Yövy Fiskarsissa

Fiskarsin ruukki on tunnettu historiallisesta miljööstään, käsitykäsityöteollisuudestaan ja muotoilustaan, mutta kylällä on pitkät perinteet myös majoituspalvelujen tarjoajana- alueella sijaitsee Suomen vanhin yhtäjaksoisesti palvellut hotelli.

Ruukkialueen korkealaatuiset majoituspalvelut tarjoavat virkistystä niin vapaa-ajan matkustajille kuin kokousvieraille.

Kevättalven majoitustarjous Hotel Tegelissä!

Kevättalvi on ihanaa aikaa Fiskarsin upeassa ruukkimiljöössä. Luonto herää uuteen kasvuun ja niin herää upea ruukkikin. Tule viettämään viikonloppu nauttien luonnosta, miljööstä ja loustavasta ruuasta. Miniloman kruunaa hyvin nukuttu yö ja herkullinen aamiainen.

TARJOUS: Nyt saat yöpymisen Hotelli Tegelissä aamiaisineen perjantaista sunnuntaihin sekä kolmen ruokalajin illallisen ravintola Kuparipajassa lauantaina hintaan 135,50€ / hlö, kahden hengen huoneessa.
Tarjous on voimassa 15.2 - 29.3.2020. Varaukset suoraan hotelliin: tegel@tegel.fi tai 050 441 9179
Tutustu Hotel Tegeliin
Fiskars Village Trail Center

Majoitu näissä

Hotel Tegel

Tutustu

Fiskars Wärdshus

Tutustu

Myllyjärvi

Tutustu

Kaipaatko lisää majoitusvaihtoehtoja?

Tutustu

Tiedustelut ja tarjouspyynnöt

Asiakaspalvelumme avustaa sinua kaikissa vierailuusi- tai tapahtumien järjestämiseen liittyvissä kysymyksissä.


KokousVirkistys-tykypäiväHäätPerhejuhlat

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi