Deka Studio

Deka on Australiassa ja Fiskarsissa toimiva huonekaluyritys joka keskittyy huonekalujen ja sisustusesineiden suunnitteluun ja valmistukseen ja myös huonekalujen entisöintiin. Myymälästä löytyy Dekan suomessa valmistettuja huonekaluja, sisustusesineita ja pelejä.
Aukioloajat
AVOINNA: pe-su klo 12-16 ja ma-to sopimuksen mukaan
Osoite
Kasarmi 1852, Fiskarsintie 360 (navigaattori Fiskarsintie 26), 10470 Fiskars
Puhelinnumero
+358 (0)45 231 3691
Sähköposti

”Sitoutumisemme kestäviin materiaaleihin ja kulttuuriin kumpuaa perheemme pitkästä huonekaluvalmistuksen historiasta. Se näkyy materiaalivalinnoissa ja valmistusmenetelmissä ja tuotteiden ja palvelun laadukkuudessa. Pidämme yllä korkeaa laatua, valitsemalla materiaaleja ja prosesseja jotka vähentävät ympäristöön kohdistuvaa kuormitusta koko huonekalun elinkaaren läpi: materiaalihankinnoista, valmistukseen ja kuljetukseen, asennukseen ja jälkimyyntipalveluun, huonekalun elinkaaren loppuun asti. Vähennämme jätteiden määrää käyttämällä uudestaan materiaaleja ja olemme päättäneet olla seuraamatta trendejä, vaan suunnittelemme klassisia huonekaluja jotka kestävät aikaa. Haluamme olla mukana synnyttämässä  kestävyyden kulttuuria kultuuria puhumalla pientuotannon puolesta. Viemme myös kädentaidollista osaamista eteenpäin opettamalla taitojamme muille, taitoja jotka ovat katoamassa ihmisen arjesta. Uskomme näiden taitojen olevan elintärkeitä. Ne opettavat meille materiaalien ja valmistuksen vaikutuksia ympäristöön ja käsien ja aivojen yhteistyötä joka puolestaan lisää hyvinvointia. Opetamme näitä taitoja eteenpäin missä tahansa voimme, yhteiskuntaprojektissa, kursseillamme ja yhteistyön kautta.

 

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi