Kasarmit

Kasarmit rakennettiin alunperin työntekijäille. Vanhempi kasarmi, oikealla, on arkkitehti C.L. Engelin suunnittelema ja valmistui 1827. Uusi Kasarmi, vasemmalla, on J.E. Wiikin suunnittelema ja valmistui vuonna 1852. Näiden kahden Empire- tyylisen rakennuksen välissä sijaitseen puinen tilanhoitajan talo, joka valmistui vuonna 1849. Rakennukset on restauroitu 1990 -luvulla ja uusi Kasarmi remontoidaan vuosina 2018/2019. Nykyään Kasarmit ovat asuinkäytössä sekä katutasolla sijaitsee useita myymälöitä.

 

 

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi