Putiikit ja palvelut

Ruukin alueella palvelee yli 30 yrittäjää, jotka tunnetaan erityisesti ihastuttavista paikallisista käsitöistä ja korkealaatuisesta kotimaisesta muotoilusta. Paikan päällä valmistetut kynttilät, nahka- ja tekstiilitaiteilijoiden, kulta- ja hopeaseppien, keraamikkojen jne. työt, huonekalut sekä lahjaesineet ovat käsin tehtyjä ja laadukkaita. Fiskarsin tekijöille alkuperä, materiaalit ja kestävyys ovat tärkeitä seikkoja.

Aukioloajat vaihtelevat putiikkikohtaisesti. Katso ajankohtaiset aukioloajat kyseisen putiikin kohdalta tai yrityksen omilta nettisivuilta.
Tutustu putiikkeihin

Fiskars Shop laajensi valikoimaa!

Maailmanlaajuisesti tunnettujen ja arvostettujen Wedgwood, Royal Doulton, ja Waterford -brändien tuotteet ovat muuttaneet myymälään. Fiskars Shopissa on nyt ainoana Suomessa valikoima englantilaisen Wedgwoodin upeita astiasarjoja ja lahjatavaroita, Royal Doultonin moderneja astioita, sekä irlantilaisen Waterfordin ylellisiä kristalliesineitä. Brändit ovat osa Fiskars Groupin valikoimaa. Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen myymäläämme!
Fiskars Shop
Welcome_to_Wedgwood_2020_Campaign_Image_20_Fiskars shop
”Yksi suosikkipaikoistani, kun olen kotona tai kun haluan näyttää ystävilleni hieman Suomea. Lasimestari saa aina vierailun, ja sisustussuunnittelijana löydän aina jotain mielenkiintoista kotiin tai lahjaksi."
Facebook arvostelu
Onoma Shopissa on ympäri vuoden myynnissä osuuskuntalaisten upeita uniikkeja teoksia ja piensarjoina valmistettuja tuotteita.
Fiskarsin museon yhteydessä on ihastuttava museokauppa, jossa myydään huolella valittuja vanhanajan tuotteita, kuten keittiötuotteita, leluja ja matkamuistoja.
Desicon kynttilätehtaan putiikki Vanhassa navetassa on elämys! Värien ja valon leikkiä kynttilöiden muodossa, ympäri vuoden.

Putiikit

VANJA SEA & friends

Vanja Sea on kotimainen tekstiili- ja vaatemerkki, jonka koko tuotantoketju kankaiden ja neulosten valmistuksesta ompeluun ja viimeistykseen on tuotettu eettisesti ja ekologisesti Suomessa. Avoinna: ke-pe ja su klo 12-16, la klo 11-17 sekä sovittaessa

Vanja Sea on kotimainen tekstiili- ja vaatemerkki, jonka koko tuotantoketju kankaiden ja neulosten...

Tutustu

Takopaja

Fiskarsin Takopajalla työskentelee Fiskarsin seppämestari Upi Anttila ja joskus myös hänen kisällinsä. Takopajan lämmin tunnelma ja vasaran pauke täytyy kokea. Avoinna ma-su klo 11-18.

Fiskarsin Takopajalla työskentelee Fiskarsin seppämestari Upi Anttila ja joskus myös hänen...

Tutustu

Suomen Antiikki- ja Taidekirjat

Cafe Antiquen kanssa samassa tilassa oleva Fiskarsin Antiikki- ja taidekirjat -myymälän valikoimassa on tällä hetkellä yli 1000 antiikkiin, taiteeseen ja keräilyyn liittyviä kirjoja. Avoinna: ke-su klo 11-16.

Cafe Antiquen kanssa samassa tilassa oleva Fiskarsin Antiikki- ja taidekirjat -myymälän...

Tutustu

Sirius Shop

Camilla Mobergin Sirius Galleria sijaitsee Fiskarsin ruukin pääkadun varrella. Myynnissä piensarjatuotteita, uniikkeja lasiteoksia sekä veistoksellisia valaisimia. Avoinna sopimuksen mukaan. Olemalla yhteydessä etukäteen voimme varmistaa mahdollisimman turvallisen käynnin galleriassa.

Camilla Mobergin Sirius Galleria sijaitsee Fiskarsin ruukin pääkadun varrella. Myynnissä...

Tutustu

Sassi Shop

Sassi Design on hopeakoruja suunnitteleva ja valmistava perheyritys. Putiikki sijaitsee kasarmirakennuksessa Fiskarsintien varrella. Avoinna ti-su klo 12-17.

Sassi Design on hopeakoruja suunnitteleva ja valmistava perheyritys. Putiikki sijaitsee...

Tutustu

Ruukin Aura

Aura on viiden ahkeran ja taitavan käsillä tekevän naisen yhteinen myymälä Fiskarsin Ruukin ytimessä. Myymälässä myydään heidän suunnittelemiaan ja valmistamiaan tuotteita. Lokakuussa to-su klo 12-16.

Aura on viiden ahkeran ja taitavan käsillä tekevän naisen yhteinen myymälä Fiskarsin Ruukin...

Tutustu

Puutarha Ruusupapu

Puutarhamyymälä josta saa omassa kasvihuoneessa kasvatetut syötävät kukat, yrtit, perennat, kausikukat ja vihannesten taimet. Avoinna taas kesällä 2021.

Puutarhamyymälä josta saa omassa kasvihuoneessa kasvatetut syötävät kukat, yrtit, perennat...

Tutustu

Paateron keramiikkaverstas

Paateron keramiikkaverstaalta löydät paikanpäällä käsintehtyä käyttökeramiikkaa. Lisäksi myynnissä herkkuja ja lahjatavaroita. Avoinna ma-su klo 12-18.

Paateron keramiikkaverstaalta löydät paikanpäällä käsintehtyä käyttökeramiikkaa. Lisäksi...

Tutustu

Osuuskunta Tupapuoti

Tupapuodissa myydään laadukkaita paikalliset käsityöläisten ja muotoilijoiden tuotteita; keramiikkaa, pellavatekstiilejä, koruja, laukkuja yms. Avoinna: ke-su klo 11-17

Tupapuodissa myydään laadukkaita paikalliset käsityöläisten ja muotoilijoiden tuotteita;...

Tutustu

Onoma Shop

Onoma Shop on fiskarsilaisten käsityöläisten, muotoilijoiden ja taiteilijoiden osuuskunnan ONOMAn oma myymälä kellotornirakennuksessa. Avoinna: ke-su klo 12-17.

Onoma Shop on fiskarsilaisten käsityöläisten, muotoilijoiden ja taiteilijoiden osuuskunnan ONOMAn...

Tutustu

NIKARI

Nikari valmistaa korkealaatuisia puuhuonekaluja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Upea showroom esittelee heidän tuotteitaan.

Nikari valmistaa korkealaatuisia puuhuonekaluja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Upea...

Tutustu

Maailmankauppa Kirahvi

Maailmankauppa Kirahvi on torin laidalla sijaitseva Reilun kaupan putiikki josta löydät koreja, amppeleita, laukkuja huiveja yms. Avoinna kesällä 2021.

Maailmankauppa Kirahvi on torin laidalla sijaitseva Reilun kaupan putiikki josta löydät koreja...

Tutustu

Leanika

Nahkataiteilija Leanika Korn valmistaa tyylikkäitä käsintehtyjä nahkalaukkuja, -taidetta ja -koruja. ma-su klo 10-17.

Nahkataiteilija Leanika Korn valmistaa tyylikkäitä käsintehtyjä nahkalaukkuja, -taidetta ja...

Tutustu

Knivo

Knivo valmistaa erittäin korkealaatuisia hiiliteräsveitsiä. Valikoimassa mm. huippulaadukkaat ja kestävät kokkiveitset, puukot, yms. ma-su klo 10-17.

Knivo valmistaa erittäin korkealaatuisia hiiliteräsveitsiä. Valikoimassa mm. huippulaadukkaat ja...

Tutustu

JALO

Kultaseppämestari Timo Mustajärven työhuoneella upeeta kulta-, hopea- ja jalokivimuotoilua. Laaja vihki-ja kihlasormusvalikoima. avoinna: ma-su klo 10-18.

Kultaseppämestari Timo Mustajärven työhuoneella upeeta kulta-, hopea- ja jalokivimuotoilua. Laaja...

Tutustu

Käsityöverstas Kaarnalaiva

Vuodesta 1997 Kaarnalaiva on valmistanut laadukkaita ja luonnonmukaisista materiaaleista valmistettuja harjoja ja pärekoreja. Avoinna kesällä 2021

Vuodesta 1997 Kaarnalaiva on valmistanut laadukkaita ja luonnonmukaisista materiaaleista...

Tutustu

RIIMINKA & Aleksiina Design

Iloista, värikästä ja monikäyttöistä suomalaista muotia! Sama putiikissa kaksi suomalaista brändiä, Riiminka ja Aleksiina Design. Avoinna: ke-su klo 11-17 (myös verkkokaupat: www.riiminka.fi ja www.aleksiinadesign.com)

Iloista, värikästä ja monikäyttöistä suomalaista muotia! Sama putiikissa kaksi suomalaista...

Tutustu

KWUM- keramiikkamuseo

Karin Widnäsin omista kokoelmista koostuvan pysyvän näyttelyn lisäksi museon vaihtuvissa näyttelyissä nähdään myös muiden keramiikkataiteilijoiden teoksia Avoinna: ke-su klo 12-17 (lokakuu suljettu)

Karin Widnäsin omista kokoelmista koostuvan pysyvän näyttelyn lisäksi museon vaihtuvissa...

Tutustu

VILLAGE VINTAGE

VILLAGE VINTAGE on vintage vaatteisiin ja asusteisiin erikoistunut myymälä Fiskarsin Ylä-ruukissa, vanhassa Aurapajassa. Suljettu toistaiseksi. Avoinna 12.9.2020 alkaen lauantaisin 12-18.

VILLAGE VINTAGE on vintage vaatteisiin ja asusteisiin erikoistunut myymälä Fiskarsin...

Tutustu

Paloni

Paloni kokoaa yhteen kotimaisen muodin ja muotoilun kiinnostavat nimet ja ajankohtaiset brändit. Avoinna: torstai-sunnuntai klo 11-17 25.10.2020 saakka

Paloni kokoaa yhteen kotimaisen muodin ja muotoilun kiinnostavat nimet ja ajankohtaiset brändit....

Tutustu

Bianco Blu

Lasistudio ja -myymälä jossa valmistetaan ja myydään taide- ja käyttölasia. Studiossa järjestetään myös lasinpuhallusnäytöksiä ja kursseja. Avoinna: ma-la klo 10-17 ja su 11-16.

Lasistudio ja -myymälä jossa valmistetaan ja myydään taide- ja käyttölasia. Studiossa...

Tutustu

Biopap

Pellavapajalla valmistetaan käsintehdyä paperia eri materiaaleista. Avoinna sopimuksen mukaan.

Pellavapajalla valmistetaan käsintehdyä paperia eri materiaaleista. Avoinna sopimuksen mukaan.

Tutustu

Butiken på Landet

Butiken på Landet edustaa vaatteita, jotka poikkeavat edukseen tavallisista. Ne ovat vapaita, ajattomia ja luonnollisia asusteita, joihin et kyllästy! Avoinna: to-pe 11-17, la 11-16, su 12-16.

Butiken på Landet edustaa vaatteita, jotka poikkeavat edukseen tavallisista. Ne ovat vapaita...

Tutustu

Deka Studio

Deka on Australiassa ja Fiskarsissa toimiva huonekaluyritys joka keskittyy huonekalujen ja sisustusesineiden suunnitteluun ja valmistukseen, ja myös huonekalujen entisöintiin. Myymälästä löytyy Dekan suomessa valmistettuja huonekaluja, sisustusesineitä ja pelejä. Avoinna ke-su klo 11-17 ja ma-ti sopimuksen mukaan.

Deka on Australiassa ja Fiskarsissa toimiva huonekaluyritys joka keskittyy huonekalujen ja...

Tutustu

Desico Shop

Kynttilätehdas Desicon tehtaanmyymälä palvelee Fiskarsin yläruukissa vuoden ympäri. Lämpöä, laatua ja designia jo vuodesta 1963. Avoinna: ma-su klo 11-17

Kynttilätehdas Desicon tehtaanmyymälä palvelee Fiskarsin yläruukissa vuoden ympäri. Lämpöä...

Tutustu

Fiskars Shop

Fiskars Shopista löydät rakastettuja brändejä ja klassikkotuotteita. Fiskars, iittala, Arabia, Hackmann ja nyt myös Waterford, Wedgwood ja Royal Doulton brändien tuotteet ovat muuttaneet myymälään. Avoinna ma-su klo 11-17.

Fiskars Shopista löydät rakastettuja brändejä ja klassikkotuotteita. Fiskars, iittala, Arabia...

Tutustu

Fiskars Village Trail Center BIKE SHOP/RENTAL

Fiskars Village Trail Centerin vuokraamo tarjoaa laadukasta maastopyöräkalustoa Fiskars Villagen ytimessä! Ryhmille aina ennakkovarauksella. Avoinna jälleen kesällä 2021.

Fiskars Village Trail Centerin vuokraamo tarjoaa laadukasta maastopyöräkalustoa Fiskars Villagen...

Tutustu

Fiskarsin museokauppa

Sympaattinen ja nostalginen museokauppa myy paikkakunnan historiaan liittyviä uniikkeja lahjoja ja tuliaisia sekä paikallishistoriallista kirjallisuutta. 1.9.-31.5. ke-su 11-16.

Sympaattinen ja nostalginen museokauppa myy paikkakunnan historiaan liittyviä uniikkeja lahjoja ja...

Tutustu

Fiskarsin Panimon Puoti

Panimon omasta puodista pääsee tarkastelemaan panimon työskentelyä ja ostamaan juomia ja myös erikoiseriä, joita ei muualla ole saatavilla. Avoinna: ke-su klo 11-17

Panimon omasta puodista pääsee tarkastelemaan panimon työskentelyä ja ostamaan juomia ja myös...

Tutustu

Fiskarsin Ruoka-artesaanit

Södergårdin, Raaseporin Hapattamon sekä Fiskarsin Juustolan myymälä. Avoinna: la klo 11-17.

Södergårdin, Raaseporin Hapattamon sekä Fiskarsin Juustolan myymälä. Avoinna: la klo 11-17.

Tutustu

Haltijatonttu

Haltijatonttu myy kotimaisten pienyrittäjien uniikkeja desing- ja käsityötuotteita. Sympaattinen kauppa Kasarmirakennuksessa. Avoinna ma-su klo 11-17.

Haltijatonttu myy kotimaisten pienyrittäjien uniikkeja desing- ja käsityötuotteita. Sympaattinen...

Tutustu

Palvelut

K-Market

Päivittäistavarakauppa Fiskarsin Ruukissa

Tutustu

VILLAGE VINTAGE

VILLAGE VINTAGE on vintage vaatteisiin ja asusteisiin erikoistunut myymälä Fiskarsin Ylä-ruukissa, vanhassa Aurapajassa. Suljettu toistaiseksi. Avoinna 12.9.2020 alkaen lauantaisin 12-18.

Tutustu

Fiskarin Laatupuu

Laadukasta erikoispuutavaraa huonekalu- ja sisustuspuusepille jo vuodesta 1993.

Tutustu

Fiskarsin Eläinlääkäri

Henkilökohtaista ja välittävää palvelua lemmikillesi tunnelmallisessa Fiskarsin ruukissa.

Tutustu

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi