Putiikit ja palvelut

Ruukin alueella palvelee yli 30 yrittäjää, jotka tunnetaan erityisesti ihastuttavista paikallisista käsitöistä ja korkealaatuisesta kotimaisesta muotoilusta. Paikan päällä valmistetut kynttilät, nahka- ja tekstiilitaiteilijoiden, kulta- ja hopeaseppien, keraamikkojen jne. työt, huonekalut sekä lahjaesineet saavat kesällä rinnalleen torikauppiaat ja tapahtumien monipuolisen tarjonnan. Aukioloajat vaihtelevat putiikkikohtaisesti. Katso ajankohtaiset aukioloajat kyseisen putiikin kohdalta tai yrityksen omilta nettisivuilta.
Tutustu putiikkeihin
”Yksi suosikkipaikoistani, kun olen kotona tai kun haluan näyttää ystävilleni hieman Suomea. Lasimestari saa aina vierailun, ja sisustussuunnittelijana löydän aina jotain mielenkiintoista kotiin tai lahjaksi."
Facebook arvostelu
Onoma Shopissa on ympäri vuoden myynnissä osuuskuntalaisten upeita uniikkeja teoksia ja piensarjoina valmistettuja tuotteita.
Fiskarsin Museon yhteydessä palvelee ihastuttava museokauppa josta kannattaa näin jouluaikaan hankkia upeat vanhanajan kuusikoristeet.
Desicon kynttilätehtaan putiikki Vanhassa navetassa on elämys! Värien ja valon leikkiä kynttilöiden muodossa, ympäri vuoden.

Putiikit

VANJA SEA & friends

Vanja Sea on kotimainen tekstiili- ja vaatemerkki, jonka koko tuotantoketju kankaiden ja neulosten valmistuksesta ompeluun ja viimeistykseen on tuotettu eettisesti ja ekologisesti Suomessa joko omana tuotantona tai yhteistyökumppanien toimesta.

Vanja Sea on kotimainen tekstiili- ja vaatemerkki, jonka koko tuotantoketju kankaiden ja neulosten...

Tutustu

Takopaja

Fiskarsin Takopajalla työskentelee Fiskarsin seppämestari Upi Anttila ja joskus myös hänen kisällinsä. Takopajalla valmistuu käyttöesineitä, puukkoja, kynttelikköjä, heloja, koukkuja ja paljon muuta. Takopajan lämmin tunnelma ja vasaran pauke täytyy kokea.

Fiskarsin Takopajalla työskentelee Fiskarsin seppämestari Upi Anttila ja joskus myös hänen...

Tutustu

Suomen Antiikki- ja Taidekirjat

Cafe Antiquen kanssa samassa tilassa oleva Fiskarsijn Antiikki- ja taidekirjat -myymälän valikoimassa on tällä hetkellä yli 1000 antiikkiin, taiteeseen ja keräilyyn liittyviä kirjoja.

Cafe Antiquen kanssa samassa tilassa oleva Fiskarsijn Antiikki- ja taidekirjat -myymälän...

Tutustu

Studio Karin Widnäs

Karin Widnäsin upea ateljéekoti on nähtävyys. Widnäs toteutti suuren unelmansa ja rakennutti Fiskarsiin oman talon ja sen yhteyteen ateljeen, joissa paikalliset puulajit, Widnäsin keramiikka, särmät ja valo vuorottelevat. Myynnissä Karinin omaa tuotantoa.

Karin Widnäsin upea ateljéekoti on nähtävyys. Widnäs toteutti suuren unelmansa ja rakennutti...

Tutustu

Sirius Shop

Camilla Mobergin Sirius Galleria sijaitsee Fiskarsin ruukin pääkadun varrella. Siriuksessa myydään muotoilijan omaa tuotemerkkiä Camilla Moberg Designs, johon kuuluu piensarjatuotteita, uniikkeja lasiteoksia sekä veistoksellisia valaisimia.

Camilla Mobergin Sirius Galleria sijaitsee Fiskarsin ruukin pääkadun varrella. Siriuksessa...

Tutustu

Sassi Shop

Sassi Design on hopeakoruja suunnitteleva ja valmistava perheyritys. Kaikki korut ovat parhainta hopeaa eivätkä sisällä mitään vieraita aineita. Kokoelmat ovat Kajn, Kimmon ja Leena Sassin suunnittelemia - Kaj'n ja Kimmon valmistamia.

Sassi Design on hopeakoruja suunnitteleva ja valmistava perheyritys. Kaikki korut ovat parhainta...

Tutustu

Ruukin Aura

Aura on viiden ahkeran ja taitavan käsillä tekevän naisen yhteinen myymälä Fiskarsin Ruukin ytimessä. He kaikki asuvat ja työskentelevät Fiskarsissa. Myymälässä myydään heidän suunnittelemiaan ja valmistamiaan tuotteita. Tarjolla on keramiikkaa, tekstiilituotteita pellavakankaasta, kangaslaukkuja ja -pussukoita, käsintehtyä paperia ja paperituotteita sekä koruja.

Aura on viiden ahkeran ja taitavan käsillä tekevän naisen yhteinen myymälä Fiskarsin Ruukin...

Tutustu

Ruokapuoti LUMO

Fiskarsin ruukkiin Raumalta rantautunut Ruokapuoti Lumo tarjoaa laajalla repertuaarilla aitoja & rehellisiä makuja sydämellisessä miljöössä.

Fiskarsin ruukkiin Raumalta rantautunut Ruokapuoti Lumo tarjoaa laajalla repertuaarilla aitoja &...

Tutustu

Puutarha Ruusupapu

Fiskarsin Vanhassa Navetassa sijaitseva puutarhamyymälä josta saa omassa kasvihuoneessa kasvatetut syötävät kukat, yrtit ja vihannesten taimet. Valikoimassa myös kausikukat, puut, pensaat ja perennat, sekä antiikkia ja sisustusjuttuja.

Fiskarsin Vanhassa Navetassa sijaitseva puutarhamyymälä josta saa omassa kasvihuoneessa kasvatetut...

Tutustu

Paateron keramiikkaverstas

Paateron keramiikkaverstaalta löydät paikanpäällä käsintehtyä käyttökeramiikkaa. Lisäksi myynnissä herkkuja ja lahjatavaroita.

Paateron keramiikkaverstaalta löydät paikanpäällä käsintehtyä käyttökeramiikkaa. Lisäksi...

Tutustu

Osuuskunta Tupapuoti

Tupapuodissa myydään laadukkaita paikalliset käsityöläisten ja muotoilijoiden tuotteita; keramiikkaa, pellavatekstiilejä, koruja, laukkuja yms.

Tupapuodissa myydään laadukkaita paikalliset käsityöläisten ja muotoilijoiden tuotteita;...

Tutustu

Onoma Shop

Onoma Shop on Fiskarsilaisten käsityöläisten, muotoilijoiden ja taiteilijoiden osuuskunnan ONOMAn oma myymälä, joka sijaitsee Fiskarsin kellotornirakennuksessa. Myymälästä löydät uniikkeja tai piensarjoissa valmistettuja paikallisen osaamisen taidonnäytteitä. Valikoimaan kuuluu mm. tauluja, lasiesineitä, kynttilöitä, veistoksia, astioita, puuesineitä ja uniikkeja teoksia.

Onoma Shop on Fiskarsilaisten käsityöläisten, muotoilijoiden ja taiteilijoiden osuuskunnan ONOMAn...

Tutustu

NIKARI

Nikari valmistaa korkealaatuisia puuhuonekaluja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Nikari on noussut Suomen arvostetuimpien huonekaluvalmistajien pariin yrityksen 50 vuotisen taipaleen aikana.

Nikari valmistaa korkealaatuisia puuhuonekaluja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti....

Tutustu

Fiskarsin Museon Museokauppa

Sympaattinen ja nostalginen museokauppa myy paikkakunnan historiaan liittyviä uniikkeja lahjoja ja tuliaisia sekä paikallishistoriallista kirjallisuutta. Kaupasta löydät esim. julisteita, puisia leluja, perinteisiä joulukoristeita, vanhanajan keittiövälineitä yms.

Sympaattinen ja nostalginen museokauppa myy paikkakunnan historiaan liittyviä uniikkeja lahjoja ja...

Tutustu

Maailmankauppa Kirahvi

Maailmankauppa Kirahvi on torin laidalla sijaitseva Reilun kaupan putiikki josta löydät koreja, amppeleita, laukkuja huiveja yms.

Maailmankauppa Kirahvi on torin laidalla sijaitseva Reilun kaupan putiikki josta löydät koreja...

Tutustu

Leanika

Nahkataiteilija Leanika Korn valmistaa tyylikkäitä käsintehtyjä nahkalaukkuja, -taidetta ja -koruja.

Nahkataiteilija Leanika Korn valmistaa tyylikkäitä käsintehtyjä nahkalaukkuja, -taidetta ja...

Tutustu

Knivo

Knivo valmistaa erittäin korkealaatuisia hiiliteräsveitsiä. Valikoimassa mm. huippulaadukkaat ja kestävät kokkiveitset, puukot, sieniveitset. yms

Knivo valmistaa erittäin korkealaatuisia hiiliteräsveitsiä. Valikoimassa mm. huippulaadukkaat ja...

Tutustu

JALO

Kultaseppämestari Timo Mustajärven työhuoneella upeeta kulta-, hopea- ja jalokivimuotoilua. Laaja vihki-ja kihlasormusvalikoima.

Kultaseppämestari Timo Mustajärven työhuoneella upeeta kulta-, hopea- ja jalokivimuotoilua. Laaja...

Tutustu

Haltijatonttu

Haltijatonttu myy kotimaisten pienyrittäjien uniikkeja desing- ja käsityötuotteita. Kaikki tuotteet on valmistettu kokonaan Suomessa. Tuotevalikoimaan kuuluu mm. Tinakorut design Vanhatalo, suomenlampaan villa neuleet, mohairhuivit, kalannahka tuotteet, keramiikka-astiat, taide printit ja kortit, nallet, tontut eri materiaaleista ja paljon muuta. Teemanamme on Suomen Luonto ja mytologia, sekä leikkimielisyys. Tervetuloa Lämpimästi.

Haltijatonttu myy kotimaisten pienyrittäjien uniikkeja desing- ja käsityötuotteita. Kaikki...

Tutustu

Fiskarsin Panimon Puoti

Panimomme omasta puodista pääset tarkastelemaan panimon työskentelyä ja löydät valmistamamme juomat ja myös erikoiseriä, joita ei muualla ole saatavilla. Lisäksi myynnissä on panimomme tuoppeja, korkinavaajia, T-paitoja, juuttikasseja ja hihamerkkejä sekä alan kirjallisuutta.

Panimomme omasta puodista pääset tarkastelemaan panimon työskentelyä ja löydät valmistamamme...

Tutustu

Fiskars Village Trail Center BIKE SHOP/RENTAL

Fiskars Village Trail Centerin vuokraamo tarjoaa laadukasta maastopyöräkalustoa Fiskars Villagen ytimessä! Ryhmille ennakkovarauksella. Vuokraamo sijaitsee Paja-aukiolla Fiskarsissa, josta hyvä ja helppo lähteä maastopyöräreiteille.

Fiskars Village Trail Centerin vuokraamo tarjoaa laadukasta maastopyöräkalustoa Fiskars Villagen...

Tutustu

Fiskars Shop

Fiskars Shopista löydät rakastettuja brändejä ja klassikkotuotteita. Myymälässä myynnissä Fiskarsin puutarhatyökaluja, leikkuutyökaluja, kirveitä ja keittiövälineitä ja Gerberin ulkoilutuotteita. Myös Fiskars rakastetut Living-brändit kuten Arabia, Hackman ja Iittala löytyvät myymälän valikoimasta.

Fiskars Shopista löydät rakastettuja brändejä ja klassikkotuotteita. Myymälässä myynnissä...

Tutustu

Deka Studio

Designer-maker, kalusteet, tilaustyö, suunnittelu, valmistus, entisöinti, Fiskars, Australia.

Designer-maker, kalusteet, tilaustyö, suunnittelu, valmistus, entisöinti, Fiskars, Australia.

Tutustu

Butiken på Landet

Butiken på Landet edustaa vaatteita, jotka poikkeavat edukseen tavallisista. Ne ovat vapaita, ajattomia ja luonnollisia asusteita, joihin et kyllästy! Lämminhenkinen putiikki sijaitsee aivan Fiskarsin Torin laidalla.

Butiken på Landet edustaa vaatteita, jotka poikkeavat edukseen tavallisista. Ne ovat vapaita...

Tutustu

Bild & Bo valokuvagalleria & shop

Annika Carlsson, valokuvaaja ja sisustaja. Shopista löydät valokuva- ja sisustustuotteita, sekä valokuvagallerian jossa on kuukausittain vaihtuvia valokuva näyttelyitä. Myös sisustus- ja valokuvauspalvelu.

Annika Carlsson, valokuvaaja ja sisustaja. Shopista löydät valokuva- ja sisustustuotteita, sekä...

Tutustu

Bianco Blu

Lasistudio ja -myymälä jossa valmistetaan ja myydään taide- ja käyttölasia. Studiossa järjestetään myös lasinpuhallusnäytöksiä ja kursseja.

Lasistudio ja -myymälä jossa valmistetaan ja myydään taide- ja käyttölasia. Studiossa...

Tutustu

Ateljee Tuire Hämäläinen

Ravintola Kuparipajan rakennuksessa, Paja-aukion puolella sijaitsevassa työ-ja näyttelytilassa on esillä ja myynissä taiteilijan eri menetelmin valmistamaa modernia kuvataidetta sekä lasiteoksia.

Ravintola Kuparipajan rakennuksessa, Paja-aukion puolella sijaitsevassa työ-ja näyttelytilassa on...

Tutustu

Desico Shop

Kynttilätehdas Desicon tehtaanmyymälä palvelee Fiskarsin yläruukissa vuoden ympäri. Lämpöä, laatua ja designia jo vuodesta 1963.

Kynttilätehdas Desicon tehtaanmyymälä palvelee Fiskarsin yläruukissa vuoden ympäri. Lämpöä...

Tutustu

Kuura Shop

Aitoa siideriä Fiskarsista. Kuura Shopissa myydää Kuura Ciderin omaa tuotantoa sekä myös muiden valmistajien aitoja siidereitä ja herkkuja.

Aitoa siideriä Fiskarsista. Kuura Shopissa myydää Kuura Ciderin omaa tuotantoa sekä myös muiden...

Tutustu

WWOOLLFF CO. FACTORY & STORE

Myymälän valikoimasta löydät luomupuuvillasta, vintage-nahkatakeista ja muista ympäristöystävällisistä materiaaleista valmistettuja vaatteita, taideteoksia ja käyttöesineitä.

Myymälän valikoimasta löydät luomupuuvillasta, vintage-nahkatakeista ja muista...

Tutustu

Biopap

Pellavapajalla valmistetaan käsintehdyä paperia eri materiaaleista.

Pellavapajalla valmistetaan käsintehdyä paperia eri materiaaleista.

Tutustu

Käsityöverstas Kaarnalaiva

Vuodesta 1997 Kaarnalaiva on valmistanut laadukkaita ja luonnonmukaisista materiaaleista valmistettuja harjoja ja pärekoreja. Kaarnalaivan perustaja Kai Heiskari on toisen polven käsityöläinen ja ammatin oppinut isältään sekä vanhoilta käsityömestareilta.

Vuodesta 1997 Kaarnalaiva on valmistanut laadukkaita ja luonnonmukaisista materiaaleista...

Tutustu

T:mi Sofia Alanko

Fiskarsissa suunnitteltuja ja ommeltuja pellavavaatteita

Fiskarsissa suunnitteltuja ja ommeltuja pellavavaatteita

Tutustu

Villasta

Neuleita ja lankoja suomenlampaan villasta.

Neuleita ja lankoja suomenlampaan villasta.

Tutustu

Mikä-Art

Mikä-Art on suomalaisen taiteen välitykseen erikoistunut liike ja verkkokauppa.

Mikä-Art on suomalaisen taiteen välitykseen erikoistunut liike ja verkkokauppa.

Tutustu

Wedgwood, Waterford & Royal Doulton

Koti- ja lifestyle-tuotteita arvostetuilta brändeiltä Wedgwood, Waterford & Royal Doulton.

Koti- ja lifestyle-tuotteita arvostetuilta brändeiltä Wedgwood, Waterford & Royal Doulton.

Tutustu

RIIMINKA & Aleksiina Design

Iloista, värikästä ja monikäyttöistä suomalaista muotia! Kaksi suomalaista brändiä, jo lähes parikymppinen Riiminka ja muutaman vuoden ikäinen Aleksiina Design kulkevat yhteistä matkaa käsi kädessä.

Iloista, värikästä ja monikäyttöistä suomalaista muotia! Kaksi suomalaista brändiä, jo...

Tutustu

Salty Mama

Herkkukauppamme salmiakki- ja lakritsituotteissa on voimakkuutta, intensiivisyyttä ja pitkiä makuja. Erikoisuuksiamme ovat uudenlaiset makumaailmat, joissa hyödynnämme erityisesti pohjoismaista osaamista. Kahvivalikoimiimme kuuluvat pienpaahtimoiden alkuperäiskahvit, jotka jauhamme myymälässä toiveiden mukaan.

Herkkukauppamme salmiakki- ja lakritsituotteissa on voimakkuutta, intensiivisyyttä ja pitkiä...

Tutustu

KWUM- keramiikkamuseo

KWUM tarkoittaa koreaksi unelmaa – Fiskarsissa se tarkoittaa Karin Widnäsin museota. Suurelta osin Karin Widnäsin omista kokoelmista koostuvan pysyvän näyttelyn lisäksi museon vaihtuvissa näyttelyissä nähdään sekä kotimaisten että ulkomaisten keramiikkataiteilijoiden teoksia.

KWUM tarkoittaa koreaksi unelmaa – Fiskarsissa se tarkoittaa Karin Widnäsin museota. Suurelta...

Tutustu

Palvelut

Fiskarin Laatupuu

Laadukasta erikoispuutavaraa huonekalu- ja sisustuspuusepille jo vuodesta 1993.

Tutustu

K-Market

Päivittäistavarakauppa Fiskarsin Ruukissa

Tutustu

KWUM- keramiikkamuseo

KWUM tarkoittaa koreaksi unelmaa – Fiskarsissa se tarkoittaa Karin Widnäsin museota. Suurelta osin Karin Widnäsin omista kokoelmista koostuvan pysyvän näyttelyn lisäksi museon vaihtuvissa näyttelyissä nähdään sekä kotimaisten että ulkomaisten keramiikkataiteilijoiden teoksia.

Tutustu