Myllyjärven saunamökki

Tunnelmallinen pieni mökki sijaitsee Myllyjärven rannassa, noin 2,5km Fiskarsin Ruukista. Mökissä on kahdelle hengelle vuodepaikka ja piha-alueella on mahdollisuus tentsile-majoitukseen.
Aukioloajat
Tilauksesta
Puhelinnumero
+358 10 292 4030
Sähköposti

Myllyjärven saunamökki

Myllyjärven mökki on Natura Vivan vuokrakohde Fiskars Villagen lähellä, runsaan tunnin ajomatkan päässä Pääkaupunkiseudulta ja Turusta. Vuokramökki sijaitsee Myllyjärven rannalla – tämä kaunis ja tunnelmallinen järvi on noin kolmen kilometrin päässä Fiskarsin ruukkikylästä, ja mikä parasta, järven rannalla ei ole muita mökkejä. Kun vuokraat Myllyjärven vuokramökin, saat järven ikään kuin itsellesi. Nauti uimaleikeistä tai lähde järvelle melomaan Natura Vivan vuokrakajakilla, SUP-laudalla tai Packraft-ilmakanootilla.

Mökissä on sähkösauna, tupakeittiö ja kahden hengen vuodesohva. Pihapiirissa on vuokraajan käytössä oleva kota, nuotiopaikka ja ruokailukatos. Laiturilta pääsee pulahtaan Myllyjärven puhtaaseen veteen.

Mökin pihapiirissa on myös mahdollista majoittua Tentsile puutelttoihin. Lue lisää tentsile-majoituksesta. 

Tiedustelut: info@naturaviva.fi.

Katso saatavuus ja varaa mökki alla olevasta varauskalenterista:

Katso myös

Matkaparkki 24 h Cafe Bar Pesula

Tutustu

Hotel Tegel

Tutustu

Fiskars Wärdshus

Tutustu

Tentsile-telttamajoitus

Tutustu

Kaipaatko lisää majoitusvaihtoehtoja?

Tutustu

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi