Hotel Tegel

Linkkejä
Osoite
Hotel Tegel, Fiskarsintie 9, 10470 Fiskars
Puhelinnumero
+358 (0)50 441 91 79
Sähköposti

Hotel Tegel sijaitsee joen varrella keskellä kaunista ruukkia. Hotel Tegelissä on 24 korkealuokkaista huonetta, joissa kelpaa rentoutua kokouspäivän päätteeksi ja valmistautua seuraavaan päivään virkistävillä yöunilla. Huoneet sijaitsevat kahdessa rakennuksessa, vanhassa hienotaepajassa, sekä kadun toisella puolella Fiskars Wärdshusin lisärakennuksessa.

Hotellin ikkunoista on kauniit näkymät ruukkiin ja vieressä virtaa Fiskarsinjoki. Aamiaisella saa nauttia itsetehdyistä ja tuoreista herkuista.

Hotellista on helppo lähetä tutustumaan ruukkimiljööseen ja palveluihin kävellen. Hotellin välittömässä läheisyydessä sijaitsee ravintola Kuparipaja, Fiskars Wärdshus -ravintola, paja-aukion alue josta löytyy pajoja ja putiikkeja sekä Fiskarsintien varrella olevat putiikit. Puulajipolku kulkee hotellin vierestä, ja maastopyöräreitit alkavat paja-aukiolta, jossa myös pyörävuokraamo toimii.

Tarkista myös muut aktiviteetit, tapahtumat ja palvelut.

Huonevaraukset:

+358 (0)50 441 91 79 tai tegel@tegel.fi

Sijainti kartalla nro 7. Avaa kartta tästä.

 

 

 

Katso myös

Fiskars Wärdshus

Tutustu

Myllyjärven saunamökki

Tutustu

Tentsile-telttamajoitus

Tutustu

Kaipaatko lisää majoitusvaihtoehtoja?

Tutustu

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi