Putiikit ja palvelut

Ruukin alueella palvelee yli 30 yrittäjää, jotka tunnetaan erityisesti ihastuttavista paikallisista käsitöistä ja korkealaatuisesta kotimaisesta muotoilusta. Paikan päällä valmistetut kynttilät, nahka- ja tekstiilitaiteilijoiden, kulta- ja hopeaseppien, keraamikkojen jne. työt, huonekalut sekä lahjaesineet ovat käsin tehtyjä ja laadukkaita. Fiskarsin tekijöille alkuperä, materiaalit ja kestävyys ovat tärkeitä seikkoja.

Aukioloajat vaihtelevat putiikkikohtaisesti. Katso ajankohtaiset aukioloajat kyseisen putiikin kohdalta tai yrityksen omilta nettisivuilta.
Tutustu putiikkeihin
”Yksi suosikkipaikoistani, kun olen kotona tai kun haluan näyttää ystävilleni hieman Suomea. Lasimestari saa aina vierailun, ja sisustussuunnittelijana löydän aina jotain mielenkiintoista kotiin tai lahjaksi."
Facebook arvostelu
Onoma Shopissa on ympäri vuoden myynnissä osuuskuntalaisten upeita uniikkeja teoksia ja piensarjoina valmistettuja tuotteita.
Fiskarsin Museon yhteydessä palvelee ihastuttava museokauppa josta löydät ihastuttavia vanhan ajan keittiöesineitä, leikkikaluja ja printtejä..
Desicon kynttilätehtaan putiikki Vanhassa navetassa on elämys! Värien ja valon leikkiä kynttilöiden muodossa, ympäri vuoden.

Putiikit

VANJA SEA & friends

Vanja Sea on kotimainen tekstiili- ja vaatemerkki, jonka koko tuotantoketju kankaiden ja neulosten valmistuksesta ompeluun ja viimeistykseen on tuotettu eettisesti ja ekologisesti Suomessa. Avoinna: pe-la klo 12-16

Vanja Sea on kotimainen tekstiili- ja vaatemerkki, jonka koko tuotantoketju kankaiden ja neulosten...

Tutustu

Takopaja

Fiskarsin Takopajalla työskentelee Fiskarsin seppämestari Upi Anttila ja joskus myös hänen kisällinsä. Takopajan lämmin tunnelma ja vasaran pauke täytyy kokea. Avoinna ma-pe klo 12-17.

Fiskarsin Takopajalla työskentelee Fiskarsin seppämestari Upi Anttila ja joskus myös hänen...

Tutustu

Suomen Antiikki- ja Taidekirjat

Cafe Antiquen kanssa samassa tilassa oleva Fiskarsin Antiikki- ja taidekirjat -myymälän valikoimassa on tällä hetkellä yli 1000 antiikkiin, taiteeseen ja keräilyyn liittyviä kirjoja. Avoinna: la 12.1. klo 11-19, su 13.1. klo 11-16 (HUOM! suljettu 14.1-30.1.)

Cafe Antiquen kanssa samassa tilassa oleva Fiskarsin Antiikki- ja taidekirjat -myymälän...

Tutustu

Sirius Shop

Camilla Mobergin Sirius Galleria sijaitsee Fiskarsin ruukin pääkadun varrella. Myynnissä piensarjatuotteita, uniikkeja lasiteoksia sekä veistoksellisia valaisimia. Avoinna sopimuksen mukaan.

Camilla Mobergin Sirius Galleria sijaitsee Fiskarsin ruukin pääkadun varrella. Myynnissä...

Tutustu

Sassi Shop

Sassi Design on hopeakoruja suunnitteleva ja valmistava perheyritys. Putiikki sijaitsee kasarmirakennuksessa Fiskarsintien varrella. Avoinna tammikuussa: 8.1-31.1 ke-la klo 12-16.

Sassi Design on hopeakoruja suunnitteleva ja valmistava perheyritys. Putiikki sijaitsee...

Tutustu

Ruukin Aura

Aura on viiden ahkeran ja taitavan käsillä tekevän naisen yhteinen myymälä Fiskarsin Ruukin ytimessä. Myymälässä myydään heidän suunnittelemiaan ja valmistamiaan tuotteita. Suljettu 7.1.-14.2.2020

Aura on viiden ahkeran ja taitavan käsillä tekevän naisen yhteinen myymälä Fiskarsin Ruukin...

Tutustu

Puutarha Ruusupapu

Puutarhamyymälä josta saa omassa kasvihuoneessa kasvatetut syötävät kukat, yrtit, perennat, kausikukat ja vihannesten taimet. Avoinna kesällä 2020.

Puutarhamyymälä josta saa omassa kasvihuoneessa kasvatetut syötävät kukat, yrtit, perennat...

Tutustu

Paateron keramiikkaverstas

Paateron keramiikkaverstaalta löydät paikanpäällä käsintehtyä käyttökeramiikkaa. Lisäksi myynnissä herkkuja ja lahjatavaroita. Avoinna ma-su klo 12-18.

Paateron keramiikkaverstaalta löydät paikanpäällä käsintehtyä käyttökeramiikkaa. Lisäksi...

Tutustu

Osuuskunta Tupapuoti

Tupapuodissa myydään laadukkaita paikalliset käsityöläisten ja muotoilijoiden tuotteita; keramiikkaa, pellavatekstiilejä, koruja, laukkuja yms. Avoinna: ke-su klo 11-17

Tupapuodissa myydään laadukkaita paikalliset käsityöläisten ja muotoilijoiden tuotteita;...

Tutustu

Onoma Shop

Onoma Shop on Fiskarsilaisten käsityöläisten, muotoilijoiden ja taiteilijoiden osuuskunnan ONOMAn oma myymälä kellotornirakennuksessa. Ke-su klo 12-17. Kiinni 6.-19.1.2020

Onoma Shop on Fiskarsilaisten käsityöläisten, muotoilijoiden ja taiteilijoiden osuuskunnan ONOMAn...

Tutustu

NIKARI

Nikari valmistaa korkealaatuisia puuhuonekaluja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Upea showroom esittelee heidän tuotteitaan.

Nikari valmistaa korkealaatuisia puuhuonekaluja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Upea...

Tutustu

Maailmankauppa Kirahvi

Maailmankauppa Kirahvi on torin laidalla sijaitseva Reilun kaupan putiikki josta löydät koreja, amppeleita, laukkuja huiveja yms. Avoinna kesällä 2020.

Maailmankauppa Kirahvi on torin laidalla sijaitseva Reilun kaupan putiikki josta löydät koreja...

Tutustu

Leanika

Nahkataiteilija Leanika Korn valmistaa tyylikkäitä käsintehtyjä nahkalaukkuja, -taidetta ja -koruja. Avoinna: to-su klo 11-16

Nahkataiteilija Leanika Korn valmistaa tyylikkäitä käsintehtyjä nahkalaukkuja, -taidetta ja...

Tutustu

Knivo

Knivo valmistaa erittäin korkealaatuisia hiiliteräsveitsiä. Valikoimassa mm. huippulaadukkaat ja kestävät kokkiveitset, puukot, sieniveitset. yms. Avoinna: to-su klo 11-16.

Knivo valmistaa erittäin korkealaatuisia hiiliteräsveitsiä. Valikoimassa mm. huippulaadukkaat ja...

Tutustu

JALO

Kultaseppämestari Timo Mustajärven työhuoneella upeeta kulta-, hopea- ja jalokivimuotoilua. Laaja vihki-ja kihlasormusvalikoima. Avoinna: ke-su 11-17.

Kultaseppämestari Timo Mustajärven työhuoneella upeeta kulta-, hopea- ja jalokivimuotoilua. Laaja...

Tutustu

Kuura Shop

Aitoa siideriä Fiskarsista. Kuura Shopissa myydää Kuura Ciderin omaa tuotantoa sekä myös muiden valmistajien aitoja siidereitä ja herkkuja. Avoinna: pe 12-16 ja la-su 11-17

Aitoa siideriä Fiskarsista. Kuura Shopissa myydää Kuura Ciderin omaa tuotantoa sekä myös muiden...

Tutustu

Käsityöverstas Kaarnalaiva

Vuodesta 1997 Kaarnalaiva on valmistanut laadukkaita ja luonnonmukaisista materiaaleista valmistettuja harjoja ja pärekoreja. Avoinna kesällä 2020.

Vuodesta 1997 Kaarnalaiva on valmistanut laadukkaita ja luonnonmukaisista materiaaleista...

Tutustu

Mikä-Art

Mikä-Art on suomalaisen taiteen välitykseen erikoistunut liike ja verkkokauppa. Avoinna: tammikuu-maaliskuu pe-su klo 11-17.

Mikä-Art on suomalaisen taiteen välitykseen erikoistunut liike ja verkkokauppa. Avoinna:...

Tutustu

Wedgwood, Waterford & Royal Doulton

Koti- ja lifestyle-tuotteita arvostetuilta brändeiltä Wedgwood, Waterford & Royal Doulton. 30.12.-9.2. suljettu, muuten avoinna ke-la klo 11-17.

Koti- ja lifestyle-tuotteita arvostetuilta brändeiltä Wedgwood, Waterford & Royal Doulton....

Tutustu

RIIMINKA & Aleksiina Design

Iloista, värikästä ja monikäyttöistä suomalaista muotia! Sama putiikissa kaksi suomalaista brändiä, Riiminka ja Aleksiina Design. Avoinna 19.2. alkaen ke-la klo 11-17.

Iloista, värikästä ja monikäyttöistä suomalaista muotia! Sama putiikissa kaksi suomalaista...

Tutustu

KWUM- keramiikkamuseo

Karin Widnäsin omista kokoelmista koostuvan pysyvän näyttelyn lisäksi museon vaihtuvissa näyttelyissä nähdään myös muiden keramiikkataiteilijoiden teoksia. Avoinna: ke-su 12-17

Karin Widnäsin omista kokoelmista koostuvan pysyvän näyttelyn lisäksi museon vaihtuvissa...

Tutustu

Ateljee Tuire Hämäläinen

Paja-aukion puolella sijaitsevassa työ-ja näyttelytilassa on esillä ja myynissä taiteilijan eri menetelmin valmistamaa modernia kuvataidetta sekä lasiteoksia. Avoinna sopimuksen mukaan.

Paja-aukion puolella sijaitsevassa työ-ja näyttelytilassa on esillä ja myynissä taiteilijan eri...

Tutustu

Bianco Blu

Lasistudio ja -myymälä jossa valmistetaan ja myydään taide- ja käyttölasia. Studiossa järjestetään myös lasinpuhallusnäytöksiä ja kursseja. Avoinna: ma-la klo 10-17 ja su 11-16

Lasistudio ja -myymälä jossa valmistetaan ja myydään taide- ja käyttölasia. Studiossa...

Tutustu

Biopap

Pellavapajalla valmistetaan käsintehdyä paperia eri materiaaleista. Avoinna sopimuksen mukaan.

Pellavapajalla valmistetaan käsintehdyä paperia eri materiaaleista. Avoinna sopimuksen mukaan.

Tutustu

Butiken på Landet

Butiken på Landet edustaa vaatteita, jotka poikkeavat edukseen tavallisista. Ne ovat vapaita, ajattomia ja luonnollisia asusteita, joihin et kyllästy! Avoinna: to-pe klo 11-17, la klo 11-16 ja su klo 12-16

Butiken på Landet edustaa vaatteita, jotka poikkeavat edukseen tavallisista. Ne ovat vapaita...

Tutustu

Deka Studio

Designer-maker, kalusteet, tilaustyö, suunnittelu, valmistus, entisöinti, Fiskars, Australia. Avoinna ke-su klo 11-17 ja ma-ti sopimuksen mukaan

Designer-maker, kalusteet, tilaustyö, suunnittelu, valmistus, entisöinti, Fiskars, Australia....

Tutustu

Desico Shop

Kynttilätehdas Desicon tehtaanmyymälä palvelee Fiskarsin yläruukissa vuoden ympäri. Lämpöä, laatua ja designia jo vuodesta 1963. Avoinna: ti-su klo 11-17

Kynttilätehdas Desicon tehtaanmyymälä palvelee Fiskarsin yläruukissa vuoden ympäri. Lämpöä...

Tutustu

Fiskars Shop

Fiskars Shopista löydät rakastettuja brändejä ja klassikkotuotteita. Fiskars, iittala, Arabia ja Hackmann. Avoinna: Avoinna päivittäin klo 11-17

Fiskars Shopista löydät rakastettuja brändejä ja klassikkotuotteita. Fiskars, iittala, Arabia ja...

Tutustu

Fiskars Village Trail Center BIKE SHOP/RENTAL

Fiskars Village Trail Centerin vuokraamo tarjoaa laadukasta maastopyöräkalustoa Fiskars Villagen ytimessä! Ryhmille ennakkovarauksella.

Fiskars Village Trail Centerin vuokraamo tarjoaa laadukasta maastopyöräkalustoa Fiskars Villagen...

Tutustu

Fiskarsin Museon Museokauppa

Sympaattinen ja nostalginen museokauppa myy paikkakunnan historiaan liittyviä uniikkeja lahjoja ja tuliaisia sekä paikallishistoriallista kirjallisuutta. Avoinna: ke-su klo 11-16

Sympaattinen ja nostalginen museokauppa myy paikkakunnan historiaan liittyviä uniikkeja lahjoja ja...

Tutustu

Fiskarsin Panimon Puoti

Panimon omasta puodista pääsee tarkastelemaan panimon työskentelyä ja ostamaan juomia ja myös erikoiseriä, joita ei muualla ole saatavilla. Suljettu tammi-maaliskuu 2020 (avoinna Maalismarkkinat-tapahtuman aikaan 28.-29.3.)

Panimon omasta puodista pääsee tarkastelemaan panimon työskentelyä ja ostamaan juomia ja myös...

Tutustu

Fiskarsin Ruoka-artesaanit

Södergårdin, Raaseporin Hapattamon sekä Fiskarsin Juustolan myymälä. Avoinna: la klo 11-17

Södergårdin, Raaseporin Hapattamon sekä Fiskarsin Juustolan myymälä. Avoinna: la klo 11-17

Tutustu

Haltijatonttu

Haltijatonttu myy kotimaisten pienyrittäjien uniikkeja desing- ja käsityötuotteita. Sympaattinen kauppa Kasarmirakenukksessa. Avoinna 13.1.-9.2. pe-su klo 11-17.

Haltijatonttu myy kotimaisten pienyrittäjien uniikkeja desing- ja käsityötuotteita. Sympaattinen...

Tutustu

Palvelut

K-Market

Päivittäistavarakauppa Fiskarsin Ruukissa

Tutustu

Fiskarin Laatupuu

Laadukasta erikoispuutavaraa huonekalu- ja sisustuspuusepille jo vuodesta 1993.

Tutustu

Fiskarsin Eläinlääkäri

Henkilökohtaista ja välittävää palvelua lemmikillesi tunnelmallisessa Fiskarsin ruukissa.

Tutustu