraus- ja opastustoiminnasta tulee aidosti ympärivuotista.  Pyöräilyn lisäksi uusi yhteistyömalli antaa mahdollisuuden kehittää myös muita luontoaktiviteetteja alueella.

”Maastopyöräilyreitistö on pääosin rakennettu yhtiömme maille Fiskarsin ruukkimiljöön ympäristöön. Olemme iloisia, että uuden toimijan myötä metsiemme kestävän virkistyskäytön edellytykset kehittyvät edelleen. Alueelle on jonkin aikaa haettu ammattimaista toimijaa tuottamaan palveluja kasvavalle joukolle luontoaktiviteettien harrastajia. On hienoa saada alansa yksi merkittävin yritys Roll Outdoors mukaan kehittämään ruukin palvelutarjontaa”, Fiskarsin kiinteistöliiketoimenjohtaja Kari Selkälä toteaa.

Uusi vuokraamo avaa ovensa 10.4.2021 vanhassa Lipputankotehtaan tiloissa, kivenheiton päässä nykyisestä vuokraamosta. Fiskars Village Trail Centerin yhteistyökumppanina jatkavat Canyon, Shimano Nordic, Endura Clothing sekä High5 urheiluravinteet.

 ”Roll Outdoors haluaa tarjota paitsi laadukasta pyörävuokrausta ja ohjaustoimintaa, myös panoksensa alueen maastopyöräilyskenen ja reittien kehitykseen. Haluamme olla pyöräilyn lisäksi kokoavana voimana ja kehittämässä Fiskarsiin muita Outdoor palveluita.” kertoo Pasi Maaranniitty Roll Outdoorsilta ja jatkaa: ”Flow Riders ry on rakentanut jotain suomalaisittain ainutlaatuista, ja meille on paitsi mukava haaste, myös suuri ylpeyden aihe saada olla mukana kehittämässä toimintaa”.

 

Lisätietoja:

Roll Outdoors Oy, Pasi Maaranniitty: pasi@rolloutdoors.com / 044 901 7278

Flow Riders ry, Marko Halttunen, flowridersry@gmail.com / 0405412568

Fiskars Oyj Abp, Kari Selkälä, kari.selkala@fiskars.com

Fiskarsin upeassa luonnossa sijaitseva yli 60 kilometrin maastopyöräreitistö tarjoaa elämyksiä ensipolkaisuja ottaville sekä intohimoisille harrastajille.
Uuden yhteistyön myötä Trail Centerin on helpompi vastata kasvavaan kysyntään, niin vuokraamon kun reittikehityksen, kurssien ja tapahtumien saralla.
Fiskars Village Trail Center järjestää eri tasoisia kursseja pienryhmille ja yksittäisille ajajille. Kurssilaisten on mahdollisuus vuokrata pyörä ja verusteet paikan päällä.

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi