Putiikit ja palvelut

Ruukin alueella palvelee yli 30 yrittäjää, jotka tunnetaan erityisesti ihastuttavista paikallisista käsitöistä ja korkealaatuisesta kotimaisesta muotoilusta. Paikan päällä valmistetut kynttilät, nahka- ja tekstiilitaiteilijoiden, kulta- ja hopeaseppien, keraamikkojen jne. työt, huonekalut sekä lahjaesineet ovat käsin tehtyjä ja laadukkaita. Fiskarsin tekijöille alkuperä, materiaalit ja kestävyys ovat tärkeitä seikkoja.

Aukioloajat vaihtelevat putiikkikohtaisesti. Katso ajankohtaiset aukioloajat kyseisen putiikin kohdalta tai yrityksen omilta nettisivuilta.
Tutustu putiikkeihin

Fiskars Shop laajensi valikoimaa!

Maailmanlaajuisesti tunnettujen ja arvostettujen Wedgwood, Royal Doulton, ja Waterford -brändien tuotteet ovat muuttaneet myymälään. Fiskars Shopissa on nyt ainoana Suomessa valikoima englantilaisen Wedgwoodin upeita astiasarjoja ja lahjatavaroita, Royal Doultonin moderneja astioita, sekä irlantilaisen Waterfordin ylellisiä kristalliesineitä. Brändit ovat osa Fiskars Groupin valikoimaa. Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen myymäläämme!
Fiskars Shop
Welcome_to_Wedgwood_2020_Campaign_Image_20_Fiskars shop
”Yksi suosikkipaikoistani, kun olen kotona tai kun haluan näyttää ystävilleni hieman Suomea. Lasimestari saa aina vierailun, ja sisustussuunnittelijana löydän aina jotain mielenkiintoista kotiin tai lahjaksi."
Facebook arvostelu
Onoma Shopissa on ympäri vuoden myynnissä osuuskuntalaisten upeita uniikkeja teoksia ja piensarjoina valmistettuja tuotteita.
Fiskarsin Museon yhteydessä palvelee ihastuttava museokauppa josta löydät ihastuttavia vanhan ajan keittiöesineitä, leikkikaluja ja printtejä..
Desicon kynttilätehtaan putiikki Vanhassa navetassa on elämys! Värien ja valon leikkiä kynttilöiden muodossa, ympäri vuoden.

Putiikit

VANJA SEA & friends

Vanja Sea on kotimainen tekstiili- ja vaatemerkki, jonka koko tuotantoketju kankaiden ja neulosten valmistuksesta ompeluun ja viimeistykseen on tuotettu eettisesti ja ekologisesti Suomessa. SULJETTU TOISTAISEKSI. Tilaustöissä ym. ole yhteydessä sähköpostitse shop@vanjasea.com

Vanja Sea on kotimainen tekstiili- ja vaatemerkki, jonka koko tuotantoketju kankaiden ja neulosten...

Tutustu

Takopaja

Fiskarsin Takopajalla työskentelee Fiskarsin seppämestari Upi Anttila ja joskus myös hänen kisällinsä. Takopajan lämmin tunnelma ja vasaran pauke täytyy kokea. Avoinna ma-pe klo 12-17.

Fiskarsin Takopajalla työskentelee Fiskarsin seppämestari Upi Anttila ja joskus myös hänen...

Tutustu

Suomen Antiikki- ja Taidekirjat

Cafe Antiquen kanssa samassa tilassa oleva Fiskarsin Antiikki- ja taidekirjat -myymälän valikoimassa on tällä hetkellä yli 1000 antiikkiin, taiteeseen ja keräilyyn liittyviä kirjoja. SULJETTU TOISTAISEKSI.

Cafe Antiquen kanssa samassa tilassa oleva Fiskarsin Antiikki- ja taidekirjat -myymälän...

Tutustu

Sirius Shop

Camilla Mobergin Sirius Galleria sijaitsee Fiskarsin ruukin pääkadun varrella. Myynnissä piensarjatuotteita, uniikkeja lasiteoksia sekä veistoksellisia valaisimia. Avoinna sopimuksen mukaan.

Camilla Mobergin Sirius Galleria sijaitsee Fiskarsin ruukin pääkadun varrella. Myynnissä...

Tutustu

Sassi Shop

Sassi Design on hopeakoruja suunnitteleva ja valmistava perheyritys. Putiikki sijaitsee kasarmirakennuksessa Fiskarsintien varrella. Avoinna ke-la klo 12-16.

Sassi Design on hopeakoruja suunnitteleva ja valmistava perheyritys. Putiikki sijaitsee...

Tutustu

Ruukin Aura

Aura on viiden ahkeran ja taitavan käsillä tekevän naisen yhteinen myymälä Fiskarsin Ruukin ytimessä. Myymälässä myydään heidän suunnittelemiaan ja valmistamiaan tuotteita. SULJETTU TOISTAISEKSI.

Aura on viiden ahkeran ja taitavan käsillä tekevän naisen yhteinen myymälä Fiskarsin Ruukin...

Tutustu

Puutarha Ruusupapu

Puutarhamyymälä josta saa omassa kasvihuoneessa kasvatetut syötävät kukat, yrtit, perennat, kausikukat ja vihannesten taimet. Avoinna kesällä 2020.

Puutarhamyymälä josta saa omassa kasvihuoneessa kasvatetut syötävät kukat, yrtit, perennat...

Tutustu

Paateron keramiikkaverstas

Paateron keramiikkaverstaalta löydät paikanpäällä käsintehtyä käyttökeramiikkaa. Lisäksi myynnissä herkkuja ja lahjatavaroita. SULJETTU TOISTAISEKSI.

Paateron keramiikkaverstaalta löydät paikanpäällä käsintehtyä käyttökeramiikkaa. Lisäksi...

Tutustu

Osuuskunta Tupapuoti

Tupapuodissa myydään laadukkaita paikalliset käsityöläisten ja muotoilijoiden tuotteita; keramiikkaa, pellavatekstiilejä, koruja, laukkuja yms. SULJETTU TOISTAISEKSI.

Tupapuodissa myydään laadukkaita paikalliset käsityöläisten ja muotoilijoiden tuotteita;...

Tutustu

Onoma Shop

Onoma Shop on Fiskarsilaisten käsityöläisten, muotoilijoiden ja taiteilijoiden osuuskunnan ONOMAn oma myymälä kellotornirakennuksessa. SULJETTU TOISTAISEKSI.

Onoma Shop on Fiskarsilaisten käsityöläisten, muotoilijoiden ja taiteilijoiden osuuskunnan ONOMAn...

Tutustu

NIKARI

Nikari valmistaa korkealaatuisia puuhuonekaluja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Upea showroom esittelee heidän tuotteitaan.

Nikari valmistaa korkealaatuisia puuhuonekaluja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Upea...

Tutustu

Maailmankauppa Kirahvi

Maailmankauppa Kirahvi on torin laidalla sijaitseva Reilun kaupan putiikki josta löydät koreja, amppeleita, laukkuja huiveja yms. Avoinna kesällä 2020.

Maailmankauppa Kirahvi on torin laidalla sijaitseva Reilun kaupan putiikki josta löydät koreja...

Tutustu

Leanika

Nahkataiteilija Leanika Korn valmistaa tyylikkäitä käsintehtyjä nahkalaukkuja, -taidetta ja -koruja. Avoinna: to-su klo 11-16 (Pääsiäisenä päivittäin klo 12-16)

Nahkataiteilija Leanika Korn valmistaa tyylikkäitä käsintehtyjä nahkalaukkuja, -taidetta ja...

Tutustu

Knivo

Knivo valmistaa erittäin korkealaatuisia hiiliteräsveitsiä. Valikoimassa mm. huippulaadukkaat ja kestävät kokkiveitset, puukot, sieniveitset. yms. Avoinna: to-su klo 11-16.

Knivo valmistaa erittäin korkealaatuisia hiiliteräsveitsiä. Valikoimassa mm. huippulaadukkaat ja...

Tutustu

JALO

Kultaseppämestari Timo Mustajärven työhuoneella upeeta kulta-, hopea- ja jalokivimuotoilua. Laaja vihki-ja kihlasormusvalikoima. Avoinna: ma-su 11-17.

Kultaseppämestari Timo Mustajärven työhuoneella upeeta kulta-, hopea- ja jalokivimuotoilua. Laaja...

Tutustu

Kuura Shop

Aitoa siideriä Fiskarsista. Kuura Shopissa myydää Kuura Ciderin omaa tuotantoa sekä myös muiden valmistajien aitoja siidereitä ja herkkuja.

Aitoa siideriä Fiskarsista. Kuura Shopissa myydää Kuura Ciderin omaa tuotantoa sekä myös muiden...

Tutustu

Käsityöverstas Kaarnalaiva

Vuodesta 1997 Kaarnalaiva on valmistanut laadukkaita ja luonnonmukaisista materiaaleista valmistettuja harjoja ja pärekoreja. Aukioloajat: 1.5.-31.8. päivittäin klo 11-17.

Vuodesta 1997 Kaarnalaiva on valmistanut laadukkaita ja luonnonmukaisista materiaaleista...

Tutustu

Mikä-Art

Mikä-Art on suomalaisen taiteen välitykseen erikoistunut liike ja verkkokauppa. Avoinna: tammikuu-maaliskuu pe-su klo 11-17.

Mikä-Art on suomalaisen taiteen välitykseen erikoistunut liike ja verkkokauppa. Avoinna:...

Tutustu

RIIMINKA & Aleksiina Design

Iloista, värikästä ja monikäyttöistä suomalaista muotia! Sama putiikissa kaksi suomalaista brändiä, Riiminka ja Aleksiina Design. SULJETTU TOISTAISEKSI (verkkokaupat: www.riiminka.fi ja www.aleksiinadesign.com avoinna)

Iloista, värikästä ja monikäyttöistä suomalaista muotia! Sama putiikissa kaksi suomalaista...

Tutustu

KWUM- keramiikkamuseo

Karin Widnäsin omista kokoelmista koostuvan pysyvän näyttelyn lisäksi museon vaihtuvissa näyttelyissä nähdään myös muiden keramiikkataiteilijoiden teoksia. Suljettu toistaiseksi.

Karin Widnäsin omista kokoelmista koostuvan pysyvän näyttelyn lisäksi museon vaihtuvissa...

Tutustu

Bianco Blu

Lasistudio ja -myymälä jossa valmistetaan ja myydään taide- ja käyttölasia. Studiossa järjestetään myös lasinpuhallusnäytöksiä ja kursseja. Avoinna: ma-la klo 10-17 ja su 11-16

Lasistudio ja -myymälä jossa valmistetaan ja myydään taide- ja käyttölasia. Studiossa...

Tutustu

Biopap

Pellavapajalla valmistetaan käsintehdyä paperia eri materiaaleista. Avoinna sopimuksen mukaan.

Pellavapajalla valmistetaan käsintehdyä paperia eri materiaaleista. Avoinna sopimuksen mukaan.

Tutustu

Butiken på Landet

Butiken på Landet edustaa vaatteita, jotka poikkeavat edukseen tavallisista. Ne ovat vapaita, ajattomia ja luonnollisia asusteita, joihin et kyllästy! Avoinna: to-pe klo 11-17, la klo 11-16 ja su klo 12-16 (aukiolot pääsiäisenä: pe 10.4. suljettu, la 11.4 11-16 ja su-ma 12-13.4 12-16)

Butiken på Landet edustaa vaatteita, jotka poikkeavat edukseen tavallisista. Ne ovat vapaita...

Tutustu

Deka Studio

Designer-maker, kalusteet, tilaustyö, suunnittelu, valmistus, entisöinti, Fiskars, Australia. Avoinna ke-su klo 11-17 ja ma-ti sopimuksen mukaan

Designer-maker, kalusteet, tilaustyö, suunnittelu, valmistus, entisöinti, Fiskars, Australia....

Tutustu

Desico Shop

Kynttilätehdas Desicon tehtaanmyymälä palvelee Fiskarsin yläruukissa vuoden ympäri. Lämpöä, laatua ja designia jo vuodesta 1963. SULJETTU TOISTAISEKSI (Myynti verkkokaupan kautta)

Kynttilätehdas Desicon tehtaanmyymälä palvelee Fiskarsin yläruukissa vuoden ympäri. Lämpöä...

Tutustu

Fiskars Shop

Fiskars Shopista löydät rakastettuja brändejä ja klassikkotuotteita. Fiskars, iittala, Arabia, Hackmann ja nyt myös Waterford, Wedgwood ja Royal Doulton brändien tuotteet ovat muuttaneet myymälään. Avoinna: päivittäin klo 11-17 (Avoinna myös Pääsiäisenä päivittäin klo 11-17)

Fiskars Shopista löydät rakastettuja brändejä ja klassikkotuotteita. Fiskars, iittala, Arabia...

Tutustu

Fiskars Village Trail Center BIKE SHOP/RENTAL

Fiskars Village Trail Centerin vuokraamo tarjoaa laadukasta maastopyöräkalustoa Fiskars Villagen ytimessä! Ryhmille ennakkovarauksella.

Fiskars Village Trail Centerin vuokraamo tarjoaa laadukasta maastopyöräkalustoa Fiskars Villagen...

Tutustu

Fiskarsin museokauppa

Sympaattinen ja nostalginen museokauppa myy paikkakunnan historiaan liittyviä uniikkeja lahjoja ja tuliaisia sekä paikallishistoriallista kirjallisuutta. SULJETTU TOISTAISEKSI.

Sympaattinen ja nostalginen museokauppa myy paikkakunnan historiaan liittyviä uniikkeja lahjoja ja...

Tutustu

Fiskarsin Panimon Puoti

Panimon omasta puodista pääsee tarkastelemaan panimon työskentelyä ja ostamaan juomia ja myös erikoiseriä, joita ei muualla ole saatavilla. Suljettu tammi-maaliskuu 2020.

Panimon omasta puodista pääsee tarkastelemaan panimon työskentelyä ja ostamaan juomia ja myös...

Tutustu

Fiskarsin Ruoka-artesaanit

Södergårdin, Raaseporin Hapattamon sekä Fiskarsin Juustolan myymälä. Avoinna: la klo 11-17. Pääsiäisenä to-ma klo 11-17

Södergårdin, Raaseporin Hapattamon sekä Fiskarsin Juustolan myymälä. Avoinna: la klo 11-17....

Tutustu

Haltijatonttu

Haltijatonttu myy kotimaisten pienyrittäjien uniikkeja desing- ja käsityötuotteita. Sympaattinen kauppa Kasarmirakenukksessa. Avoinna la-su klo 11-17.

Haltijatonttu myy kotimaisten pienyrittäjien uniikkeja desing- ja käsityötuotteita. Sympaattinen...

Tutustu

Palvelut

K-Market

Päivittäistavarakauppa Fiskarsin Ruukissa

Tutustu

Fiskarin Laatupuu

Laadukasta erikoispuutavaraa huonekalu- ja sisustuspuusepille jo vuodesta 1993.

Tutustu

Fiskarsin Eläinlääkäri

Henkilökohtaista ja välittävää palvelua lemmikillesi tunnelmallisessa Fiskarsin ruukissa.

Tutustu

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi