Fiskars Wärdshus

Linkkejä
Osoite
Fiskars Wärdshus , Fiskarsintie 326A, 10470 Fiskars
Puhelinnumero
+358 40 1822002
Sähköposti

Fiskars Wärdshus on Suomen vanhin yhtäjaksoisesti – vuodesta 1836 – toiminut majatalo. Huoneissa kaikki mukavuudet ja pienen majatalon suoma rauha. Alakerrassa palvelee tasokas ravintola jossa myös nautitaan erittäin maukas aamiainen.

Tule Wärssyyn, kun tahdot nauttia mennen ajan tunnelmasta, nukkua hyvin ja herkutella. Huoneiden ikkunoista voi ihailla vastapäät olevaa kaunista Vanhaa Makasiinia, sekä sen takaa aukeavaa verheetä jokimaisemaa.

Hotellin sijainti on hyvä, lähellä palveluita ja putiikkeja, puulajipolkua sekä maastopyöräreittejä. Hotellin vieressä komeilee yli 120 vuotta vanha Seuraintalo Lukaali jonka voi vuokrata yksityistilaisuuksiin. Sijainti kartalla nro 2. 

Tarkista myös muut aktiviteetit, tapahtumat ja palvelut.

Huonevaraukset:

www.wardshus.fi/fi/huonevaraus

Puh +358 40 1822002 tai warssy@wardshus.fi

 

 

 

Katso myös

Hotel Tegel

Tutustu

Myllyjärven saunamökki

Tutustu

Tentsile-telttamajoitus

Tutustu

Kaipaatko lisää majoitusvaihtoehtoja?

Tutustu

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi