Yrityksesi tapahtumat ruukissa

Fiskarsin Ruukin monipuoliset tilat ja ainutlaatuinen miljöö tarjoavat erinomaiset puitteet erilaisten yritystapahtumien, kokousten ja asiakastilaisuuksien järjestämiselle.

Kuparipajan Valkoinen- ja Musta Sali ovat valoisia industrial-henkisiä tiloja ja Puimalan rustiikkinen tapahtumatila mahdollistaa tunnelmallisen ja uniikin tapahtuman. Seuraintalo Lukaalin maineikkaan juhlasalin sisustus luo joustavia mahdollisuuksia erilaisiin tilaisuuksiin ympäri vuoden.
Tutustu tiloihin
"Mustan Salin monimuotoisuus, lähiruoka ja kädentaito-ohjelmat takasivat erittäin onnistuneen kokonaisuuden tapahtumallemme."
Vuoden 2018 yritysasiakas
Vanhassa Kuparipajassa sijaitseva Musta Sali on muuntautumiskykyinen tila niin tapahtumiin kuin yksityistilaisuuksiin. Tila on suuri ja hyvin valoisa suurten ikkunoiden ansiosta.
Valkoinen Sali vanhassa Kuparipajassa voi hyödyntää sekä juhla-että tapahtumatilana. Iso avara tila mahdollistaa monentyyppisiä ratkaisuja pöytäjärjestelyiden ja rakennelmien suhteen.
Puimala sopii suurellekin vierasjoukolle ja puitteet mahdollistavat isot ja tunnelmalliset yritystapahtumat.

Vuokrattavat tilat

Lukaali

Kapasiteetti: 120

Käytettävissä: Ympäri vuoden

Tutustu

Musta Sali

Kapasiteetti: 200

Käytettävissä: kevät ja syksy, kesäkaudella varattu kesänäyttelyä varten

Tutustu

Valkoinen Sali

Kapasiteetti: 200

Tutustu

Puimala

Kapasiteetti: 300

Käytettävissä: kesäkuu-syyskuu

Tutustu

Tiedustelut ja tarjouspyynnöt

Asiakaspalvelumme avustaa sinua kaikissa vierailuusi- tai tapahtumien järjestämiseen liittyvissä kysymyksissä.


KokousVirkistys-tykypäiväHäätPerhejuhlat

Ägräs Distillery Tap Room

Tap Room on vuokrattavissa kokouksiin ja yksityistilaisuuksiin ympäri vuoden. Kokoustekniikka sisältyy hintaan. 100 € per tunti. Meillä on mahdollisuus järjestää kokousaamiaiset, lounaat ja illalliset cateringina paikallisista ravintoloista paikallisista raaka-aineista.
Tilasta on suora näkymä tislaamon tiloihin ja terassilta rentouttavan Fiskarsinjoen yli. Järjestämme myös tislaamokierroksia ja tastingeja ryhmille.

Lue lisää täältä: https://raasepori.place2go.fi/ajankohtaista/inspiroivat-kokoushuoneet-takaavat-onnistuneen-kokouksen


Tutustu
taproom

Kokoushotelli Tegel

Hotel Tegel sijaitsee joen varrella keskellä kaunista ruukkia. Hotellin kokoustilat tarjoavat erinomaiset puitteet erilaisille kokouksille ja koulutustilaisuuksille. Hotel Tegelissä on 24 korkealuokkaista huonetta, joissa kelpaa rentoutua kokouspäivän päätteeksi ja valmistautua seuraavaan päivään virkistävillä yöunilla.

Tutustu
©Fiskars Village_Hotel Tegel

Kaupungin lähellä, luonnon keskellä

Ruukki on ainutlaatuinen ja monipuolinen kohde, jossa design, taide ja käsityö kohtaavat luonnon, historian ja arkkitehtuurin. Täältä löydät uniikit tapahtumatilat jotka luovat upeat puitteet onnistuneille yritystilaisuuksille.
Tietoa kävijälle
Hotel Tegel_Fiskars Village

Majoitus

Viivy Fiskarsissa yön yli

Fiskarsin ruukki on tunnettu historiallisesta miljööstään, käsityöteollisuudestaan ja muotoilustaan, mutta kylällä on pitkät perinteet myös majoituspalvelujen tarjoajana- alueella sijaitsee Suomen vanhin yhtäjaksoisesti palvellut hotelli. Majoituspalvelumme tarjoavat virkistystä niin vapaa-ajan matkustajille kuin kokousvieraille.
Tutustu

Catering palvelu

Mausta tilaisuutesi lähiruualla ja -juomalla

Fiskars Villagen ravintolat tarjoavat herkullista lähiruokaa ja tyylikästä palvelua myös tilaustapahtumien vieraille. Täällä toimii myös Fiskarsin Panimo, käsityöläistislaamo Ägräs Distillery ja Kuura Cider jotka tarjoavat herkullisia artesaanijuomia kaikkiin tilaisuuksiin.
Tutustu