Häät ja juhlat ruukkimiljöössä

Fiskarsin Ruukki tarjoaa upeat puitteet ja runsaasti vaihtoehtoja häiden ja juhlien järjestämiseen. Luonnonkaunis miljöö sekä rikas kulttuuriympäristö muodostavat uniikin hää- ja juhlakohteen Suomessa.

Monipuoliset tilat, maistuva ja puhdas lähiruoka, tasokkaat yöpymismahdollisuudet sekä paikallisten muotoilijoiden kauniit lahjat luovat mitä parhaimman kokonaisuuden elämäsi juhlille.
Tutustu tiloihin
"Tila oli niin kaunis että ei tarvinnut juurikaan koristella"
Vuoden 2018 morsian
Lukaali henkii perinteistä vanhan ajan tunnelmaa ja puitteet mahdollistavat hyvinkin juhlavat tilaisuudet.
Puimala sopii suurellekin vierasjoukolle ja puitteet mahdollistavat isot, tunnelmalliset juhlat ja tapahtumat.
Vanhassa Kuparipajassa sijaitseva Musta Sali on muuntautumiskykyinen tila niin tapahtumiin kuin yksityistilaisuuksiin.

Vuokrattavat tilat

Lukaali

Kapasiteetti: 120

Käytettävissä: Ympäri vuoden

Tutustu

Musta Sali

Kapasiteetti: 200

Käytettävissä: kevät ja syksy, kesäkaudella varattu kesänäyttelyä varten

Tutustu

Valkoinen Sali

Kapasiteetti: 200

Tutustu

Puimala

Kapasiteetti: 300

Käytettävissä: kesäkuu-syyskuu

Tutustu

Tiedustelut ja tarjouspyynnöt

Asiakaspalvelumme avustaa sinua kaikissa vierailuusi- tai tapahtumien järjestämiseen liittyvissä kysymyksissä. Puh. 020-439 2099 tai fiskarsvillage@fiskars.com.


KokousVirkistys-tykypäiväHäätPerhejuhlat

Kaupungin lähellä, luonnon keskellä

Ruukki on ainutlaatuinen ja monipuolinen kohde, jossa design, taide ja käsityö kohtaavat luonnon, historian ja arkkitehtuurin. Täältä löydät tunnelmalliset juhlatilat jotka luovat upeat puitteet unohtumattomille juhlille. Täydellinen juhlakohde ja vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja Turusta.

Tietoa kävijälle
Group 24arrival-info-liftup

Majoitus

Viivy Fiskarsissa yön yli

Fiskarsin ruukki on tunnettu historiallisesta miljööstään, käsitykäsityöteollisuudestaan ja muotoilustaan, mutta kylällä on pitkät perinteet myös majoituspalvelujen tarjoajana- alueella sijaitsee Suomen vanhin yhtäjaksoisesti palvellut hotelli. Ruukkialueen korkealaatuiset majoituspalvelut tarjoavat virkistystä niin vapaa-ajan matkustajille kuin kokousvieraille.
Tutustu

Catering

Lähiruokaa ja juomaa juhliin

Fiskars Villagen ravintolat tarjoavat herkullista lähiruokaa ja tyylikästä palvelua myös tilaustapahtumien vieraille. Täällä toimii myös Fiskarsin Panimo, käsityöläistislaamo Ägräs Distillery ja Noita Winery jotka tarjoavat herkullisia artesaanijuomia kaikkiin tilaisuuksiin. Pyydä tarjous alkumaljoista tai cocktailcateringista!
Tutustu

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi