Tentsile-telttamajoitus

Tentsile-majoitus

Tentsile on suuren suosion saavuttanut elämyksellinen puumajoite, joka yhdistää riippumaton ja perinteisen teltan parhaat puolet. Majoite kiinnitetään kolmen keskenään kolmion muodossa olevan puun runkoihin tukevasti kiinni noin 1-1,5 metrin korkeuteen. Majoittuja voi halutessaan nukkua ilman sadesuojaa pelkällä itikkaverkolla kirjaimellisesti luonnon keskellä. Käyttämämme Tentsile Stingray malli on suunniteltu kolmelle majoittujalle, ja parhaiten se soveltuu kahdelle aikuiselle tai kolmelle lapselle tai näiden yhdistelmälle.

Varustus

Tentsile-elämyksen varaamalla saat käyttöösi koko yksityisen alueen, jolla sijaitsee yhden Tentsile puumajoitteen lisäksi myös grillikota, outdoorkokoustila ja ulko-wc. Grillikodalla on polttopuita ja kirves.

Huom! Muista aina ottaa mukaan makuupussi, makuualusta, tulitikut ja wc-paperia. (Nämä eivät kuulu palveluvarustukseen.) 

Katso saatavuus ja varaa tentsile-majoitus alla olevasta varauskalenterista:

Katso myös

Hotel Tegel

Tutustu

Fiskars Wärdshus

Tutustu

Myllyjärven saunamökki

Tutustu

Kaipaatko lisää majoitusvaihtoehtoja?

Tutustu

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi