Bianco Blu

Lasistudio ja -myymälä jossa valmistetaan ja myydään taide- ja käyttölasia. Studiossa järjestetään myös lasinpuhallusnäytöksiä ja kursseja.
Aukioloajat
ma-la klo 10-17 ja su 11-16.
Osoite
Lipputankotehdas, Kuparivasarantie 7 A, 10470 Fiskars
Puhelinnumero
+358 (0)45 139 0020
Sähköposti

Bianco Blu on Fiskarsissa sijaitseva lasistudio jossa isännöi omistaja, lasimestari Tarmo Maaronen. Studiossa on myynnissä Bianco Blun tuotteita ja siellä järjestetään myös lasinpuhallusnäytöksiä, -kokeiluja sekä -kursseja. Tervetuloa seuraamaan lasimestarin työskentelyä ja ostamaan uniikkeja lahjoja itsellesi tai toiselle. Lasistudio sijaitsee Paja-aukiolla Veneveistämön ja Takopajan naapurina, keskellä käsityöläisyhteisöä, kosken kohinan tuntumassa, luonnon keskellä – luovuuden lähteillä.

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi