Osta verkossa!

Useampi Fiskarsin ruukin putiikki myy tuotteitaan myös näppärästi verkossa! Mikäli et pääse paikan päälle aistimaan putiikkien ja pajojen tunnnelmaa voi lahjat, taiteen ja matkamuistot ostaa myös verkkokaupan kautta. Alla lista yritäjistämme jotka myyvät tuotteitaan verkossa.

Desico

Kotimaiset kynttilät

Tee kodista tunnelmallinen Desicon kotimaisilla kynttilöillä.
Siirry kauppaan

Leanika

Käsintehdyt korut ja laukut

Leanika valmistaa ja myy upeita värikkäitä nahkakoruja ja laukkuja sekä muita pienesineitä. Kaikki tuotteet valmistetaan Fiskarsissa.
Siirry kauppaan

Riiminka & Aleksiina Design

Vaatteet ja laukut sekä asusteet

Riiminka & Aleksiina Design valmistavat ja myyvät tyylikkäitä ja kestäviä vaatteita, laukkuja ja asusteita. Kevään uutuuksia verkkokaupassa!
Siirry kauppaan

Vanja Sea & Friends

Neuloksia, vaatteita, lankoja ja paperituotteita

Vanja Sea & Friends myy ja valmistaa ekologisesti ja eettisesti tuotettuja vaatteita, tekstiilejä, lankoja, asusteita ja paperituotteita. Omaa tuotantoa ja yhteistyökumppaneiden tuotteita.
Siirry kauppaan

Mikä Art

Taidetta

Taide etsii kotia! Mikä Art on taiteenvälitykseen erikoistunut liike Fiskarsissa ja verkossa. Maalauksia, printtejä, grafiikkaa ja keramiikkateoksia.
Siirry kauppaan

Bianco Blu

Fiskarsissa puhallettua lasia

Bianco Blun verkkokaupasta voit ostaa lahjaksi tai itsellesi lasiesineitä; käyttöesineitä tai koristeita.Pääsiäiskoristeiksi sopivat vaikka lasiset pallot keväisissä väreissä!
Siirry kauppaan

Sassi

Fiskarsilaisen perheyrityksen hopeakoruja

Sassi Design suunnitelee ja valmistaa ajattomia ja elegantteja hopeakoruja pajassaan Fiskarsissa. Kaikki tuotteet myynnissä verkkokaupassa. Kaipaatko jotain erityistä, ole suoraan yhteydessä yritykseen!
Siirry kauppaan

Fiskars shop

Iittala, Arabia, Hackmann -tuotteita

Osta rakastetut design klassikot ja tutut kodin esineet suoraan verkosta! Iittala, Arabia, Hackmann.
Siirry kauppaan

SeriMeri

Laukkuja käsinpainetuista kankaista ja työpajoja

SeriMeri valmistaa ja myy upeita laukkuja käsinpainetuista kankaista. Verkkokaupassa myynnissä myös koti- ja keittiötekstiilejä ja kankaanpainantakursseja.
Siirry kauppaan

Deka Studio

Deka suunnittelee ja valmistaa uniikkeja huonekaluja ja sisustustuotteita.

Verkkokaupasta löytyy Fiskarsissa valmistettuja sisustusesineitä ja pelejä.
Siirry kauppaan

VILLAGE VINTAGE

Vintage vaatteita ja asusteita

VILLAGE VINTAGE on erikoistunut vintage vaatteisiin ja asusteisiin. Vakio valikoimasta löydät laadukkaita jo vuosikymmenien läpi säilyneitä uniikkeja vaatekappaleita merkeiltä kuten Levis, Lee, Carhartt jne.
Siirry kauppaan

Paloni

Paloni kokoaa yhteen kymmenet kotimaisen muodin ja muotoilun tekijät

Paloni kokoaa yhteen kymmenet kotimaisen muodin ja muotoilun tekijät. Koko valikoimamme naisten ja lasten vaatteita, koruja, asusteita ja kodin sisustusta on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.
Siirry kauppaan

Kaarnalaiva

Käsintehdyt luonnolliset harjat ja korit

Kaarnalaiva valmistaa käsin luonnollisia ja muovittomia harjoja joka lähtöön. Herkulliset värit ja luonnolliset materiaalit näkyvät tuotteissa. Valikoimassa myös koreja ja muita tuotteita.
siirry kauppaan

Muita keväisiä tuotteita ruukista:

 

Haltijatontun nallet

Haltijatontun hurmaavat nallet voi tilata sähköpostiste haltijatonttu@elisanet.fi. Nalle matkustaa postitse lahjansaajan luo! Lisää lahjaideoita Haltijatontun facebook sivuilla.
Haltijatonttu facebook sivu

Uniikit mukit!

Kevätkahvit pihalla uudesta mukista! Riitta Talonpojan valmistamat keraamiset mukit voi tilata sähöpostitse ja ne lähetetään asiakkaalle matkahuollon kautta. Tilaukset ja tiedustelut: r.talonpoika@gmail.com.
Lisää tietoa

Vaatteita, asusteita, pien- ja lahjatavaroita arkeen ja juhlaan!

Butiken på Landet edustaa vaatteita, jotka ovat ajattomia ja luonnollisia, joihin et kyllästy. Putiikissa myynnissä myös pien- ja lahjatavaroita. Lämminhenkinen putiikki sijaitsee aivan Fiskarsin Torin laidalla.
Lisää tietoa

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi