Putiikit ja palvelut

Ruukin alueella palvelee yli 30 yrittäjää, jotka tunnetaan erityisesti ihastuttavista paikallisista käsitöistä ja korkealaatuisesta kotimaisesta muotoilusta. Paikan päällä valmistetut kynttilät, nahka- ja tekstiilitaiteilijoiden, kulta- ja hopeaseppien, keraamikkojen jne. työt, huonekalut sekä lahjaesineet saavat kesällä rinnalleen torikauppiaat ja tapahtumien monipuolisen tarjonnan.
Tutustu putiikkeihin
“En av mina favoritplatser när jag åker hem och vill visa mina vänner en bit Finland. Glasmästaren får alltid ett besök och jag som älskar inredning hittar alltid något att köpa som present eller till hemmet.”
Facebook arvostelu
Onoma Shopissa on ympäri vuoden myynnissä osuuskuntalaisten upeita uniikkeja teoksia ja piensarjoina valmistettuja tuotteita.
Fiskarsin Museon yhteydessä palvelee ihastuttava museokauppa josta kannattaa näin jouluaikaan hankkia upeat vanhanajan kuusikoristeet.
Desicon kynttilätehtaan putiikki Vanhassa navetassa on elämys! Värien ja valon leikkiä kynttilöiden muodossa, ympäri vuoden.

Putiikit

WWOOLLFF CO. FACTORY & STORE

Myymälän valikoimasta löydät luomupuuvillasta, vintage-nahkatakeista ja muista ympäristöystävällisistä materiaaleista valmistettuja vaatteita, taideteoksia ja käyttöesineitä.

Myymälän valikoimasta löydät luomupuuvillasta, vintage-nahkatakeista ja muista...

Tutustu

Kuura Shop

Aitoa siideriä Fiskarsista. Kuura WShopissa myydää Kuura Ciderin omaa tuotantoa sekä myös muiden valmistajien aitoja siidereitä ja herkkuja.

Aitoa siideriä Fiskarsista. Kuura WShopissa myydää Kuura Ciderin omaa tuotantoa sekä myös...

Tutustu

Desico Shop

Kynttilätehdas Desicon tehtaanmyymälä palvelee Fiskarsin yläruukissa vuoden ympäri. Lämpöä, laatua ja designia jo vuodesta 1963.

Kynttilätehdas Desicon tehtaanmyymälä palvelee Fiskarsin yläruukissa vuoden ympäri. Lämpöä...

Tutustu

Ateljee Tuire Hämäläinen

Ravintola Kuparipajan rakennuksessa, Paja-aukion puolella sijaitsevassa työ-ja näyttelytilassa on esillä ja myynissä taiteilijan eri menetelmin valmistamaa modernia kuvataidetta sekä lasiteoksia.

Ravintola Kuparipajan rakennuksessa, Paja-aukion puolella sijaitsevassa työ-ja näyttelytilassa on...

Tutustu

Bianco Blu

Lasistudio ja -myymälä jossa valmistetaan ja myydään taide- ja käyttölasia. Studiossa järjestetään myös lasinpuhallusnäytöksiä ja kursseja.

Lasistudio ja -myymälä jossa valmistetaan ja myydään taide- ja käyttölasia. Studiossa...

Tutustu

Bild & Bo

Bild & Bo on lämminhenkinen ja tyylikäs putiikki aivan Fiskarsin Torin laidalla jossa myydään sisustus- ja valokuvatuotteita. Palveluihin kuuluvat myös valokuvaaminen yrityksille, ja yksityisille, sisustuspalvelut ja visuaalinen markkinointi.

Bild & Bo on lämminhenkinen ja tyylikäs putiikki aivan Fiskarsin Torin laidalla jossa myydään...

Tutustu

Butiken på Landet

Butiken på Landet edustaa vaatteita, jotka poikkeavat edukseen tavallisista. Ne ovat vapaita, ajattomia ja luonnollisia asusteita, joihin et kyllästy! Lämminhenkinen putiikki sijaitsee aivan Fiskarsin Torin laidalla.

Butiken på Landet edustaa vaatteita, jotka poikkeavat edukseen tavallisista. Ne ovat vapaita...

Tutustu

Deka Studio

Kalusteiden suunnittelu, valmistus ja entisöinti. Putiikissa myös pientuotteita kuten laukkuja, sisustustuotteita yms

Kalusteiden suunnittelu, valmistus ja entisöinti. Putiikissa myös pientuotteita kuten laukkuja...

Tutustu

Fiskars Shop

Fiskars Shopista löydät rakastettuja brändejä ja klassikkotuotteita. Myymälässä myynnissä Fiskarsin puutarhatyökaluja, leikkuutyökaluja, kirveitä ja keittiövälineitä ja Gerberin ulkoilutuotteita. Myös Fiskars rakastetut Living-brändit kuten Arabia, Hackman ja Iittala löytyvät myymälän valikoimasta.

Fiskars Shopista löydät rakastettuja brändejä ja klassikkotuotteita. Myymälässä myynnissä...

Tutustu

Fiskars Village Trail Center BIKE SHOP/RENTAL

Fiskars Village Trail Centerin vuokraamo tarjoaa laadukasta maastopyöräkalustoa Fiskars Villagen ytimessä! Ryhmille ennakkovarauksella. Vuokraamo sijaitsee Paja-aukiolla Fiskarsissa, josta hyvä ja helppo lähteä maastopyöräreiteille.

Fiskars Village Trail Centerin vuokraamo tarjoaa laadukasta maastopyöräkalustoa Fiskars Villagen...

Tutustu

Fiskarsin Panimon Puoti

Panimomme omasta puodista pääset tarkastelemaan panimon työskentelyä ja löydät valmistamamme juomat ja myös erikoiseriä, joita ei muualla ole saatavilla. Lisäksi myynnissä on panimomme tuoppeja, korkinavaajia, T-paitoja, juuttikasseja ja hihamerkkejä sekä alan kirjallisuutta.

Panimomme omasta puodista pääset tarkastelemaan panimon työskentelyä ja löydät valmistamamme...

Tutustu

Haltijatonttu

Haltijatonttu myy kotimaisten pienyrittäjien uniikkeja desing- ja käsityötuotteita. Kaikki tuotteet on valmistettu kokonaan Suomessa. Tuotevalikoimaan kuuluu mm. Tinakorut design Vanhatalo, suomenlampaan villa neuleet, mohairhuivit, kalannahka tuotteet, keramiikka-astiat, taide printit ja kortit, nallet, tontut eri materiaaleista ja paljon muuta. Teemanamme on Suomen Luonto ja mytologia, sekä leikkimielisyys. Tervetuloa Lämpimästi.

Haltijatonttu myy kotimaisten pienyrittäjien uniikkeja desing- ja käsityötuotteita. Kaikki...

Tutustu

JALO

Kultaseppämestari Timo Mustajärven työhuoneella upeeta kulta-, hopea- ja jalokivimuotoilua. Laaja vihki-ja kihlasormusvalikoima.

Kultaseppämestari Timo Mustajärven työhuoneella upeeta kulta-, hopea- ja jalokivimuotoilua. Laaja...

Tutustu

Knivo

Knivo valmistaa erittäin korkealaatuisia hiiliteräsveitsiä. Valikoimassa mm. huippulaadukkaat ja kestävät kokkiveitset, puukot, sieniveitset. yms

Knivo valmistaa erittäin korkealaatuisia hiiliteräsveitsiä. Valikoimassa mm. huippulaadukkaat ja...

Tutustu

Leanika

Nahkataiteilija Leanika Korn valmistaa tyylikkäitä käsintehtyjä nahkalaukkuja, -taidetta ja -koruja.

Nahkataiteilija Leanika Korn valmistaa tyylikkäitä käsintehtyjä nahkalaukkuja, -taidetta ja...

Tutustu

Maailmankauppa Kirahvi

Maailmankauppa Kirahvi on torin laidalla sijaitseva Reilun kaupan putiikki josta löydät koreja, amppeleita, laukkuja huiveja yms.

Maailmankauppa Kirahvi on torin laidalla sijaitseva Reilun kaupan putiikki josta löydät koreja...

Tutustu

Fiskarsin Museon Museokauppa

Sympaattinen ja nostalginen museokauppa myy paikkakunnan historiaan liittyviä uniikkeja lahjoja ja tuliaisia sekä paikallishistoriallista kirjallisuutta. Kaupasta löydät esim. julisteita, puisia leluja, perinteisiä joulukoristeita, vanhanajan keittiövälineitä yms.

Sympaattinen ja nostalginen museokauppa myy paikkakunnan historiaan liittyviä uniikkeja lahjoja ja...

Tutustu

NIKARI

Nikari valmistaa korkealaatuisia puuhuonekaluja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Nikari on noussut Suomen arvostetuimpien huonekaluvalmistajien pariin yrityksen 50 vuotisen taipaleen aikana.

Nikari valmistaa korkealaatuisia puuhuonekaluja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti....

Tutustu

Onoma Shop

Onoma Shop on Fiskarsilaisten käsityöläisten, muotoilijoiden ja taiteilijoiden osuuskunnan ONOMAn oma myymälä, joka sijaitsee Fiskarsin kellotornirakennuksessa. Myymälästä löydät uniikkeja tai piensarjoissa valmistettuja paikallisen osaamisen taidonnäytteitä. Valikoimaan kuuluu mm. tauluja, lasiesineitä, kynttilöitä, veistoksia, astioita, puuesineitä ja uniikkeja teoksia.

Onoma Shop on Fiskarsilaisten käsityöläisten, muotoilijoiden ja taiteilijoiden osuuskunnan ONOMAn...

Tutustu

Osuuskunta Tupapuoti

Tupapuodissa myydään laadukkaita paikalliset käsityöläisten ja muotoilijoiden tuotteita; keramiikkaa, pellavatekstiilejä, koruja, laukkuja yms.

Tupapuodissa myydään laadukkaita paikalliset käsityöläisten ja muotoilijoiden tuotteita;...

Tutustu

Paateron keramiikkaverstas

Paateron keramiikkaverstaalta löydät paikanpäällä käsintehtyä käyttökeramiikkaa. Lisäksi myynnissä herkkuja ja lahjatavaroita.

Paateron keramiikkaverstaalta löydät paikanpäällä käsintehtyä käyttökeramiikkaa. Lisäksi...

Tutustu

Puutarha Ruusupapu

Fiskarsin Vanhassa Navetassa sijaitseva puutarhamyymälä josta saa omassa kasvihuoneessa kasvatetut syötävät kukat, yrtit ja vihannesten taimet. Valikoimassa myös kausikukat, puut, pensaat ja perennat.

Fiskarsin Vanhassa Navetassa sijaitseva puutarhamyymälä josta saa omassa kasvihuoneessa kasvatetut...

Tutustu

Ruokapuoti LUMO

Fiskarsin ruukkiin Raumalta rantautunut Ruokapuoti Lumo tarjoaa laajalla repertuaarilla aitoja & rehellisiä makuja sydämellisessä miljöössä.

Fiskarsin ruukkiin Raumalta rantautunut Ruokapuoti Lumo tarjoaa laajalla repertuaarilla aitoja &...

Tutustu

Ruukin Aura

Aura on viiden ahkeran ja taitavan käsillä tekevän naisen yhteinen myymälä Fiskarsin Ruukin ytimessä. Heistä neljä asuu ja työskentelee Fiskarsissa ja yksi Inkoossa. Myymälässä myydään heidän tekemäänsä taidetta ja taidekäsityötä.

Aura on viiden ahkeran ja taitavan käsillä tekevän naisen yhteinen myymälä Fiskarsin Ruukin...

Tutustu

Sassi Shop

Sassi Design on hopeakoruja suunnitteleva ja valmistava perheyritys. Kaikki korut ovat parhainta hopeaa eivätkä sisällä mitään vieraita aineita. Kokoelmat ovat Kajn, Kimmon ja Leena Sassin suunnittelemia - Kaj'n ja Kimmon valmistamia.

Sassi Design on hopeakoruja suunnitteleva ja valmistava perheyritys. Kaikki korut ovat parhainta...

Tutustu

Sirius Shop

Camilla Mobergin Sirius Galleria sijaitsee Fiskarsin ruukin pääkadun varrella. Siriuksessa myydään muotoilijan omaa tuotemerkkiä Camilla Moberg Designs, johon kuuluu piensarjatuotteita, uniikkeja lasiteoksia sekä veistoksellisia valaisimia.

Camilla Mobergin Sirius Galleria sijaitsee Fiskarsin ruukin pääkadun varrella. Siriuksessa...

Tutustu

Studio Karin Widnäs

Karin Widnäsin upea ateljéekoti on nähtävyys. Widnäs toteutti suuren unelmansa ja rakennutti Fiskarsiin oman talon ja sen yhteyteen ateljeen, joissa paikalliset puulajit, Widnäsin keramiikka, särmät ja valo vuorottelevat. Myynnissä Karinin omaa tuotantoa.

Karin Widnäsin upea ateljéekoti on nähtävyys. Widnäs toteutti suuren unelmansa ja rakennutti...

Tutustu

Suomen Antiikki- ja Taidekirjat

Cafe Antiquen kanssa samassa tilassa oleva Fiskarsijn Antiikki- ja taidekirjat -myymälän valikoimassa tällä hetkellä yli 1000 antiikkiin, taiteeseen ja keräilyyn liittyviä kirjoja.

Cafe Antiquen kanssa samassa tilassa oleva Fiskarsijn Antiikki- ja taidekirjat -myymälän...

Tutustu

Takopaja

Fiskarsin Takopajalla työskentelee Fiskarsin seppämestari Upi Anttila ja joskus myös hänen kisällinsä. Takopajalla valmistuu käyttöesineitä, puukkoja, kynttelikköjä, sitoja, helat, koukut, ja paljon muuta. Takopajan lämmin tunnelma ja vasran pauke täytyy kokea.

Fiskarsin Takopajalla työskentelee Fiskarsin seppämestari Upi Anttila ja joskus myös hänen...

Tutustu

VANJA SEA & friends

Vanja Sea on kotimainen tekstiili- ja vaatemerkki, jonka koko tuotantoketju kankaiden ja neulosten valmistuksesta ompeluun ja viimeistykseen on tuotettu eettisesti ja ekologisesti Suomessa joko omana tuotantona tai yhteistyökumppanien toimesta.

Vanja Sea on kotimainen tekstiili- ja vaatemerkki, jonka koko tuotantoketju kankaiden ja neulosten...

Tutustu

Palvelut

K-Market

Päivittäistavarakauppa Fiskarsin Ruukissa

Tutustu

Fiskarin Laatupuu

Laadukasta erikoispuutavaraa huonekalu- ja sisustuspuusepille jo vuodesta 1993.

Tutustu